Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Rivaldo10 » 26 яну 2012 19:54

santiliana написа:злоби, заеби приятелю. Да им е жив и здрав и Батков, и Гонзо. Жалко за цялата история на този велик клуб, който беше превърнат в посмешище от тяхното управление.
Аз се отказвам да споря повече. И се махам от този форум. Това не е левскарщина, а про- и анти- ....
Когато се регистрирах преди 3 години бях изпълнен с надежда, че тук ще срещна много хора, споделящи едни и същи проблеми и радости, свързани с моя, с НАШИЯ любим тим. Но не би. Каквото и да кажа, е безсмислено. Нека си благославят некадърното управление в момента и да се радват на 4-то място в шампионата. Като нямат амбиции и стремеж за развитие какво да правим?!

Не съм видял да има проблем, когато се критикува, без 20 минути обиди, от които забравяш за какво критикуваш.(не визирам теб!) Кое те кара да мислиш, че някой тук харесва Батков и не желае неговата смяна? Гонзо поиска един сезон доверие, останаха му пролетните мачове. Между другото тези пролетни мачове са доста по-удобни за недоволство от някакъв си форум. Сектор Б бил платен, добре. На мен за няколко години и една стотинка не ми предложиха, но ОК. В неплатеният сектор 'А' напоследък се събират повече фенове, защо те не предприемат по-крайни мерки? Сектор "Б' е всякакъв , но всички чакат на сектор 'Б'. Много удобно, нали? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 яну 2012 19:54

zlobul написа:фифи не ме карай да ти вадя поста от снощи за онези с "блу-тата " отпред защото ако всичко това си го писал снощи , аз го пиша от как съм се регистрирал тук . Питам само какво трябва да стане , че тези момченца да реагират най-сетне подобаващо ? Да кажат още колко години ще траят простотиите и лъжите , че да знаем и ние . Сега като обявят , че и новия спонсор е с контузия в минискуса , кво правим ?

Направо ме уплаши! :lol:
Ти изобщо схвана ли смисълът му ,или както ти отърва?
С нерви и псувни по форумите ,нищо няма да се постигне.
[offtopic]Пич,не си случил на верният човек,в мое лице,с когото да се заяждаш,или да мислиш,че можеш да спориш.Хайде по-кротко...[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 19:54

За последно ще напомня едно изказване на господина Ганьо във връзка с протестите за които приказака отвориха някои момченца тук .
журналист се обръща към ганя с въпроса- "Как ще реагирате на някои нападки на феновете ?"
ганя-"Започвам да се ядосвам сериозно . Аз съм Тодор Батков , собственик съм на Левски и няма да се оставя на шепа наркомани да ми влияят на решенията "
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 яну 2012 19:57

фифи перото написа:Явно някои слушат само вътрешните си гласове...
Жалко.

[offtopic]Между другото в книгата "Ние бяхме (в) сектор Б" се спомена човек с прякор фифи. Просто съвпадение прякор - ник или става дума за едно и също лице? :?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 19:59

фифи перото написа:
zlobul написа:фифи не ме карай да ти вадя поста от снощи за онези с "блу-тата " отпред защото ако всичко това си го писал снощи , аз го пиша от как съм се регистрирал тук . Питам само какво трябва да стане , че тези момченца да реагират най-сетне подобаващо ? Да кажат още колко години ще траят простотиите и лъжите , че да знаем и ние . Сега като обявят , че и новия спонсор е с контузия в минискуса , кво правим ?

[offtopic]Пич,не си случил на верният човек,в мое лице,с когото да се заяждаш,или да мислиш,че можеш да спориш.Хайде по-кротко...[/offtopic]

Мога да споря със всеки ,в тва число и с тебе .А тоя подход го остави за някой друг , от капацитети ми е писнало ,така че по добре не ме занасяй.
Последна промяна от zlobul на 26 яну 2012 20:01, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 20:00

zlobul написа:
фифи перото написа:

Мога да споря със всеки ,в тва число и с тебе .А тоя подход го остави за някой друг , от капацитети ми е писнало ,така че по добре не ме занасяй.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 яну 2012 20:06

В разговор с познат до който по един или друг начин стига информация за Левски (до момента каквото ми е споделил на 99% се е случвало), то в момента се прокарва пътя за връщане на дуото СС и от лятото заедно с новият собственик да се завърнат начело на Левски, колко е вярно времето ще покаже.
Последна промяна от BadBoy на 26 яну 2012 20:11, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 20:09

Бившият гръцки национал Теодорис Загоракис, който вдигна европейската титла на Евро 2004, подаде оставка като президент на гръцкия футболен отбор ПАОК Солун заради натиск на феновете.

Загоракис бе принуден за напусне клуба, след като феновете на ПАОК чупиха седалки и нахлуха на терена след изненадващата домакинска загуба с 1:2 от Атромитос.

"Напускам в този труден момент в името на клуба", каза Загоракис.
=============================================================
Хората президенти гонят , а ние три години един го*ньо не можем да изгоним . 100 % СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ТОНЕВ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ АБСУРД В ЛЕВСКИ .

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 яну 2012 20:20

BadBoy написа:В разговор с познат до който по един или друг начин стига информация за Левски (до момента каквото ми е споделил на 99% се е случвало), то в момента се прокарва пътя за връщане на дуото СС и от лятото заедно с новият собственик да се завърнат начело на Левски, колко е вярно времето ще покаже.

Писна ми от смяна на треньори. Дано НЕ е вярно! Поне не и за Мъри. Колкото и да го уважавам като треньор, и колкото и да съм му благодарен за онези велики победи и хубави моменти, предпочитам Ники Костов да остане треньор. Виж за поста спортен директор става. :)
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 яну 2012 20:21

Rivaldo10 написа:
фифи перото написа:Явно някои слушат само вътрешните си гласове...
Жалко.

[offtopic]Между другото в книгата "Ние бяхме (в) сектор Б" се спомена човек с прякор фифи. Просто съвпадение прякор - ник или става дума за едно и също лице? :?[/offtopic]

[offtopic]Ще те разочаровам.Никога и по онова време ,не сме харесвали тази "агитка" .То такава и нямаше,това са само легенди.Но..Всеки вярва и се взима на сериозно.Нека преживеят момчетата 15 минути слава.Не съм графоман,но много мога да разказвам..[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”