Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 28 юли 2018 14:37

sinfen14 написа:Не разбирам защо продължава да се коментира Роси.....

Ми кво да се коментира? :)

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 28 юли 2018 14:51

Дай малко инфо от кухнята. Работи ли се по намирането на СТД ? Селекцията все още ли е отворен процес ? :)
Изображение

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 28 юли 2018 15:05

LM10 написа:

Дай малко инфо от кухнята. Работи ли се по намирането на СТД ? Селекцията все още ли е отворен процес ? :)

Много опасни въпроси задаваш... По-добре да не отговаря, че ме е страх от отговора. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юли 2018 15:08

Защото май все още нямаме треньор за мача с Морето.
Защото нещо промени - вече ние пресираме, а не противникът нас.
Защото отборът се научи да държи и разиграва топката (научи се да ходи). Във всички мачове имаме много повече ъглови от противника(това се забеляза в последния полусезон и при Стоев). Липсата на утвърден голмайстор и вратарски грешки дърпаше отбора надолу. Отборът се напълни с еднотипни футболисти. Обертан и Паулиньо с нестандартността раздвижваха на моменти играта ни. Провалът на Роси и в Уефа доведе до логичното му изгонване.

С Играта съм напълно съгласен - Който към момента е в Левски, значи е ФК Левски и съм зад него. Никога няма да видите написано от мен лошо за сегашен или бивш играч на Левски. Дори и да ни е правил лошо.

Кв'о става ще имаме ли треньор скоро?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юли 2018 15:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... и аз :)
Бай Дельо го разкрих още след мача с Ботев, кога гледаше кат тупан, как Белия му обръща мача и не предприе абсолютно нищо.
Още тогаз ви казах, че тоя човек е на социални на Герена и изповядва вехта, футболна философия.
Жив и здрав да е, много даде, ... аз ще го запомня с добро ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2018 16:12

blue avalanche написа:Интересно защо Прохазка не се изказа "компетентно" по въпроса колко некадърен треньор е Роси?
Нито, пък, Панайотов:
- Как се работи с Делио Роси? Какви бяха отношенията ти с него?
- Чисто професионални отношения между треньор и футболист. Стараех се да изпълнявам указанията му. Донякъде се е получавало, донякъде - не. Когато не съм си вършил работата, разбира се, че треньорът е длъжен да ми покаже, да каже как става. Роси не допуска много футболистите до себе си, това е негов тип на работа. Гледа да дава най-доброто за отбора и всеки футболист има чисто професионални отношения с него.

Като е толкова добър и невероятен треньор си го вземете у вас тези, дето продължавате да му правите вятър... Нищо, че 20 пъти се доказа, че не става за Левски. Ей такива приказки го оставиха след реванша за купата и стигнахме до откритието Вадуц... Но явно някои предпочитате Левски да затъва, но да се правите на специалисти, адвокати и защитници, вместо да си отворите очите! Роси си взе парите и се изниза като пръдня от гащи, а вие продължавате да разнасяте миризмата колко е велик и невероятен. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 юли 2018 16:15

Red_Neck написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... и аз :)
Бай Дельо го разкрих още след мача с Ботев, кога гледаше кат тупан, как Белия му обръща мача и не предприе абсолютно нищо.
Още тогаз ви казах, че тоя човек е на социални на Герена и изповядва вехта, футболна философия.
Жив и здрав да е, много даде, ... аз ще го запомня с добро ;)

Брей голем си специалист....само не можеш да разбереш, че стана фен на Литекс!!! Още преди две години....ама вместо да разкриваш проблемите в Левски си огледай къщата за пиленца! Пълна е с люляци!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юли 2018 17:06

koisa написа:
blue avalanche написа:Интересно защо Прохазка не се изказа "компетентно" по въпроса колко некадърен треньор е Роси?
Нито, пък, Панайотов:
- Как се работи с Делио Роси? Какви бяха отношенията ти с него?
- Чисто професионални отношения между треньор и футболист. Стараех се да изпълнявам указанията му. Донякъде се е получавало, донякъде - не. Когато не съм си вършил работата, разбира се, че треньорът е длъжен да ми покаже, да каже как става. Роси не допуска много футболистите до себе си, това е негов тип на работа. Гледа да дава най-доброто за отбора и всеки футболист има чисто професионални отношения с него.

Като е толкова добър и невероятен треньор си го вземете у вас тези, дето продължавате да му правите вятър... Нищо, че 20 пъти се доказа, че не става за Левски. Ей такива приказки го оставиха след реванша за купата и стигнахме до откритието Вадуц... Но явно някои предпочитате Левски да затъва, но да се правите на специалисти, адвокати и защитници, вместо да си отворите очите! Роси си взе парите и се изниза като пръдня от гащи, а вие продължавате да разнасяте миризмата колко е велик и невероятен. :oops:

Кво рипаш па ти толкоз, бре? Просто ти цитирам интервюто на Панайотов. Можеш да прочетеш и това на Прохазка. Нито един от двамата не си е позволил да коментира треньорските качества на Роси. За разлика от суперспециалистите Рошу, Мапуку, Фигейредо и десетки знайни и незнайни форумни капацитети...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2018 17:22

blue avalanche написа:Кво рипаш па ти толкоз, бре? Просто ти цитирам интервюто на Панайотов. Можеш да прочетеш и това на Прохазка. Нито един от двамата не си е позволил да коментира треньорските качества на Роси. За разлика от суперспециалистите Рошу, Мапуку, Фигейредо и десетки знайни и незнайни форумни капацитети...

То по-големи капацитети от защитниците и адвокатите на Роси няма. Доказа се, че не става за Левски, а ти и още няколко безсрамни продължавате да носите вода от 9 кладенеца всекидневно и да обяснявате за великите му треньорски качества, с които остана 3-ти на 24т. зад първия, загуби финал от Славия и за десерт стана национален герой на Лихтенщайн. :shock:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юли 2018 17:34

koisa написа:
blue avalanche написа:Кво рипаш па ти толкоз, бре? Просто ти цитирам интервюто на Панайотов. Можеш да прочетеш и това на Прохазка. Нито един от двамата не си е позволил да коментира треньорските качества на Роси. За разлика от суперспециалистите Рошу, Мапуку, Фигейредо и десетки знайни и незнайни форумни капацитети...

Доказа се, че не става за Левски, ...

Ми то аз, като гледам, нито един треньор не става за Левски. Може би Ангел Станков, който от 14 мача има 13 победи и 1 равен.

Върни се в “Левски”