А за Божинов... Много си малък, бате, да го храниш по този начин само да оправдаеш действията на двамата неадекватника начело на "Левски".
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vvessel написа:metodito написа: Просто се случи една безпринципна работа сега. Това се случи.
Е, сега, безпринципно било. Не си прав. Има си принцип. Дошли сме и ние да намажем нещо от Левски. Като завъртим десетина трасферчета ще капне някоя комисионна, това-онва под масата. Принципа е ясен, а приказките за българи, колани, заплати си е за замазване на очите. Безпринципното е друго. Че има хора които безкритично приемат нещата и проявяват безкрайна толерантност към треньорска или управленска некадърност. но за сметка на това скачат на всеки дръзнал да критикува ръководството. И лошото е ,че повечето хора не изглеждат тъпи, което повдига някои морални и/или финансови въпроси.
metodito написа:@Tristann: Ти си непоправим.![]()
А за Божинов... Много си малък, бате, да го храниш по този начин само да оправдаеш действията на двамата неадекватника начело на "Левски".
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:И какво му е на новия вратар? Човекът не е стабилен ли, липсват ти Митрев и Кръстев ли.........
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
TristaNNN написа:metodito написа:.....
Това е тотално невярно. НО! Има едно "но", в конкретния случай не знаем дали нещо зависи от Хубчев. Защото ПК веднъж каза как трансферната политика не зависи от треньора (което е правилно - клубът няма да си отиде заедно с треньора), а после каза точно обратното - че трансферите са в ръцете на треньора. Ако Хубчев е пренебрегнал с лека ръка резервен бек в името на Милош и централен защитник в лицето на Давид, той е...
...
Всъщност, с риск отново да ме обявят за амбразурчик, адвокат на ПК, адвокат на СЗ или адвокат на дявола, ще кажа, че за пореден път думите се интерпретират както е угодно с леки, но значителни промени с цел да се угоди на дадена теория.
Колев не каза, че трансферната политика не зависи от треньора, или поне не в този смисъл, а имаше предвид, че треньорът трябва да задава профилите на играчите съобразно трансферната политика на клуба, те да се обсъждат и вече други хора (скаути, директори, Патлашковци, пичовете с модерните софтуери и бази данни и т.н.) да се занимават с търсенето и пазаренето на зададения профил. Сетне каза, че треньорът ще има последната дума за даден трансфер, след като е постигнат консенсус с другите нива и след като Хубчев лично проведе разговори с дадения играч. Каква е разликата? Така треньорът не може да си придърпва Иванчо, който е син на състудента му, на хранилка в Левски и да си правят врътчици с комисионни под масата само щото треньорът иска и дава дума. За справка - трансферната политика на гьонсурата от село Плоски при вече фалиралите. И като цяло, по тази схема би трябвало да се гарантира, че хем не се нарушава политиката на клуба (примерно фонд заплати, бюджет за трансфери, възраст на играча и т.н.), хем и търсеният от треньора профил (примерно биткаджия, определен пост, физическа издръвливост, чупливост, дрибъл с еди кой си крак, по-малко "хахо-хихи" и т.н.) е налице.
Сега, дали този модел ще бъде успешен предстои да видим, но сякаш не е лишен от логика, поне според мене.
metodito написа:Не, предпочитам да коментирам престоя му в Италия и в Англия, и това, че ни класира за Европа. Не си мисли, че съм му фен. Просто Хубчев изтъкна един много "футболен" аргумент за освобождаването му. И ти гледам, че това коментираш. А не футболните му качества.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
vvessel написа: За4щото от действията на новото ръководство никаква стратегия не личи. Това ли е реалността, че да бъдем реалисти? Реално няма разлика от други години, значи да се примирим и да чакаме някакво чудо? Треньора ако не става (което според мен е на 100%) да си обира крушите. Защо трябва да чакаме до пролетта та и слепите да прогледнат и от юни да почнем да "градим" наново. Т.е. да гоним старите, които изглежда не стават( а всъщност треньора не става) и да събираме нови според вижданията на новия треньор. И така до края на света...
Трябва да има клубна стратегия и постоянен състав, а треньора да се избира спрямо нея и да се съобразява с наличните футболисти и само да надгражда. Освен това трябва да е с манталитет на победител, а не мишка
TristaNNN написа:metodito написа:Не, предпочитам да коментирам престоя му в Италия и в Англия, и това, че ни класира за Европа. Не си мисли, че съм му фен. Просто Хубчев изтъкна един много "футболен" аргумент за освобождаването му. И ти гледам, че това коментираш. А не футболните му качества.
Добре, ама защо е този пусти захлас към миналото? Нали искаме развитие, надграждане, стратегия, светло бъдеще.![]()
Да, класира ни за Европа, вкара момчето. Ама то и други футболисти вкарваха през сезона и в предни сезони също са ни класирали с головете си. То май затова и получават заплати, нали? И наистина не мога да разбера какъв е проблемът гадното мръсно ръководство и намръщеният мръсен темерут да решат да освободят Божи86, при посочените вече от мен по-горе аргументи, които са явни и нескрити за всички нас. Може да има и други аргументи, неявни и скрити. И какви Англии, какви Италии, взехме го от Ботев Враца и пак там се е върнал. Човек, годината е 2019, а формата му се видя, следствието от нея е логично. Ако не беше така, досега да беше вече я при арабелите, я при китайците, я при някой друг, на тлъста заплата.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz, tmanolov и 14 госта