TristaNNN написа:Ами, честит ни нов директор. Аз лично съм приятно изненадан и признавам, че много лековато определих тази новина за партенка, но просто напоследък такива има бол около любимия ни отбор и вече да не смее да се зарадва човек.
Господинът има интересна визитка, а суперлативите от страна на Русев ме карат да мисля, че този ход не е "на парче",
а се мисли по-отговорно и в перспектива. Разбира се, ще трябва да мине известно време преди да коментираме работата на Колев, макар че някои вечно бърборещи тука форумни лелки вече го "оправиха".

Но каквото и да се случи в бъдеще,
тази рокада показва, че собственикът вижда, че нещо куца и трябва да се подобри, след което прави ход да го стори, а не замита проблема под килима, което е похвално. Даже няколко оранжеви вече се поразбръмчаха и съзряха директиви и завери, което пък прави тази административна меневра ... приятна.

"Форумната лелка" досега е била права, а Изолда не престава да боготвори всяко действие на ченгето и амбразури, де що има критика. Критично мислене се нарича, приятелю.

Едва две години по-късно, а в "Левски" няма нито един от онзи отбор.
Разпери пръстчета и почвай да броиш колко са в Лудогорец и ще разбереш какво казвам. А за Павката Колев... какво да кажа, времето ще покаже, "политическо" или не е това назначение. Желая му търпение, защото ще му е нужно.
Абе, брат, това болднатото, не знам лелка ли съм, ма ти си бетер като комсомолска секретарка пред отрядния.

Нашият вожд вижда кривиците и ги изправя със силата и справедливостта, каквато само ТОЙ, нашата гордост, може да притежава. Хвала, другари. УРА! А инакомислещите... утре на другарски съд!
#nemoiwisewerwa