Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 15:36

Warped написа:Това все пак са бонуси не заплати!!?! И как така не са имали загуба през сезона??? Колко мача имаш предвид

13 мача подред - 2 за Европа, 10 за първенство, един за Купата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 15:37

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа:Тоя разговор сме го водили десетки пъти. Няма смисъл от повече, просто защото ще кажа същото. Наречи ме просто матросов и платен и да се приключва. :lol:

Така, искам обяснение на това, което те питам. Хвърляш ръкавицата, ок. Поемам я. Особено ще ми е интересно обосновано да защитиш назначенията на Митов, Топузаков, Пелето и Букарев. Да ми посочиш техните постижения и достойнства в професионален план и как присъствието им е допринесло за развитието на клуба.

Аз съм го казвал десетки пъти, като половината от тях поне към теб.
Аз бях един от хората тук, които най-много защитаваха Петрович. Чак разни образи, като Синчеца и Лавината ме наричаха Петровист. После настанаха времена други да ме наричат матросов... :lol:

Заради това, че имаш тенденцията да драматизираш и когато човек те остави стигаш до някакви абсурдни крайности в конспиративните си теории и заради това, че си доста тесногръд и не допускаш някой да има различно мнение от твоето, отдавна си се дискретидитирал за една част от малката ни левскарска общност тук. Отделно от това обичаш да определяш хората, като послушници, следващи дадени директиви и се е случвало да обиждаш. Също така намирам футболните ти разбирания за доста абсурдни. Примерно за това, че никой вече не играeл с крила и с центрирания.
Поради всички тия неща (и поради това, както казах, че вече съм ти отговарял многократно), не мисля, че може да изискваш каквито и да е обяснения от мен, пък и обосновани, на всичкото отгоре. :)

Човече, не бягай по тъча. Питах те няколко неща. Не ми прави анализ. Еми, виждам, че не можеш да се обосновеш защо да не наричам Спас, Срас. Както и да е, де. Нищо ново. Както като ти посочих с дати изказванията на Крси Иванов и Васко, и млъкна и не каза нищо, и сега така.

[offtopic]За крилата казах, че в Италия не играят с крила, ама карай.[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 15:46

Пак ти казвам, ти си толкова дискредитиран, че просто няма какво да говорим. Кое не разбираш? Тук те нарекоха форумна лелка с причина.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 15:49

Serafim написа:Пак ти казвам, ти си толкова дискредитиран, че просто няма какво да говорим. Кое не разбираш? Тук те нарекоха форумна лелка с причина.

Остави как ме нарича някой си там. И не се обиждай за "Матросов". ;)

И последно, не можеш да отговориш. Защото просто знаеш истината каква е. Иначе, яко ме кефиш за н-ти път как минаваш в атака, притиснат в ъгъла. Евала, пич. Така се прави.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 15:56

Няма как да водим диалог, понеже си се доказал, като дървен философ. Както аз отказвам да ти давам обяснения какво е казал Кр.Иванов (за който аз междувпрочем не нося отговорност, нито за Спас и ако си направиш труда да помниш повече от два месеца, ще се сетиш за какви неща съм критикувал ръководството. И пак ти казвам, че аз бях от хората, които най-яростно защитаваха Петрович, бях против Пелето, Топузаков, Митов и Боримиров, А ТИ беше човека, който харесваше Елин и се надяваше, че ще излезе заек от шапката, после ме питаш за техните футболнo-треньорски достойнства, ни лук ял, ни лук мирисал), така и ти избягваш да прочетеш това, което Тристан ти написа, както сме го правили и много други, по повод Прохазка. Доста си голословен по футболните въпроси, заради което не те вземат на сериозно тук, макар да е форум и всеки да има право на мнение и виждане и съответно всеки си стой зад казаното. Пак започваш да си изпускаш нервите, лека по-лека. По-добре недей, излишно е.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 17 юли 2018 16:03

Моля те остави го metodito ще вземеш да го разсърдиш и ще настане една скука :)
И без това минава тегаво времето до мача :evil:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 16:07

"Левски" (Роси) не пожела да има в редиците си Прохазка и Панайотов. Става дума за повече пари. Ръководството преценява, че няма да му ги даде. Това е простата истина. "Левски" губи истинския си капитан. Пък дали съм "дървен философ", "тесногръд", "дискредитиран" (кой дава тука кредити, че да наваксам), все ми е тая.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 17 юли 2018 16:11

Мен ме по яд за Панайотов, по евтин и прави същите неща на терена
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 17 юли 2018 16:14

Мен пък ме е яд за Бурабия ама живот. ...
Продължаваш и сега ще викам за Гомес макар да ми е съкратил живота поне с година :)

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 17 юли 2018 16:16

Метката и за селски кмет не става. Нещата са му тъмна Индия.

Върни се в “Левски”