Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ChuckNorris
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот ChuckNorris » 20 юли 2018 01:39

rhaegar написа:
ChuckNorris написа:От Гамбия :roll:

Последната победа на Гамбия в официален футболен мач е от 2013. От тогава имат 3 в контроли. Това е според soccerway.com. Явно футболът е особено на ниво там, та тия ще да са добри играчи.

В Етър имало някакъв фалшив Мане, който е от Гамбия, но не знам дали го бива за нещо, по родните стандарти поне.

Не разбирам как идват футболисти на проби, като уж сме с временен старши треньор и без СТД?!?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2018 01:59

ChuckNorris написа:
Не разбирам как идват футболисти на проби, като уж сме с временен старши треньор и без СТД?!?

Спас ще ги оценява лично?

Знам ли, никаква логика няма и пак не съм изненадан. В тоя клуб всичко е възможно вече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 05:17

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 05:27

ChuckNorris написа:

Абе, това принципно е съвсем нормално. Мисля че, но не съм сигурен, Луис Суарез дойде в Барса между двама треньори. Челси сега може да вземе Игуаин, а нямат треньор. Само че тези трансфери се движат от някой, а ние официално нямаме такъв човек...
На мен ми е много притеснително това. Представяте ли си тези пари, които минаха пред очите ни в последната година-година и половина да бяха управлявани по добър начин? Аз мисля, че ако беше така, айде не жребия за ШЛ, но днес щяхме да обсъждаме жребия за след Жалгирис...

Няма ли някой да излезе и да назове нещата с истинските им имена.

[offtopic]Досега имаме само загатвания. Мъри - "Левски" има отбор, но няма клуб/управление", Букарев и репликата му за ябълката...
Верно публиката и преди е била разединена, но тоя дрти комунист просто я взриви, а не ми се мисли тоя, ако ни фалира разни амбразурчици, като оня Васко Колев къде ще емигрират. Дано наистина съм само конспиратор и нищо, не се задава, но наливаш, наливаш в кацата без дъно. Накрая идва сметката и какво правим?[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 06:31

rhaegar написа:Тия да не са някакви бежанци?

Ставаме новия Йостерзунд, другата година отстраняваме Галатасарай и влизаме в групите на ЛЕ. :mrgreen: Между другото, Йостерзунд разбиха всички митове как "без пари не става работата". ;) Ние пък ще докажем обратното - и с големи пари - не става работата.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 20 юли 2018 06:52

metodito написа:
rhaegar написа:Тия да не са някакви бежанци?

Ставаме новия Йостерзунд, другата година отстраняваме Галатасарай и влизаме в групите на ЛЕ. :mrgreen: Между другото, Йостерзунд разбиха всички митове как "без пари не става работата". ;) Ние пък ще докажем обратното - и с големи пари - не става работата.

А ние това сме го доказали вече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 07:41

Проблемите не спират да спохождат състава на Левски. За първия мач от сезона с Ботев, "сините" няма да могат да разчитат на централния нападател Серджиу Буш.

Румънецът има проблеми с аддукторите, получени в мача с Вадуц от Лига Европа и ще бъде извън терена за около десетина дни.

Продължават да саботират тези неможаци синьор Роси! Толкова са спрели, че не са разбрали, че той не е треньор вече. :twisted:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 юли 2018 09:14

OOP написа:
ralka_levskarka написа:Темата за трансферите трябва да се отвори :lol:

Определено! :shock: :o :shock:
Аблие Санянг Бамблие и Усман Бабу Сане пристигнаха на проби в Левски.

Двамата са играчи от Гамбия на 18 и 19 години, като ще прекарат няколко дни в столицата и ще водят тренировъчни занимания на "Георги Аспарухов".

Младоците ще се опитат да впечатлят щаба на "сините", който ще трябва да реши дали да им предложи договори.

Бамблие е на 19 години и играе на позицията ляво крило, докато 18-годишният е централен полузащитник.

.
Последна промяна от specter на 20 юли 2018 09:16, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 юли 2018 09:15

metodito написа:Толкова са спрели, че не са разбрали, че той не е треньор вече. :twisted:

А, и това не било сигурно :lol: Пълна трагикомедия

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2018 09:39

Относно тренер, аз искам познато лице. Муслин ли ще е или Ясен, Тодоров, Майстора, Стойчо, няма голямо значение. Принципно съм с една и половина ръка за Ясен. При Муслин може да е проблем, че при него бързи резултати, не може да чакаме. При Майстора бързи резултати ще дойдат, но амбразурчиците ще го съблекат. Георги Тодоров... защо не. Стойчо... това е човекът, за който съм убеден, че ще внесе спокойствие в съблекалнята. Диалогичен, благ човек и възпитан. Като човек ми се нрави, като треньор... не знам. Но определено в настоящия момент, смятам, че ще е удачен избор. Херо и Кокала - не. Особено Херо. Кокала - като Майстора - ще го съблекат. Плюс това, не съм убеден, че въобще би бил удачен избор. За Груев - също съм не.

Върни се в “Левски”