csimoen2 написа:... но го пиша за "разбирачите" от горните коментари...
Този, който се прави на разбирач според мен си ти. Аз никъде не се правя на такъв.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
csimoen2 написа:... но го пиша за "разбирачите" от горните коментари...
korteneca написа:csimoen2 написа:... но го пиша за "разбирачите" от горните коментари...
Този, който се прави на разбирач според мен си ти. Аз никъде не се правя на такъв.Даваш ми за пример Херо... Той вече имаше възможност да води Левски и се отказа, а Стоев дойде в най-трудния период. Сега времената, обстановката и управлението на отбора са съвсем различни от периода на Батков, че да даваш пример с Йоканович. Стоев получи толкова много време и доверие, защото си го заслужи. Заслужи си уважението на феновете, футболистите и отбора. И може би това е първия път в който има що годе нормален като брой и класа футболисти, а ние искаме да го махнем за да дойде жадно, гладно или овче нещо си. Не е ли по-правилно Стоев да остане за да доразвие отбора? Ако например се провали в ЕКТ тогава да се търси друг...
csimoen2 написа:
Никого не се опитвам да убедя, просто изказвам мнение, уважавам чуждото такова, но да се примиряваме с този треньор ми се струва посредствено....
blue avalanche написа:Нашите се изпоконтузиха преди тоя мач. Костадинов,сега и Бурабия. Егати кутсуза...
PFC Litex написа:По-скоро ми мирише, на кофти методика на превъзнесения Роко Перота.
Нищо чудно утре да пуснат Костадинов на инжекции, което ще е голяма глупост.
futbolqga написа:PFC Litex написа:По-скоро ми мирише, на кофти методика на превъзнесения Роко Перота.
Нищо чудно утре да пуснат Костадинов на инжекции, което ще е голяма глупост.
Честно казано Перота е направо светило на фона на Екимов. Освен това издръжливостта, която момчетата демонстрираха в мача с Черно море, беше меко казано изключителна, имайки предвид на каква картофена нива се игра мачът. Не виждам към момента причини да се съмнявам в качествата на Перота.
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi и 17 госта