Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
eMs1 написа:parvanoff написа: Да естествено-трябва да дадеш примери. Може да уточниш и откъде го познаваш. Колко сте близки и т.н. Така се прави, когато изказваш теза-дават се факти и доказателства-особено, когато оплюваш някого. Може и да се вземем-теб пречи ли ти нещо?
Примери --> 99% от изказванията насочени към ЦСКА, нямам време да ти търся специално и линкове.
Колеги сме.
Не съм привърженик на еднополовата любов, но не ми пречите, а и ти повдигна въпроса за пръстите.....
parvanoff написа:0007 написа:А и сега като се замисля....Защо да се променя датата на създаване като толкова поколения левскари са живели със съзнанието,че любимият им клуб е създаден през 1914? Защо му е нужно на Ганя да променя историята ни?Историята за това е нещо свято...Аз лично уважавам историята на Левски,а тя започва 1914.Пълна глупост е да се търсвят начини да се изкриви,за да бъдем изкарани най-стария клуб.Другите нека се борят кой от кой е по-стар.ЗА мен това няма значениеа съм сигурен,че и за голяма част от другите левскари
Човек, по-нагоре ти дадоха пример със създаването на българската държава. Никой няма нужда от изкривяване на историята-затова ако е истина, че сме създадени 1911 година, нека да е тогава. Не четеш постовете внимателно-това, че ти си свикнал да живееш в лъжа, означава ли, че като научиш истината трябва да продължиш да живееш в лъжа?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Angoff написа:11-12 годишни лапетии създали Левски през 1911 г. Тогава я са били 15% от населението грамотни я не народа беден , като църковни мишки е бил по-това време !
Пишещата машина по-това време , как са си я набавили ... или Фк Левски е замислен , като идея още през 1910 г. написали на дядо коледа писъмце и хоп пишещата машина се намерила и през 1911 г. създали грижливо и четливо на хартия Фк Левски![]()
Някой папирус от египетска пирамида няма ли да изкара тоя наглец дебелокож ?
По-назад дадох пример с БРЦК и Априлското въстание-виж го. Да, стигаме до консенсус-ако има такъв документ, да-това ми беше и моята мисъл.0007 написа:parvanoff написа:0007 написа:А и сега като се замисля....Защо да се променя датата на създаване като толкова поколения левскари са живели със съзнанието,че любимият им клуб е създаден през 1914? Защо му е нужно на Ганя да променя историята ни?Историята за това е нещо свято...Аз лично уважавам историята на Левски,а тя започва 1914.Пълна глупост е да се търсвят начини да се изкриви,за да бъдем изкарани най-стария клуб.Другите нека се борят кой от кой е по-стар.ЗА мен това няма значениеа съм сигурен,че и за голяма част от другите левскари
Човек, по-нагоре ти дадоха пример със създаването на българската държава. Никой няма нужда от изкривяване на историята-затова ако е истина, че сме създадени 1911 година, нека да е тогава. Не четеш постовете внимателно-това, че ти си свикнал да живееш в лъжа, означава ли, че като научиш истината трябва да продължиш да живееш в лъжа?
Дори да е подписан тогава този документ.За период от 3 години не сме играли никакви мачове.Ако сме РЕГИСТРИРАНИ на 24 май 1914 година,има ли смисъл да се променя датата?Щом има официална регистрация...А и не аз или някой друг съфорумец изкривяваме историята,а бай ви Ганя.Ако извади черно на бяло документ,според който сме регистрирани през "тази и тази" година и сме играли "еди си колко " мачове от създаването до смятаната а стара дата на основаване,тогава съм съгласен.Но да се променя историята на базата,че е бил подписан такъв документ през 1914 г.....ти сам сподели,че и ти с твоите приятели сте създали устав
LaRgO написа:Тоя дебел мустакат педе*аст не можа ли по-голяма глупост да измисли... ? Тоя има нужда от психиатрична помощ ! Може ли тоя да каже ПФК Левски какви мачове е играл през периода 1911-1914 година ? Сигурно са играели в междугалактическата лига...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
eMs1 написа:Явно послеписа не си го видял.
Нямам много време, но ето ти един...... http://gong.bg/view_article.php?article_id=94709
Сега да видим видеото....и както казах не ми пречите, обичайте се!
Това, ако не е оплюване без доказателства, здраве му кажи, хайде, доказвай и ти!
Виж, сега ако познаваш "Артур", това е друга работа....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта