Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот realno » 20 окт 2018 11:25

Eminem написа:И аз оттук нататък няма да си купувам фен артикули и екипи. Дори химикал няма да си купя. Нямам намерение да спонсорирам СЗ.
Предполагам, че ако белото не е поскъпнало, сз ще даде някакво мижаво процентче на клуба, но това нищо не променя - голямата част от парите ще отиват при антилевскарите. Трябва да съм абсолютно ненормален, за да им дам и една стотинка.

Не мога да разбера логиката на управниците в клуба. При положение, че пиявици от СЗ и други подобни лумпени носят само финансова и морална вреда на клуба като наказания от глоби и забрани за посещаване на мачове в ЕКТ и първенство също така много фенове умишлено не посещават срещите поради страх и морални причини, заради глупавите и селски скандирания на пиявиците, защо се "награждават" с проценти от продажби на артикули и други неща фенски стоки?

Ще направя едно компромисно предложение. Ще съм съгласен да получават процент, НО ако поемат ВСИКИ финансови щети нанесени от феновете за: счупени седалки, скандирания, димки, бомбички, свастики, забрани за посещения на срещи в ЕКТ и първенство и всички други зулуми, които са по вина на феновете. Ако ли не, да ги изринат от стадиона ако ще на сила. Като не са в полза на клуба, по добре да ги няма.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 окт 2018 11:41

Е нали има фанелки и екипи в Спорт Депо, поръчвайте си от там, предполагам имат и по-голяма наличност, а и доставката е безплатна.
Не вярвам и те да се отчитат на СЗ
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 окт 2018 11:52

Аз съм поредният явно, който се отказва да пазарува от фен магазина на Герена, докато го държат антилевскарите. Аз се чувствам неприятно само докато се разминавам с тях около стадиона, камо ли да им давам пари. С времето свикнах да не посещавам сектор Б, явно ще трябва да свикна и да не купувам нищо оттам и феншоп да стане Спорт Депо. Жалкото е, че все повече правомощия им се предоставят, а в замяна всички знаем какво са причинили и продължават да причиняват не само на клуба, а и на стотици други нормални левскари. Ще бъде светъл ден за Левски и цялата левскарска общност, когато тези хора изчезнат от Герена.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 окт 2018 12:02

realno написа:
Eminem написа:И аз оттук нататък няма да си купувам фен артикули и екипи. Дори химикал няма да си купя. Нямам намерение да спонсорирам СЗ.
Предполагам, че ако белото не е поскъпнало, сз ще даде някакво мижаво процентче на клуба, но това нищо не променя - голямата част от парите ще отиват при антилевскарите. Трябва да съм абсолютно ненормален, за да им дам и една стотинка.

Не мога да разбера логиката на управниците в клуба. При положение, че пиявици от СЗ и други подобни лумпени носят само финансова и морална вреда на клуба като наказания от глоби и забрани за посещаване на мачове в ЕКТ и първенство също така много фенове умишлено не посещават срещите поради страх и морални причини, заради глупавите и селски скандирания на пиявиците, защо се "награждават" с проценти от продажби на артикули и други неща фенски стоки?

Ще направя едно компромисно предложение. Ще съм съгласен да получават процент, НО ако поемат ВСИКИ финансови щети нанесени от феновете за: счупени седалки, скандирания, димки, бомбички, свастики, забрани за посещения на срещи в ЕКТ и първенство и всички други зулуми, които са по вина на феновете. Ако ли не, да ги изринат от стадиона ако ще на сила. Като не са в полза на клуба, по добре да ги няма.

Има логика и тя е, че нямаме адекватен собственик, който да не е кукла на конци на политиците. Със сз може да се справи човек, който е независим от политиците, защото е очевидно, че антилевскарите имат политическа защита, както и онези от ст. "Българска армия".
Казвал съм го стотици пъти - предпочитам селските групи, да не видя купа и титла през живота си, но сз да не са част от клуба.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 окт 2018 12:42

Eminem написа:
realno написа:

Има логика и тя е, че нямаме адекватен собственик, който да не е кукла на конци на политиците. Със сз може да се справи човек, който е независим от политиците, защото е очевидно, че антилевскарите имат политическа защита, както и онези от ст. "Българска армия".
Казвал съм го стотици пъти - предпочитам селските групи, да не видя купа и титла през живота си, но сз да не са част от клуба.

Би ли посочил някоя важна личност, която да не е зависима от политиците?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 окт 2018 13:21

damyanov1963 написа:Би ли посочил някоя важна личност, която да не е зависима от политиците?

Важна ? Не знам. Ако имаш бизнес в чужбина, ставаш независим, но такъв няма да се захване с тази помия български футбол.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 окт 2018 13:34

Eminem написа:
damyanov1963 написа:Би ли посочил някоя важна личност, която да не е зависима от политиците?

Важна ? Не знам. Ако имаш бизнес в чужбина, ставаш независим, но такъв няма да се захване с тази помия български футбол.

Футбола отдавна е станал част от политиката(и не само у нас).
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 окт 2018 13:43

damyanov1963 написа:
Eminem написа:

Футбола отдавна е станал част от политиката(и не само у нас).

Така е, но там искат да печелят от футбола, развиват отборите си и не позволяват на разни наркомани да правят каквото си искат, както е в нашия случай.
В Италия има изключения, но това си е мафиотска държава.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 окт 2018 13:49

specter написа:Аз съм поредният явно, който се отказва да пазарува от фен магазина на Герена, докато го държат антилевскарите. Аз се чувствам неприятно само докато се разминавам с тях около стадиона, камо ли да им давам пари. С времето свикнах да не посещавам сектор Б, явно ще трябва да свикна и да не купувам нищо оттам и феншоп да стане Спорт Депо. Жалкото е, че все повече правомощия им се предоставят, а в замяна всички знаем какво са причинили и продължават да причиняват не само на клуба, а и на стотици други нормални левскари. Ще бъде светъл ден за Левски и цялата левскарска общност, когато тези хора изчезнат от Герена.

На пълно съм съгласен с теб. Бойкот на фенските стоки, от които печелят пиявиците на клуба. Повече ще се радвам ако ги изгонят от стадиона, от колкото ако станем шампиони. Тези лумпенизирани наркопласьори и наркомани са позор за клуба и нямат място в клуба при нас. Те не са част от нас, а тумор, който трябва да бъде премахнат. Само ги гледайте и слушайте как ще се излагат довечера със селските, просташки и малоумни скандирания особено ако губим в резултата. А през седмицата очаквайте новите наказания за клуба от тяхно име.
ПС: Предлагам на всеки мач на Герена да бъдат освирквани за простотиите им от нормалните фенове на стадиона. И да им покажем, че са чуждо тяло в клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 окт 2018 20:14

Вече Обертан е подписал до 2021 г.! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”