slavi_1914 написа:rhaegar написа:Чакайте бе хора. Много бързо забравихте 3 години резили и кошмари, само след 5 мача-срещу най-слабия ЦСКА, който съм гледал, някакви ирландски аматьори и шведски некадърници. Палачинката много бързо се обръща. А и какво е направил специално пък Батков, за да върви отбора в момента? Пет милиона ли извади, що ли? Малко по-спокойно го карайте, не може до преди месец да е бил престъпник, комунист и да сте го мразели, сега след 5 мача, едва ли не паметник ще му издигате.
Чакйте бе хора много бързо забравихте последните 7 години. Никога друг път ЛЕВСКИ Е БИЛ ПОСТАВЕН В ЕВРОТУРНИРИТЕ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ. Палачинката я обръщат крайните Левскари. Именно те плюеха Мъри първата му година след излагацията с Беверен, а после много бързо пак я обърнаха ???? И със сигурност е дал повече и от теб и от мен. И ако си мислиш че 1 милион например е малко пари ще ти кажа,че ние цял живот бачкаме за толкова. НИКОГА НЕ СМЕ ГО МРАЗЕЛИ И НИКОГА НЯМА ДА ГО КУЛТИЗИРАМЕ. Просто се отнасяме с уважение към човека допринесъл за най-големите успехи на Левски !
И пак ви питам:
-Кой е отбора с най-добрия стадион ? С най-хубавата тревна настилка ?
-Кой е отбора достигнал най-висок коеф. в Европа ? 62място Levski Sofia Bul 6.3750 7.3750 1.7835 17.8875 4.6910=38.112
-Кой е отбора с най-добрите трансфери последните 7 години ? - Само не ми казвайте Литекс защото освен Ивелин друг добър такъв аз лично не съм видял.
А случайно да сметна колко е изкарал от Левски? Кажи ми, за тези години, колко пари даде той за играчи и колко изкара от евротурнири? Щото 90% от добрите трансфери са на свободни агенти. Стадиона е хубав за нашите стандарти и то още най-много година или две. После ще го затворят и него, или ще става само за вътрешна консумация. Колкото до коефициента в Европа-той пък специално какво е направил?