Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Shisharko
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Shisharko » 06 авг 2018 11:01

сини богове написа:Като се заговорихме за нови играчи, Левски спешно се нуждае от вратар. Полачек е тотал щета, а за Божидар въобще не ми се говори.

Все си мисля, че на първо време се нуждаем от добър спортен психолог. :shock:
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 авг 2018 11:29

Shisharko написа:Все си мисля, че на първо време се нуждаем от добър спортен психолог. :shock:

Може, но едва ли този психолог ще направи някои играчи по-добри... То или го можеш, или не. Пък ако ще 20 психолога на играч да имаме!
Последна промяна от koisa на 06 авг 2018 12:03, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2018 11:35

сини богове написа:Като се заговорихме за нови играчи, Левски спешно се нуждае от вратар. Полачек е тотал щета, а за Божидар въобще не ми се говори.

Откровено почвате да дразните с това непрестанно мрънкане. Как и кога прецени, че Полачек е тотал щета?

ПП Направи ми впечатление, че след като топката се върне към Полачек, той не я изритва надалече в тъч, за разлика от Митрев, а сравнително често и доста точно я насочва към определен наш играч, или зона, в която имаме няколко състезатели в предни позиции.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2018 12:45

Полачек май бяха писали, че има рекорд по сухи мрежи в Полша, а при това май тимът му дето е играл там, съвсем не минава за "Гранд".
Все си мисля, че човек играл на ниво в Елита на Полша, не може да е слаб.
Не че полското Първенство е "мега-класно", но си е над нашето, все пак ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 авг 2018 13:57

TristaNNN написа:

Откровено почвате да дразните с това непрестанно мрънкане. Как и кога прецени, че Полачек е тотал щета?

ПП Направи ми впечатление, че след като топката се върне към Полачек, той не я изритва надалече в тъч, за разлика от Митрев, а сравнително често и доста точно я насочва към определен наш играч, или зона, в която имаме няколко състезатели в предни позиции.

абсолютно. Понякога се прекалява. Та той вратаря ни вчера пипна три пъти топката, толкова му се наложи, поради добрата игра на Холмар и Яблонски. И на мен понякога ми изглежда несигурен, но все пак се иска време да се сработиш с отбора и защитниците пред себе си. Прекалено малко е играл, за да го пишем менте.
А и когато в защита играеш с Белаид, сработването става още по-тежък и мъчителен процес :mrgreen:

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 06 авг 2018 14:16

Момчета, от години може би изразявам за първи път някакво негативно мнение по посока футболист на Левски, та не бързайте да ме причислявате към мрънкачите :lol: . Полачек има сериозен проблем при излизанията, дано се дължат на психологически, а не на спортно- технически проблем. До сега, вярно, че и времето в което игра е малко, не съм го видял да излезе и пресече подаване. При 2 метра ръст, да не излизаш на корнерите, ми се види малко странно. И с Черно Море, и вчера с Враца, показа по- бавни реакции от необходимото. За едно съм съгласен с вас, с крака играе по- добре от Божката, изританите топки остават в игралното поле, докато Божката всяка втора топка я изкарваше в тъч. Като цяло, Полачек изобщо не ми вдъхва доверие и ако ме опровергае, ще бъда най- щастливият човек във форума и публично ще се извиня.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 06 авг 2018 14:24

сини богове написа:Момчета, от години може би изразявам за първи път някакво негативно мнение по посока футболист на Левски, та не бързайте да ме причислявате към мрънкачите :lol: . Полачек има сериозен проблем при излизанията, дано се дължат на психологически, а не на спортно- технически проблем. До сега, вярно, че и времето в което игра е малко, не съм го видял да излезе и пресече подаване. При 2 метра ръст, да не излизаш на корнерите, ми се види малко странно. И с Черно Море, и вчера с Враца, показа по- бавни реакции от необходимото. За едно съм съгласен с вас, с крака играе по- добре от Божката, изританите топки остават в игралното поле, докато Божката всяка втора топка я изкарваше в тъч. Като цяло, Полачек изобщо не ми вдъхва доверие и ако ме опровергае, ще бъда най- щастливият човек във форума и публично ще се извиня.

Аз тая несигурност при центриранията я отдавам в не малка степен на грешката, която допусна срещу Вадуц, макар вината там да не беше негова на 100%. Според мен леко му се е изпарило самочувствието при излизания след това. Не че знам преди във всички мачове как е играл в предните си отбори, но съдейки по клипчетата доста сигурно се е намесвал при високи топки, а и няма как иначе с такива физически данни. Иначе според мен има качества и ще се окаже добро попълнение, но все пак има тепърва да се доказва, ще видим. Трябва да се отчете обаче и че до момента не е изиграл нито един пълен мач с титулярните четирима защитници пред него, което също оказва някакво влияние.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 авг 2018 14:58

В сайта на БФС-то вече има дата и час за мача с Дунав, та модераторите може да обновят темата "/анкета/Левски - програма 2018/2019":

Дата Час Домакин Гост

11.08.18 21:00 "Дунав" -:- "Левски"
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 авг 2018 15:10

THE G.A.M.E написа:Полачек май бяха писали, че има рекорд по сухи мрежи в Полша, а при това май тимът му дето е играл там, съвсем не минава за "Гранд".
Все си мисля, че човек играл на ниво в Елита на Полша, не може да е слаб.
Не че полското Първенство е "мега-класно", но си е над нашето, все пак ...

Били ми казал ако обичаш кое първенство е под нашето , че не се сещам?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 авг 2018 15:24

TristaNNN написа:В сайта на БФС-то вече има дата и час за мача с Дунав, та модераторите може да обновят темата "/анкета/Левски - програма 2018/2019":

Дата Час Домакин Гост

11.08.18 21:00 "Дунав" -:- "Левски"

Готово
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”