Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 02 авг 2018 08:59

Dedo1948 написа:Тези от Моко каква каша забъркаха с този юбилей силно подпомагани от аматьорщината на Русев и неговия екип.

Имам съмнения, че Артур е почнал работа при тях, като оператор на факс :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2018 09:07

шивача написа:
koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере. :lol:

много пъти съм го казвал-имаме 5-6 много добри треньори, а водещите ни отбори 3-4. Но Българите ги мачкат, плюят, гонят, после ги връщат, и пак наново ги унизяват. Затова браво на такива като Стойчо, които си търсят правата в съда. Така наречените "бизнесмени" болшенството от които са с доста нисък интелект, но оперирани от морал, трябва да бъдат здраво сурвакани. Но ние сме си робско племе и се кланяме на всички. Иначе сърби и македонци и други сърбо-говорящи също имат шанс за успех, не само заради близостта на езика, а основно заради близкия манталитет.

Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 авг 2018 09:10

wilge написа:Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.

Тия "черти" водят до това да се занемарява ДЮШ. А тая мантра с изгонените от БГ треньори незнам докога ще я въртите
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2018 09:13

koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере. :lol:

Мислиш ли, че причината е само в треньора? Ако не бяха съдиите, смяташ ли, че делиорманци щяха да си вземат първите два мача в България? Е, в Заарата и неблагодарника Цонев им помогна. Те, впрочем, всяка година тръгват трудно. Обикновено после в ППЛ наваксват. Особено когато ние играем контроли и се учим да ходим.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2018 09:22

wilge написа:

Мислиш ли, че причината е само в треньора? Ако не бяха съдиите, смяташ ли, че делиорманци щяха да си вземат първите два мача в България? Е, в Заарата и неблагодарника Цонев им помогна. Те, впрочем, всяка година тръгват трудно. Обикновено после в ППЛ наваксват. Особено когато ние играем контроли и се учим да ходим.

За Лудогорец няма значение кой ще им бъде треньор, ако става въпрос само за Дриша лигата. Тук няма кой да им свири като снощи. Но е факт, че двата им големи провала в ШЛ са все с чужденци... Не знам, но си мисля, че с Херо или Дерменджиев щяха да отстранят унгарците... И ние имахме Делио Роси, но ни опукаха лихтенщайнци...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2018 09:39

koisa написа:
wilge написа:

За Лудогорец няма значение кой ще им бъде треньор, ако става въпрос само за Дриша лигата. Тук няма кой да им свири като снощи. Но е факт, че двата им големи провала в ШЛ са все с чужденци... Не знам, но си мисля, че с Херо или Дерменджиев щяха да отстранят унгарците... И ние имахме Делио Роси, но ни опукаха лихтенщайнци...

Най-добрите участия на Л-ц в Европа са със Ст.Стоев и Дерменджиев.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2018 09:59

wilge написа:Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.

Защо нихилизъм? От страна на собствениците, май става дума за далавери, а заедно с това откровена тъпота. Да не забравяме, че и всички те са бивши кадри на партията - т.е. безродници. Жалкото е, че има немалко фенове, които смятат един чужденец за по-добър от един наш за по-добър дефолт. Аз смятам, че ако може да се обобщи, то е останалото от тоталитарния строй самочувствие на парашутиста директор и на кадровчика въобще да казва кой става, кой не, "как се прави", без да има каквито и професионални експертиза и опит да го направи. Ей го примера - Русев. Явно този човек смята, че не му е нужен спортен човек за свръзка. Всичко сам прави - той е и скаут, той е и директор. Резултатът - Вадуц.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 авг 2018 10:59

Намирисва ми, че лудите ще връщат шубата :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 02 авг 2018 12:22

wilge написа:
шивача написа:

много пъти съм го казвал-имаме 5-6 много добри треньори, а водещите ни отбори 3-4. Но Българите ги мачкат, плюят, гонят, после ги връщат, и пак наново ги унизяват. Затова браво на такива като Стойчо, които си търсят правата в съда. Така наречените "бизнесмени" болшенството от които са с доста нисък интелект, но оперирани от морал, трябва да бъдат здраво сурвакани. Но ние сме си робско племе и се кланяме на всички. Иначе сърби и македонци и други сърбо-говорящи също имат шанс за успех, не само заради близостта на езика, а основно заради близкия манталитет.

Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.

Много си прав - загърбваме българското, за да робуваме на чуждото. Имаме достатъчно добри треньори като: Георги Дерменжиев, Стоев, Херо, Стойчо Младенов, Херо, Станимир Стоилов, Илиан Илиев, Любослав Пенев, Ясен Петров, Петър Хубчев, Александър Станков и др. но ги пренебрегваме за сметка на всякакви чужденци.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 авг 2018 13:05

Нова контузия застигна Левски. Полузащитникът на "сините" Антони Белмонт е със съмнения за разкъсан мускул.

Французинът, който не се нрави с изявите си на терена, получи травмата в мача с Черно море (2:2) и бе заменен принудително още през първото полувреме.

Все още не е ясно колко време ще отсъства Белмон. Това зависи от разкъсването, като вариантите са от 20 дни до два месеца и повече.

През последните седмици сътресенията при "сините" идват от всички фронтове. Отборът сензационно отпадна от слабака Вадуц на старта в Лига Европа, бившият треньор Делио Роси беше уволнен, а за капак пропадна "резервния мач" с Милан за юбилея на Гунди.

За капак пък с контузии на "Герена" са още Серджиу Буш, Иван Горанов, Фелипе Нашименто и Паулиньо, като травмата на последния стряска ръководството, защото може да се окаже по-сериозна от очакваното.

Вчера пък стана ясно, че бившият футболист на тима Станислав Ангелов е успял да осъди клуба...

Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-08-02/ni ... dno-kroshe

Това е резултата на една година работа на човека слънце в Левски - Спасчо футболният гуру и неговият пророк - Краси.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”