Люпко я разбира играта,ама на тия години и с това хоби да го връщаш в занаята,значи българския футбол отива към заслужено закриване.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мистри написа:Имам едно предложение .На следващият домакински мач, всички-доволни и недоволни- да бъдем на "Георги Аспарухов".Дали да гледаме " сеир и да плюем" или да подкрепим ОТБОРА , без значение.Просто да покажем, че НИЕ сме Левски.После-кой откъде е.Примерно.Който разбрал-разбрал.
САМО ЛЕВСКИ!
slash1912 написа:Ще трябва да назначите една сервитьорка специално за него и да увеличите алкохолния асортимент в клубното барче![]()
Люпко я разбира играта,ама на тия години и с това хоби да го връщаш в занаята,значи българския футбол отива към заслужено закриване.
Thsmith написа:Как публиката ще е негативно настроена бре? Всеки път когато е гостувал на Герена е получавал аплодисменти и е бил посрещан добре. И това се случва като треньор на съперник и дразнител. Кой друг чужд треньор е бил посрещан така на Герена?
amoros написа:Джовани Трапатони е роден 1939година.,Фабио Капело е 1946година,Л.Петрович е роден 1947 г.Това е треньор печелил купата на европейските шампиони.
От неговия калибър от бившите соц.страни е може би само Мирча Луческу също роден през далечната 1945г.Незнам какво е попречило на Петрович за по дълга бляскава кариера дали алкохола или нещо друго не знам ,но е треньор.
zlatan написа:без да съм капацитет в тези неща,но може ли някой да изброи три имена на тренери,които за един месец да си паснат с отбора.Защото Петрович ще има толкова време до първия си официален мач.Аз не скачам до тавана за Люпко,според мен грешка беше Стоев,но още по-грешно беше неговото махане точно сега.Колкото до новината на Ники Илиев то това ще бъде завръщането на Сираков другата седмица,даже си мисля че ще ги представят заедно с Люпко.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 44 госта