Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 15 ное 2018 14:25

metodito написа:Разбира се. Имах предвид, че ако се цигани, няма да е пропуск. За разлика от Давид и Милош, без които направо умиргаме. Каквото и да искат мениджърите им, трябва да им се даде. Ако ще и... "да намерим по-добри", както ни успокои бай Дельо. :mrgreen:

Аз продължавам да смятам, че имаме проблем в средата на терена, и по-точно в дефанзивен план. Забележете колко дълбоко се изнасят Холмар и Давид, а противниците ни, за разлика от миналата година, преминават по-лесно тази линия. Не нов човек, може би, а тактическа промяна трябва. Миналата есен бяхме много силни именно в тази фаза на играта.

Да, но миналата година играхме предимно на изчакване противника да сгреши... Сега атакуваме много повече и противниците играят предимно на контра атака (повечето). Трябва ни още един като Тиам в средата, ако Рейш остане цент. защитник, иначе той е перфектен за партньор на Тиам в средата. Мариани е силен зад нападателя, а не на крилото. След като изгониха Кабрал, Обертан направи повече за 15 минути на крилото, отколкото за 4 мача зад нападателя. Тъй, че Славиша да не се ослушва и да го връща крило. Но най-важното е да намерим вратар в момента, защото нашите двама хубавци провалят всички усилия на колегите и спъват отбора да расте.
Последна промяна от koisa на 15 ное 2018 14:27, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 ное 2018 14:26

Warped написа:То това е добра и нормална пазарна логика, но при всичките 15 години опит с трансфери в Левски това е малко вероятно. 500К драхми :lol: даже няма кой да даде за него, а и от Левски отдавна са загърбили добрите практики в посока договори, трасфери и тн.

Все ще излъжем някакви китайци или турци... Важното е да се вземе някой лев. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2018 14:31

koisa написа:
metodito написа:Разбира се. Имах предвид, че ако се цигани, няма да е пропуск. За разлика от Давид и Милош, без които направо умиргаме. Каквото и да искат мениджърите им, трябва да им се даде. Ако ще и... "да намерим по-добри", както ни успокои бай Дельо. :mrgreen:

Аз продължавам да смятам, че имаме проблем в средата на терена, и по-точно в дефанзивен план. Забележете колко дълбоко се изнасят Холмар и Давид, а противниците ни, за разлика от миналата година, преминават по-лесно тази линия. Не нов човек, може би, а тактическа промяна трябва. Миналата есен бяхме много силни именно в тази фаза на играта.

Да, но миналата година играхме предимно на изчакване противника да сгреши... Сега атакуваме много повече и противниците играят предимно на контра атака (повечето). Трябва ни още един като Тиам в средата, ако Рейш остане цент. защитник, иначе той е перфектен за партньор на Тиам в средата. Мариани е силен зад нападателя, а не на крилото. След като изгониха Кабрал, Обертан направи повече за 15 минути на крилото, отколкото за 4 мача зад нападателя. Тъй, че Славиша да не се ослушва и да го връща крило. Но най-важното е да намерим вратар в момента, защото нашите двама хубавци провалят всички усилия на колегите и спъват отбора да расте.

А аз бих искал да видя една двойка в дефанзивния вал като Нашименто-Рейш, Рейш-Васчук. Както и повече от Юруков и Петков. Последният пак вкарва. Понрави ми се със Сурдулица (и с Локо малко), но повече не съм го гледал... Някой, ако има повече впечатления да сподели.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 15 ное 2018 15:31

metodito написа:
koisa написа:
metodito написа:С Кабрал може и да не подписваме.

По-добре да подпишем, отколкото да избяга и да не вземем дори лев от него!

Разбира се. Имах предвид, че ако се цигани, няма да е пропуск. За разлика от Давид и Милош, без които направо умиргаме. Каквото и да искат мениджърите им, трябва да им се даде. Ако ще и... "да намерим по-добри", както ни успокои бай Дельо. :mrgreen:

Това не е следствие от липса на играчи или качества. Такава ни е тактическата схема в момента. Стоянович предпочита доста по директен и бърз футбол от Роси, за който спокойствието и задържането на топката беше много важно. Идеята,както я виждам аз е да се правят повече атаки за единица време при резултат 0-0 или негативен за нас. При позитивен резултат преминаваме в друга доста по-дефанзивна тактическа схема. Най-ясно се видя това в мача с ЦСКА, особено второто полувреме. Така че, ако решим да задържаме топката и да затворим центъра и фланговете - можем, но Славиша просто не вижда смисъл да играем цял мач така. А и играта се харесва на феновете повече, ако е по този начин.
Единствената забележка, която имам към тренера е, че мъчи Мариани на крилото и Обертан в средата. Ясно ми е защо го прави, но не съм съгласен с него. За мен позитивите от Обертан на крилото, Мариани зад нападателите и Белмонт или Рейш с Тиам, са много повече отколкото негативите. Особено при офанзивната ни схема на игра. В момента правим n-брой атаки и преминаваме центъра много бързо, стигаме до наказателното на противника и... там се закучват нещата. Мариани не е свикнал да търчи като изоглавен по крилото, което забавя атаката, а и освобождава противникови защитници, които иначе биха пазили крилото. Кабрал от другата страна, така и не се научи да мисли бързо... винаги спира топката и се почват едни финтове, докато се прибере целия им отбор. Иначе има финт и точен пас, и когато му се даде време да мисли се справя прилично. Дано Паулиньо се отърси скоро от контузиите си и се върне в игра подобаващо. В момента не е готов, но трябва да играе за да си върне формата и самочувствието.
Не мисля, че ще пазаруваме зимата освен, ако не продадем някой. Не мисля, че имаме и нужда от нещо освен от вратар.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2018 16:01

Такава ни е тактическата схема в момента

Да, аз заради това казах, че може би не хора, а промяна в тактиката да е нужна. Аз съм привърженик на Калчото и като такъв съм по-голям фен на двойното подсигуряване, отколкото на холандското първенство и резултати от типа на 2-5, 4-4 и такива. На мен "Левски" от есента на 2017 ми се нравеше много, защото виждах това двойно подсигуряване и "по-добре да не вкараме, но да не получим" тип менталност. За съжаление, пролетта нещата се промениха, опитахме се да нападаме и да се защитаваме или не знам какво, но не се получи. Що се отнася до "агресията"... не забравяй, че този сезон имаме... колко? два мача без отбелязан гол. А и това за Кабрал, което казваш е вярно, но то не е само при него. Според мен единствено Костов и Давиде (както и Рейш, може би) боравят бързо с топката. Другите като я получат и имат един момент на... замисляне. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 ное 2018 17:09

metodito написа:А аз бих искал да видя една двойка в дефанзивния вал като Нашименто-Рейш, Рейш-Васчук. ...

Колегата пак почна да реди едни такива много странни тактически схеми и да създава противоречиви подредби на играчите... :lol: Добре де, човек, как ще забиеш плеймейкър-техничар като Нашименто или офанзивен халф като Васчук в дефанзивния вал? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 15 ное 2018 17:21

След десетина минути по Дарик ще говорят по темите, свързани със собственост, спонсори, акционери и т. н. Може да знаят нещо пък те...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 15 ное 2018 17:33

За който не е имал възможност да слуша - Томислав Русев каза, че е говорил със Спас. Категорично оставал в Левски и няма да има промяна на собствеността, всичко останало е спекулации. Колкото до спонсорства - винаги се търсят, за да се подобрява финансовото положение на клуба. От компанията на Божков категорично отрекли, че ще взима Левски, но отказали коментар за спонсорства, ако може да се тълкува нещо от това.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 ное 2018 17:44

Явно по-скоро Божков ще влезе в Левски като спонсор, а няма да е собственик. Но така или иначе, ако това стане, спекулациите няма да спрат.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 ное 2018 17:49

Eminem написа:Явно по-скоро Божков ще влезе в Левски като спонсор, а няма да е собственик. Но така или иначе, ако това стане, спекулациите няма да спрат.

Е, какво толкова, който иска да си спекулира, демокрация е. Да не говорим, че покрай Левски винаги се спекулира за какво ли не, свикнали сме и не ни пречи. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”