ralka_levskarka написа:ogrizko написа:Без Божинов не знам как ще вземете тоя мач

Предстои приземяване ...все пак умората се натрупва, а Хубчев едва ли ще рискува с промени

Кой ще бъде приземен? Виж интервюто на Хубчев, което си избереш ти - изобщо не смята, че сме някаква сила. Виж и нашите мнения, че си знаем за грешките в защита, за умората и т.н., или вече не можем и да се радваме на победа?? Всички са здраво стъпили на земята. Хубчев прекрасно попита журналиста "има ли лесен мач" ??? Много сте странни. Ако бяхме паднали от Ружите ти щеше да си един от първите, който ще дойде да ни обяснява колко сме слаби, нещастни и посредствени, но като сме ги отстранили и "да слезем на земята". Едва втори кръг е. И да се загубят точки няма да е нещо хипер лошо, щото първенството е толкова дълго, че дори и в последния мач преди плейофа да си първи пак не е сигурно, че ще си шампион.
нямаше да съм от първите дето ще обясняват колко сте слаби ...всъщност Хубчев ми е симпатичен напоследък, не знам що ама взе да ме кефи, преди туй ми изглеждаше много неадекватен (преди националния и да почна да му обръщам повече внимание) ...а сега ме кефи, че е някакъв доста различен маняк почти като мен ...дето не се съобразява с чуждото мнение ако смята, че е прав за нещо и си прави каквото си реши

това с приземяването беше шега както и това с Божинов

в интерес на истината както и да свърши мача все тая, накрая Черно море ще бъде преди Левски в класирането така или иначе

а пък от Европа не искам никой да отпада, че ми писна всяка година да се забавлявам на чужда сметка ..Вадуц ли не беше какво не беше както и да е ....предпочитам тая година 4 отбора в ЛЕ ама ще видим

хем по-добре за Черно море, така ще сте по-уморени и немотивирани за мачовете тук и мястото ни в топ 3 тая година ще сме реално в битката ....така че отивайте в Европа не ми пречи на мен поне

иначе с Хубчев може би ще имате късмет ...ако не го махнете при първите издънки ....ама тия над него може би няма да му олеснят живота на човека, така че пак вървите по-скоро към изгубените каузи