Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот rane » 30 дек 2018 15:34

wilge написа:
rane написа:
wilge написа:Реалната поява на новият спонсор и евентуалната поява на други два с идването на Павел Колев извади от дупките нелицеприятни гризачи пробутали на Левски десетки ритнитопковци без качества. Като по сигнал изпълзяха и заведоха дела! Знаем какво се случва с онзи който реже клона под себе си. Ищците са прави за себе си. Имат договори. Не е луд този който яде баницата... Знаете кой е. Каква отговорност ще понесат отговорните длъжностни лица за неизгодните договори? Докато не бъдат санционирани здраво тези търтеи ще продължават да безчинстват на гърба на Левски. Смятам, че можем да се издължим сравнително лесно и без сътресения. Главно от продажби. Обертан може да бъде продаден за цена от 1 до 2 млн. евро. От продажбата на Костов- между 500 хиляди до 1 милион. От разпродажбата на плявата- Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов- можем да получим също от половин до един милион евро. Яблонеца, Кабрал и Милош по всяка вероятност ще се изнижат като свободни агенти. Иначе, за тримата можехме да вземем около милион евро. Тук не смятам икономията от ФРЗ- заплати и осигуровки. С тези пари Левски може да се разплати там където не е договорил разсрочено плащане и да инвестира в ДЮШ. За нов директор, нов методист и обучение на треньорския състав. Третото място ще го постигнем с футболисти като Божинов, Райнов и още българи от този калибър. Ако цяла пролет играят Дидо, Найденов, Димитров, Юруков и Папазов лятото ще имаме приличен отбор за ЛЕ. Аз бих привлякал и един дългуч от Ботев Пловдив, ЦЗ, мисля че се казва Кристиян Димитров. Нито ще взема заплатата, нито ще прави номерата на Яблонеца. Друго ми е интересно- как и защо Паулиньо и Яблонски се сринаха за няколко месеца.
С тези юнаци за титуляри няма да сме нищо по-различно от боксовата круша на първата 6-ца през пролетта . За ЕКТ само ще мечтаем, а от следващата година ще мечтаем и за първата шестица ;)

Някои хора, така и не се научиха най-напред да си спомнят как играеше Левски с подобни бездарници и какви бяха класиранията му.

Ти какво, разбираш от футбол повече от треньорите на Левски? Или си вътре в кухнята, знаеш кой как тренира, как се чувства? Тези момчета, които с лека ръка наричаш бездарници, са привлечени в първия отбор защото са показали някакви качества. Друг е въпросът, че е повече от необходимо някой да ги доразвие. Как да стане ако не започнат от 5-10 мин. и постепенно да стигнат до цял мач. Само с тренировки не става. Трябва да помиришат битката, да ги сритат истински противници и да се научат да отвръщат. И да, още не са готови, но ако не играят никога няма да бъдат. От написаното от теб оставам с впечатлението, че харесваш играта на Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов. Няма лошо. Твое виждане. Аз мисля, че третото място можем да държим и с цитираните от мен българчета. А вместо за заплати на чуждестранните "звезди" да се пренасочат средствата към ДЮШ. Там действително трябва нов директор, методист от Европа и допълнително обучение на треньорите. Ако искаме школата за заработи.
Ще ти припомня мачовете с Ботев Враца, Септември и Берое. Нима мислиш, че тези хубавци ще играят различно през пролетта? Нито един от тях не оправдава заплатата си. Аз не съм доволен от играта на посочените от мен футболисти за това роптая срещу тях. След като сме на 10 точки от делиорманци значи въпросните лица не оправдават очакванията. Левски може да е на трета позиция и с българи в състава си. Неоправдано е с тези скъпоплатени футболисти да не сме в играта- нито за купата, нито за титлата.
Така го разбирам аз. Ако греша- моля, поправи ме.
Грешиш, разбира се!
Само да ти кажа най-голямата грешка. Ако играеха тези "големи" играчи, дето на теб ти се иска, сега нямаше да сме на 10 точки от делиорманци, а на 25-30 точки и щяхме да сме на 7-8 място във временното класиране с повече допуснати, отколкото отбелязани голове.
Такива спецове, като теб, не спряха да плюят срещу Гомес и да му броят парите. Вижда се какво е Левски без него в центъра и колко по-натоварена е защитата ни, когато той не играе пред нея!
Мисли реално колко подготвени са тези играчи и какъв футбол са показали, че могат да играят, а не да развиваш теории базирани на фантазиране! С посочените от теб играчи, нито Ботев Пд щяхме да бием като гост, нито тирето, нито Ботев Вр, нито Етър, нито Дунав, нито Славия, нито Берое.
Недей да си фантазираш, а мисли реално колко могат посочените от теб играчи. Те може след 4-5 години да покажат някакво израстване и да достигнат нивото на футболисти за Ботев и Берое(Вутов, Балтанов, Б. Цонев и т.н.), но дотогава Левски няма да влиза в първата шестица. Това е обективната истина и такива са фактите!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 дек 2018 16:12

https://topsport.bg/levski/oshte-edin-u ... -fifa.html
Е сега пък може ли такова нещо......Аз не знам някоя чистачка махната да не заведе и тя дело.....

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 дек 2018 16:34

Това ако е вярно е супер супер аматьорска грешка . Ако нямаш пари не го купуваш. Тва е толкова кретенско, че чак.......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 дек 2018 16:40

Споко, бе, Спас и Краси плащат и не спират да плащат. ;) Затова тия дела и глоби никнат като гъби... Защото не спират да плащат. Иначе най-много ми харесва как по медиите се преплитат новини за нас как хем вървим към фалит и всички ни съдят за стотици хиляди, хем пишат някакви спекулации за трансфери при нас с играчи, които няма да играят за 2 бона със сигурност. :mrgreen: Явно в момента и ние сме на особен етап като човека полиглот. :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 дек 2018 16:49

На 5-6 от сегашните ментета също ще се плащат неустойки,това са нови задължения :!:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 дек 2018 17:39

terata написа:Неуморно вика :mrgreen: Тва ми е ПЪРВИЯ пост относно Вангелов. Просто е, дори и за теб - Вангелов отговаря за трансферите, точка. Как, защо и кой какво довел, той официално се води човека за трансферите. Така че, както му се приписват некадърниците, така е редно и добрите попадения да се отчетат. А ти пък и откъде знаеш, че точно пък Вангелов е отговорен за трансферните провали, а не са приумица на Спасчо, или някой треньор? Тва вашето е доста лицемерно. Същото кат на оня другия мрънкалник тука за Гонзо. Как довел Гара, Мюлдер и още незнам си кой, ама удобно забравя и десетките малоумници където доведе. С Роси същата работа. Пада - виновен е той. Бие - благодарение на футболистите, въпреки него. Славиша, със същото ръководство и същите футболисти пада, ама той не е виновен, а вече са виновни футболистите, Срас, Вангелов и глобалното затопляне. Бах тва лицемерие.

ПП: Намирането на "информация" от медиите и после доставена като "аз знам" може да впечатлява само някой, който не е наясно с това онова в клуба. :)

Никой не те спира да му приписваш каквото си поискаш. Дори може да го вземеш у вас и да си живеете заедно... :lol: Между другото лицемерно би било някой да е ревал като магаре за Роси една година как му трябва време и бла-бла-бла, а сега да мрънка (нали обичате да изпозлвате тази дума) против Стоянович, който още не е направил дори една подготовка. :oops: Иначе си толкова наясно с това-онова в клуба, колкото и Вангелов със скаутингът. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 дек 2018 18:32

koisa написа:
terata написа:Неуморно вика :mrgreen: Тва ми е ПЪРВИЯ пост относно Вангелов. Просто е, дори и за теб - Вангелов отговаря за трансферите, точка. Как, защо и кой какво довел, той официално се води човека за трансферите. Така че, както му се приписват некадърниците, така е редно и добрите попадения да се отчетат. А ти пък и откъде знаеш, че точно пък Вангелов е отговорен за трансферните провали, а не са приумица на Спасчо, или някой треньор? Тва вашето е доста лицемерно. Същото кат на оня другия мрънкалник тука за Гонзо. Как довел Гара, Мюлдер и още незнам си кой, ама удобно забравя и десетките малоумници където доведе. С Роси същата работа. Пада - виновен е той. Бие - благодарение на футболистите, въпреки него. Славиша, със същото ръководство и същите футболисти пада, ама той не е виновен, а вече са виновни футболистите, Срас, Вангелов и глобалното затопляне. Бах тва лицемерие.

ПП: Намирането на "информация" от медиите и после доставена като "аз знам" може да впечатлява само някой, който не е наясно с това онова в клуба. :)

Никой не те спира да му приписваш каквото си поискаш. Дори може да го вземеш у вас и да си живеете заедно... :lol: Между другото лицемерно би било някой да е ревал като магаре за Роси една година как му трябва време и бла-бла-бла, а сега да мрънка (нали обичате да изпозлвате тази дума) против Стоянович, който още не е направил дори една подготовка. :oops: Иначе си толкова наясно с това-онова в клуба, колкото и Вангелов със скаутингът. :lol:

Пак тъпотийки писани, не че съм очаквал нещо друго от теб. :oops: Мерси за предложението за Вангелов, ма си имам жена и сигурно ще се противи ако си го прибера и него вкъщи. :mrgreen: А колкото до Стоянович, да, за мен е слаб треньор. Казал съм го и не го повтарям във всеки пост. Още по-малко пък кат теб да викам "аз казах ли ви". При Роси нямаше отбор, който реално да ни надиграе в първенството и за купата. Тука Ботев Враца ни прави криви насред София, Септември, Етър и т.н. От самолет се вижда липсата на каквато и да е тактическа дисциплина, неадекватни смени и още и още, айде да не изброявам глупостите му. НО, също съм на мнение, че заслужава да си направи подготовката, да си привлече играчи по свой вкус, да изкара сезона и тогава да се тегли чертата. Тва че за МЕН, е слаб треньор, не значи че е така и ще се радвам да ме опровергае. Засега обаче фактите, колкото и да не ти харесват, е че се справя по-зле от талянското менте. ;)

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 30 дек 2018 19:53

+1 .
В дефанзивен план се наблюдава огромна деградация, а отпред отново добре познатото ни " квото стане". Насред София ни надиграват отборчета като Етър, Ботев Вр, Септември - срамота.

п.п. Като се замисля след всяка мини подготовка заради националите ние ставаме по-слаби :mrgreen: Загуби от Локо, Лудогорец и Враца :) , така че да не стане след една зимна подготовка да мултиплицираме ефекта :mrgreen:
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 дек 2018 02:44

LM10 написа:+1 .
В дефанзивен план се наблюдава огромна деградация, а отпред отново добре познатото ни " квото стане". Насред София ни надиграват отборчета като Етър, Ботев Вр, Септември - срамота.

п.п. Като се замисля след всяка мини подготовка заради националите ние ставаме по-слаби :mrgreen: Загуби от Локо, Лудогорец и Враца :) , така че да не стане след една зимна подготовка да мултиплицираме ефекта :mrgreen:
Напълно съм съгласен с теб. Особено в частта за мини подготовките.
Така и не разбраха кухите кратуни от ръководството, че вместо да почиват, ти караш играчите да играят безсмислен приятелски мач и така тонусът на играчите спада, а не обратното!
Сезонът е достатъчно дълъг и натоварен, за да ги караш да се под****ват(с извинение), колкото да отбиват номера, да се пазят от контузии срещу отбори, дето са ти излезнали "на кръв" сякаш играят финал, а после когато дойде важният мач те да го карат лежерно, сякаш пак играят приятелско мачле.

Да не говорим за разликата в играта на отбора в защита. Последните кръгове отзад играеха, сякаш никога не са се виждали. Никакъв помен от почти изрядната игра при ментето от Италия.
А пък спадът в представянето на Цветкович и Горанов си е направо шокиращ. От едни тотално лимитирани играчи, при ментето тези двамата тотално се преобразиха и започнаха да играят на доста високо ниво и надхвърлиха възможностите си, които показваха преди това. След като се махна ментето и нямаше, кой да ги държи за ръчичка и да им казва къде да застават, тези хубостници си се върнаха в предишното русло и цяла есен ни тровиха нервите.

Дано изглеждаме по-добре след подготовката при словенеца?! И дано се продадат някак или освободят без неустойки ментетата Митрев, Полачек, БББ, Ривалдиньо, както и някой между Виана и И. Димитров, да се преотстъпят С. Иванов, Найденов, Юруков, П. Иванов!? И без това ползата от тези е много близка до 0-та, поне да олекне бюджета с 100-на хиляди лв. месечно от заплатите им.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 дек 2018 08:40

Гледам, че привържениците на Роси се активизират. Но това не е правилно. За справка: нито съм, нито не съм му фен. По вечния спор за виновните - играч или треньор, винаги ще съм на страната на играчите. А и нищо не е чисто черно или чисто бяло. Човекът имаше своите силни страни и своите слаби. Относно последното искам пак да попитам, и по-конкретно тези, които защитават така горестно синьор Роси: смятате ли, че му се намесиха в работата. Че му взеха футболисти и му докараха някакви дето въобще не е искал, и че може би целите поставени пред него са се променили в движение. Това с ходенето, човекът не го каза случайно - явно имаше конкретна идея, която обхващаше повече от един сезон. Но пролетта, дали някой не го сръчка отбора, ненаучил се да ходи, да почне да опитва да бяга (и логично си счупи краката)?

...Самият аз не знам как е било и вероятно никой не знае. Но съм склонен да вярвам, че човекът е искал допълване на състава, а не да му махат футболисти. Може и да не е така. Знаете ми дерта и за кои футболисти говоря (Гомес, Васко и Роман. Поставянето на Роман на бека ме караше да го псувам до несвяст...). А може и да не е така. Може просто да не ги е искал. Ама... нямаше ли да постъпи, както с Рошу? Та така. Идеята ми е, че онея отгоре - финния господин и Вангел - са му се качили на главата, може би. Не знам.

Що се отнася до италианеца, аз съм си казвал мнението сто пъти. Философията на италианския футбол - по-добре да не отбележим, но и да не ни отбележат, не е за много от бг феновете (това е правилен футбол - италиански вариант, но футболчето никога не е било НАШАТА игра). Нямах твърдо мнение за него и май още нямам. Просто "Левски" и той не бяха съвместими. Както Пеп и Байерн да речем не бяха съвместими. Или както Моу и Реал Мадрид (или Моу и Юнайтед). Философията на португалеца и тази на Реал просто са коренно различни. Моуриньо си падна на г*за в Интер (като привърженик на Милан се радвам, че той не остана години наред в Интер :twisted: ). Те бяха просто един за друг (схемите и тактиките на Моу и клубът дал на света Катеначото)... Общо взето това ми е мнението.
П.С. В подкрепа на тезата, че са му се месили, то репликата "Знам, че Панайотов е по-добър от Белмонт" си е крещяща.
В подкрепа на обратното, отново негова реплика: Ще намерим" по-добри" (тоест - не ги считам за добри), също е еднозначна. Не знам къде е истината.

Върни се в “Левски”