Странджата написа:Можеш да пишеш всичко, което не е злостно и не е открита лъжа, целяща дискредитирането на Левски.
Никой няма нищо против това, че предвиждаш негативен резултат. Това не е обидно. р Етрополе купува Литекс, после приема името ЦСКА София и се мести в столицата. Това оспорваш ли го? Можеш само да оспорваш това, че за тебе това си е ЦСКА, защото обичаш името и разбира се - отбора , който носи това име. Другото за тебе не е важно. Това също никой не ти го оспорва - правото да кажеш - за мене е без значение кое се нарича ЦСКА, важното е, че аз обичам това ЦСКА, което е силно. И това е достойна позиция за такива като тебе. А не да криеш липсата на смелост за подобна декларация с очевадни недомислици - Левски бил Динамо, ама нищо. Ама просто не виждаш - или пък най-вече не искаш да видиш, че става дума за имена на Левски, а не на Чико Бяга. И че Левски нито е банкрутирал, нито е играл във В група на вълната на радостта , че си е същият, нито е бил излъган, за да не е същият. Но да не приемаш това също е твое право - не за всеки е дадена истината. Но си помисли какво казва за подсъзнанието ти фактът, че търсиш оправдание в измислени аналогии - ами то е същото като това, че признаваш преименуването на ЧУЖД клуб, а не на своя, ама казваш - че и другите се преименуват - какво от това.
Хайде, успокой се, кажи си - има си ЦСКА, това за мене е важното, за него ще си викам, вие не ме интересувате, и напусни форума на тези, които не обичат такива като тебе.
Странджата, ти обикновено си мислещ и аналитичен човек, но с това си писание, много ме учуди?!
"Обидна е стилистиката ти, която издава нечистоплътност. Защо нечистоплъност - би се възмутил." - възмутил? - не учуди ме и разочарова!
Нечистоплътност в мен, който възспира чуждата "нечистоплътност"??? - явни различни нива на култура и възпитание, Странджа! Друго не може да бъде А за да не се извисявам ли, различавам ли чак толкова от другите, съм приел за принцип на поведение "огледалното поведение"! И ако някой се е засегнал от моето поведение, то това е трагично, защото не може да разпознае себе си!!! Т.е. надраска някаква гадост и после..."след мен и потоп"! Е да, но аз му я връщам там, от където е изляза, пък дано разбере, какво е написал...
Е, явно и за това разбиране се иска доста интелект...
А пък тази нечистоплътност, не знам как е излязла от твоята ръка/мисъл: "Етрополе купува Литекс, после приема името ЦСКА София и се мести в столицата. Това оспорваш ли го? " - ???
Странджа...как можа да го...изтрещиш това? Как Чавдар Етрополе, някаква школа, с отбор нямащ сили и финансово, да играе в А група, ще купи Литекс на Гриша Ганчев??? - това някаква "нечистоплътна заядливост ли е от твоя страна?...Не съм го очаквал, честно!
Каква е реалността? - регистрираното от Гришата, миналата година ФК ЦСКА, изкупува Литекс! - чисто формално, тъй като Гришата няма какво да купува сам, от себе си!!! Ролята на Чавдар в обединението? - просто е от Софийска област и като така, дава възможност на новото дружество, да се регистрира в София! И толкова!!!
И от тук ви идва врътката в мозъците, че Литекс се пренася в София, но това си е почти същото, като купуването на чужд лиценз! А Литекс на Г.Г., просто прекратява съществуването си, изкупен от същия Г.Г.! - май това ви дразни най-много...
Ако Чавдар и Емил Димитров имаха парите да изкупят нещо, щяха с обединението..какво беше там, някакво "....за ЦСКА" да го изкупят още преди 2 години!!!
И ето Странджа - злобееш НЕЧИСТОПЪТНО, чисто по левскарски, но като левскарски пубер! - както ми пишеше оня "гара дембеле" на мен - НЕ СЪМ ГО ОЧАКВАЛ ОТ ТЕБ имащия навика да разсъждава!!!
А за "това ЦСКА" аз съм си казал позицията не един път: - просто следвам отбора!!! - отбора на Ицко Янев, който спечели и Купата на България. Ха замисли се сега, какво си казал за следването на отбор, преименуван в предвид Динамо и "Левски"....
А достойна позиция за "такива като мен" е наличието на разум, а не безмозъчно подчинение на разни скруполи!!! - просто съм порасна достатъчно и явно помъдрял. Което, просто се среща рядко, а тук, във форумите, още по-малко, от което и следва отношението към мен, от хора...с младежко, та пуберско мислене! - аз, наистина се замислям да напусна спортните форуми, поради много ниското ниво на демонстриран интелект...
И защо ми се оправдаваш за Динамо и "Левски"? - не знаеш истината или не желаеш да я приемеш?
Кой те/ви е излъгал, че "Левски" само е бил преименуван два пъти? - отборът "Левски" официално е бил закрит, през пролетта на 1949 г., заради една снимка със "зиг хайл" посрещаща германците! И не ви прави чест, да ревете срещу комунистите, след като не сте ревали, срещу фашистите, а двата режима са изравнени по своята престъпност от световната общественост!!!
И есента на 1949 г. е съставен съвсем нов отбор, Динамо София, като в него явно са били използвани футболисти от "Левски" - е-е, ти/вие, ЧИСТОПЛЪТНО ли следвате футболистите, но на нас не разрешавате?

И после, когато този отбор - през 1952 г. е преименувам на "Левски" - вие си го признавате за "Левски" пак ревейки срещу комунистите, че те били виновни, но следвате преименуваното Динамо?
И какво повече правите от това, че ние ревем срещу днешните "комунисти" - Божков, Лупи, Титан - и следваме новия ЦСКА, със стария отбор???
Странджа, честен кръст! - не съм очаква точно от теб, такова ниско ниво на разсъждения!!!
Но щом и ти слизаш на нивото на...някакъв "левскарски пубер", то наистина тук няма място за мен!
Само ще те помоля, ти също да си знаеш мястото и да не философстваш за други отбори!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?