Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santi_santi » 05 фев 2012 19:13

Значи без нападател и с опорен халф(Йовов) няма да стане работата това и днес се видя.Грийн ще е твърдо в защита,но му се търси партньор,така че според мен вземането на двама играчи на изброените по горе постове е наложително.Това с пускането на деца младша възраст е прах в очите и да разчитаме на тях през пролетта е меко казано несериозно.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 фев 2012 19:16

Костов: Нямаме пари, а искаме млади и технични играчи, ако може и да са красиви

Старши треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от играта на своите футболисти по време на контролата срещу украинския Заря, завършила 1:1. Според него „сините“ са показали добро ниво, особено през първото полувреме.

„Получи се добър мач, доволен съм от играчите, особено първото полувреме, второто се поизмориха и падна ритъма, след промените нашият отбор отслабна“, сподели Костов.

Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“

Относно играта на младите футболисти, на които дава шанс, Костов заяви: „Мисля, че са наистина готови играчи и постепенно ще навлизат в първия отбор, мисля, че добре се развиват.“

„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“

„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2012 19:20

Единственото нещо което много дразни в изказванията на всички без изключение е оправданието с умората, все едно противника е лежал и почивал преди даденият мач.
Всички отбори са на подготвителни лагери, всички са натоварени, всички са изморени.

Също и тези заучени фрази
„Ако намерим силен съперник, само тогава ще играем друга контрола“, завърши Костов.

Защо тогава играха контрола със Заря :roll:
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 фев 2012 19:21

Старши треньорът на Левски даде култов отговор на въпрос, дали се очаква към отбора да се присъединят нови класни футболисти: „Къде да го намерим? Те добрите играчи струват пари! Ние нямаме пари, а искаме да вземем млади, технични играчи, а ако може и да са красиви.“

„Не съм разговарял с доктора, Йовов ми каза, че е получил нещо като крампа. Обстоен анализ не мога да направя веднага, той не си разпределя добре силите, участва в атака, защита.“

Яко си изпуска нервите, явно има вътрешен скандал. И на летището отказа да говори ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 фев 2012 19:22

Гонзо: Стига с това желание за нови играчи - уважавайте тези, които са в Левски

С това изказване на Гонзо става ясно ,че нови играчи е малко вероятно да има...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 05 фев 2012 19:26

turbogena написа:Гонзо: Стига с това желание за нови играчи - уважавайте тези, които са в Левски

С това изказване на Гонзо става ясно ,че нови играчи е малко вероятно да има...

Значи и за новият спонсор лъже Батков :roll: ,2 месеца уточняване и накрая Батков с 90% от акциите :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 фев 2012 19:29

На Костов изказванията все повече отиват към графа "бисери". Нещо като Чичо Митко ще се превърне през пролетта.
Иначе, ако този треньор удължи договора си с нас, ще бъде едно от чудесата на 2012-та, заедно с края на света, прогнозиран от маите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2012 19:36

ehh написа:Къде видя положения за 4:1?

Калво -два пъти,Вутов-един път.Колко стават?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2012 19:38

PFC Litex написа:Единственото нещо което много дразни в изказванията на всички без изключение е оправданието с умората, все едно противника е лежал и почивал преди даденият мач.
Всички отбори са на подготвителни лагери, всички са натоварени, всички са изморени.

Също и тези заучени фрази

Защо тогава играха контрола със Заря :roll:

Само,че нашите играчи са 15-16-годишни... ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2012 19:43

Колко контроли ви остават и с кои отбори?
Изображение

Върни се в “Левски”