TodorT написа:Абсолютно непрофесионално отношение от страна на Люпко да си тръгне час или ден преди мача. Можеше да изведе днес ЛЕВСКИ, да поиска среща с баш шефовете, да си подаде оставката след мача. Преди 1/2 година Стоев напускаше, но изведе отбора, а не си тръгна като мишка. Странно решение от страна на Петрович и с тези си действия падна в очите на много левскари.

Това, което са направили новите "шефове" на Герена, да влезнат и да обявят пред всички че няма пари за премии, защото вече се били раздали 100к и Левски много биел и не го били предвидили... това е нещото, което трябва да гледаш в случая. Когато шефът ти дойде и ти каже, че няма ти плати, щото никога не е очаквал да постигнеш такива резултати, ако имаш и капка достойнство си тръгваш още на мига. На мен не само не ми падна в очите Любко, на мен ми се издигна още повече.
- Пишман шефовете, "великите бизнесмени", "финансовите магнати" доказаха колко ги боли фара за Левски. Ние от тия чакаме стадион да оправят и клуб да развиват. Знайш кога?
- По средата на сезона насраха атмосферата в съблекалнята, отрязаха парите на играчите и публично заявиха недоверието си в тях.
- Тоя само за няколко месеца почна да прилича много кофти на Лупи. Той ги правеше тия номера с автомобилите на чужденците, той тръгваше с велики амбиции и пари, после по средата на сезона му свършваха парите.
Ако Любко е проявил непрофесионализъм, то тия пишман бизнесмени проявиха 100 000 пъти по-голям непрофесионализъм. Това са професионални играчи, които имат семейства да хранят, които няма да са футболисти цял живот, включително и Любко.