Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2018 19:36

realno написа:Вина ги съм казвал, че в отбора, най -важен е треньора. И това се доказа. Не трябва да се бърза, а да се избере най-подходящия, че пак ще хвърчат седалки догодина по същото време, ако успеем да стигнем до там.

Що пък тои да си напусне мястото и да се ядосва със тези.Нито играчи ще му купят нито нищо...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 юли 2018 19:39

Mirosvel написа:Спешно да се тръгва за Варна и да се удря коляно и да се целува ръка на последния истински треньор на Левски - Ил. Илиев! Какво мислите, съфорумци?

Тоя Илиев ми е толкова безличен, направо като темерут ми изглежда.
А като се сетя под негово ръководство как ни развинти Сараево и ми става лошо.Защото точно негова беше задачата тогава да мотивира и да каже на футболистите какво се е случило на трибуните и да знаят, че циганите ще се хвърлят на 205%.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 юли 2018 19:41

Иде......иде........
[offtopic]Изображение :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2018 19:51

Не само тои.....Не е лошо да се подпита и Батков какви планове има за напред...нещо футбол ала бала..

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2018 19:52

Гонзи треньор а Иво Тонев спортен ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 19:54

OOP написа:
mikata написа:
sinfen14 написа:Янкович ще е новия треньор,което за мен е Ок вариант

Последните години не се е задържал на едно място повече от 5-6 месеца!

Така го каза, все едно е сменил 10 отбора! А те са само два! Преди това е бил повече от 2 години треньор на Мехелен.....

Не знам какво е сменил. Гледам му визитката - този сезон като треньор на Мехелен ги праща във втора дивизия. Има скромните 6 победи и отбора е с най-малко вкарани голове. Миналата година 9 място със Стандарт, по-миналата година след две години работа в Мехелен пак 9 място и отрицателен баланс. Изобщо този е треньора мечта за отбор, който поне на думи има шампионски амбиции.
Чудя се някаква нова стратегия за влизане в ЛЕ през втората осмица ли са замислили или какво? Изобщо какво е това изхвърляне по чужденци при положение, че до момента с изключение на Дедо другите чужденци в цялото ни първенство са били излагация.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 юли 2018 19:56

miro_rz написа:Гонзи треньор а Иво Тонев спортен ! :lol:

Тва беше жестока ебавка хаха
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 20:01

Когато си отпаднал от подобен отбор и си обезсмислил всички усилия от предния сезон, е редно да си тръгнеш!
В интерес на истината четиримата ни основни играчи, които направиха разликата тази пролет, а именно: Тиам, Холмар, Паулиньо и Нашименто, липсваха и в двата мача. С тях картината щеше да е съвсем различна...
Но точно тук е провалът на Роси и екипа му! Ако за Холмар има обективна причина да отсъства, то другите трима се с...разтежения. А това говори за претоварване и неправилна физическа подготовка това лято. Груба грешка с тежки последствия!
Жалко за Роси, но когато няма резултати, идва и момент за размяна. Но трудът не е отишъл напразно. Така или инак новият треньор ще наследи един окомплектован и тактически грамотен отбор.
Провалът в ЕКТ вече е факт и няма връщане назад. Първенството тепърва започва и място за тръшкане и лигавене няма. Няма и време. В такава ситуация трябва да се действа бързо и решително.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 18 юли 2018 20:02

Балкански Орел написа:
miro_rz написа:Гонзи треньор а Иво Тонев спортен ! :lol:

Тва беше жестока ебавка хаха

Абе кво да е ебавка? Гонзи има подобни резултати на Делчо. Така че нещата няма да се влошат. А с Тотонев може още някой сектор да взривим и от черно тото некой лев да влезе. Че то от друго май няма да има.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 20:04

По отношение на Дельо, няколко човека видяха отрано бъдещето, аз не бях от тях. Разбира се те бяха порядъчно тролнати. Ще е хубаво в този форум да не се случват такива неща занапред. Не е приятно. Просто някои хора трябва да приемат, да допуснат, че други може и да знаят нещо повече от тях и да не подхождат по такъв начин. Аз не им обръщах внимание - не мислех като тях. И бих споделил един пример.

Преди 15-16 години, наскоро излязъл от университет и казарма и с едва година стаж на строежи (не съм завършил това. Знаете как е след университет - не те назначават защото нямаш стаж, нямаш пък стаж, щото не те назначават, а в същото време парите не падат от небето...). След поредното митарстване да си търся бачкане по професията, трябваше да се хвана нейде и се забих в ЦБА - веригата. Там ни събраха след изкарания пробен период и почнаха с лакърдиите - "възможности за развитие", "ценности", "уважаваме служителите си". И всичко това, казано с един патос, една енергия. Един приятел, който за разлика от мен след гимназията отиде веднага на трудовия пазар и беше навъртял 6-7 години само каза: "Аз тея ги знам" и се врътна. Чакай, бе, човек, му викам, какво знаеш? Виж, млади мениджъри, как говорят... "Ще видиш". Това само ми каза. Оувъртайм без заплащане, бавене на заплатите, кy.венски номера от всякакъв род, лошо отношение. Всичко, както си му е реда. Е, и аз вече ги зная...
Последна промяна от metodito на 18 юли 2018 20:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”