Черно море - Левски | 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.
За съжаление съм на работа и ще пропусна. За купата едва се събрахме в делничен ден и в работно време, а сега не ми се мисли. Ще бъде голямо шоу и отново ще сме домакини далеч от София!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
specter написа:moreto vn написа:vvessel написа: При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна.
Хахахаха подхлъзнал се Митрев,боже по нелепо оправдание не бях чел.Хааахааа!![]()
Що, не се ли подхлъзна? Я си пусни повторение на гола, ама така хубаво си го гледай няколко пъти. После пак ела да се посмееш. Ако не се беше подхлъзнал, нямаше шанс тая топка да влезне. Беше изключително елементарен удар. Дори не беше насочен хубаво в ъгъла...

Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството
- този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня"
А вие сте пред тях...
Та изглежда НИ чака - футболната публика и кибиците - много интересен мач:
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне!
Ще се постарая да гледам мача, въпреки че...имам други ангажименти
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството

- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството- този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня"
А вие сте пред тях...
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне!![]()
![]()
![]()
От всичките глупости, които си написал, едно е вярно, че ще свири(ако е "спонсориран") за Лудогорец.
И ЦСКА и Левски, са рязани при този придворен лакей на силните, преди беше на Гришата, сега е на Кирчо
И тва "Ламята" откъде го измисли

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:kiril.a.d написа:Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството- този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня"
А вие сте пред тях...
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне!![]()
![]()
![]()
От всичките глупости, които си написал, едно е вярно, че ще свири(ако е "спонсориран") за Лудогорец.
И ЦСКА и Левски, са рязани при този придворен лакей на силните, преди беше на Гришата, сега е на Кирчо
И тва "Ламята" откъде го измисли
Чул е че на някакъв Йорданов му викат 'Ламята' и си пише човечеца.
- ralka_levskarka
- Контакти:
moreto vn написа:![]()
![]()
Даааа заливам се от смях.А бе,ако такава ви е по леко от отпадането ви за купата,съгласявам се.
![]()
![]()
Аз не харесвам Митрев, но наистина се подхлъзна. Пусни си повторение просто, не пиши тъпотии.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
kiril.a.d написа:Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
А вие сте пред тях...
![]()
![]()

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- анто маина
specter написа:moreto vn написа:vvessel написа: При първия ви гол пък Митрев се подхлъзна.
Хахахаха подхлъзнал се Митрев,боже по нелепо оправдание не бях чел.Хааахааа!![]()
Що, не се ли подхлъзна? Я си пусни повторение на гола, ама така хубаво си го гледай няколко пъти. После пак ела да се посмееш. Ако не се беше подхлъзнал, нямаше шанс тая топка да влезне. Беше изключително елементарен удар. Дори не беше насочен хубаво в ъгъла...
При Митрев винаги има шанс топката да влезе,справка мача с "Ботев".

Черно море като публика и стадион си е селски отбор отвсякъде, но заедно с "Левски" са може би двата отбора, които в последните 15-20 г. не са участвали в уговорени мачове.