Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 15 мар 2023 13:31

tmanolov написа:
ugly bug написа:Шшш, алооооу плевели...
Я единия да си гледа каталога със снимки на турски стадиони а другите да се джобят за бат' Наско. Без да споменавате Великия ЦСКА!
Оооооще от детееее .....
цесека умрееееее....

there, I fixed it for you :)

Not need to, but if this makes you happy , do it again...
:-))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 мар 2023 13:32

dedko2022 написа:
1914.1902 написа:
dedko2022 написа:
1914.1902 написа:
Dust написа:Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Йомов приключи с професионалния футбол.
Наказанието му е за 4 години
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ini-725288

Интересното е дали днес Ст. Петров ще пусне някаква информация дали точно с ЦСКА-София ще прави революцията в БФС. Вчера беше много активен, но сега нищо не казва.

Това пък каква връзка има с Йомов? С вашият ултиматум какво стана? Като сте затънали в ла.на до уши по-добре си трайте, че ставате смешни. :)

Йомов като играч на кой отбор беше наказан? Аз не мога да отговарям за ултиматума на Левски, както и за който и да е в този отбор 100 000 пъти. Не съм от тези, които пишат едно и също нещо постоянно. Имат си страница във фейсбук и инстаграм - пиши им там, но не чакай отговори от мен.

Щом си толкова "умен" да вържеш персонално наказание на играч употребил забранени субстанции, с някакви революции в БФС, е нормално да те попитам за вашата декларация! Перуката ви бе неудобен, докато си мечтаехте за титла, но след като ви лъснаха голите задници, подвихте опашка и сте пак първи приятелки на Перуката. Не че ме учудва това характерно за вас курвенско поведение. Този клуб така е заченат, така и ще си кара.

В Левски мечтаели за титла? Хаххахаахха. И с кой отбор ще я вземат? С Михайлов/Андреев на вратата ли? Защитниците допускаха скандални грешки в няколко мача (само виж отменения автогол срещу вас, който се повтори в контролите). Халфовете не смятам, че са кой знае колко добри в момента (единствено Миланов ставаше). А в атака само им виж общия брой голове. Едно време Гонзо сам ги вкарваше за 10 мача толкова. Този отбор под ръководството на Стоилов ще стане шампион, когато България вземе Световното първенство. Аз не съм виждал тим, който за 15 мача има 2/3 победи да е бил шампион на някоя страна, но ако ти си видял окей. Също така виж декларациите и ултиматумът по кое време бяха, вместо да пишеш бисер, че всичко е било, когато сме имали претенции за титла.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 мар 2023 13:36

Идеален обор с идеален треньор...!
Явно не му вярваш че ще ставате хегемон...
Търпение бре, момче!!!
Бави се работата но ще стане ...!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 15 мар 2023 13:43

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
Манолов пак си нацелил с коментар :), на Ботев са дадени най-много пари за момента-държавни, общински, крадени и т.н. Ако искаш да хелпнеш Колежа да стане за мача с Вас, ела с мен да разнасяме седалки, че фирмата която ги слага е … На лудогорския му желая да се завърши стадиона и да вземат да ходят по повече хора на мачовете, че е срам Черно море да ви надвикват през плексигласа!

не мога, утре летя за Тенерифе :) Но ви пожелавам успех - все пак сте третата по големина агитка у нас, освен когато гостувате на Герена, тогава сте една шепа хора :)

Ми мноо сте страшни на герена, кво беше ние сме Левски бааа :), приятно изкарване на острова, много е добре там, а за мача с нас съм сигурен че ще се завърнеш. Ще е мега изживяване, Ботев и ние като фенове се завръщаме!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 мар 2023 13:46

1914.1902 написа:
dedko2022 написа:
1914.1902 написа:
dedko2022 написа:
1914.1902 написа:

Интересното е дали днес Ст. Петров ще пусне някаква информация дали точно с ЦСКА-София ще прави революцията в БФС. Вчера беше много активен, но сега нищо не казва.

Това пък каква връзка има с Йомов? С вашият ултиматум какво стана? Като сте затънали в ла.на до уши по-добре си трайте, че ставате смешни. :)

Йомов като играч на кой отбор беше наказан? Аз не мога да отговарям за ултиматума на Левски, както и за който и да е в този отбор 100 000 пъти. Не съм от тези, които пишат едно и също нещо постоянно. Имат си страница във фейсбук и инстаграм - пиши им там, но не чакай отговори от мен.

Щом си толкова "умен" да вържеш персонално наказание на играч употребил забранени субстанции, с някакви революции в БФС, е нормално да те попитам за вашата декларация! Перуката ви бе неудобен, докато си мечтаехте за титла, но след като ви лъснаха голите задници, подвихте опашка и сте пак първи приятелки на Перуката. Не че ме учудва това характерно за вас курвенско поведение. Този клуб така е заченат, така и ще си кара.

В Левски мечтаели за титла? Хаххахаахха. И с кой отбор ще я вземат? С Михайлов/Андреев на вратата ли? Защитниците допускаха скандални грешки в няколко мача (само виж отменения автогол срещу вас, който се повтори в контролите). Халфовете не смятам, че са кой знае колко добри в момента (единствено Миланов ставаше). А в атака само им виж общия брой голове. Едно време Гонзо сам ги вкарваше за 10 мача толкова. Този отбор под ръководството на Стоилов ще стане шампион, когато България вземе Световното първенство. Аз не съм виждал тим, който за 15 мача има 2/3 победи да е бил шампион на някоя страна, но ако ти си видял окей. Също така виж декларациите и ултиматумът по кое време бяха, вместо да пишеш бисер, че всичко е било, когато сме имали претенции за титла.

А не мечтаехте така ли? Много добре си спомням кога пуснахте декларацията. Бяхте отложили 3 мача и още не бе почнала серията ви без победи. Гъза се готвеше да ви изстреля в друга орбита, а вие още не бяхте изтрезнели от победата ви над безобразно слабият ЦСКА.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 мар 2023 13:50

Очевидно не помниш кога е била декларацията с ултиматума към БФС. Можеше да потърсиш преди за втори път да излъжеш.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 мар 2023 14:05

Аз даже забравих за какво мучахте тогава...
Помня че се сговни едно 40 г приятелство но за какво беше цялата дандания...!?
Сега ще има ли ултиматум към Перуци ако не даде лиценз?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 мар 2023 14:17

Дано да задържи още малко за да си вземе 50те бинки заплата и да не се изсули като пръдня от гащи..
Скоро започва сезона на Кауните...

https://topsport.bg/levski/ultimatum-ot-stoilov-napuska-levski-ako-ivo-ivkov-bade-osvoboden.html

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 15 мар 2023 14:36

1914.1902 написа:

Ти вярно си закопал дъното, не беше такова момче. Явно напрежението идва в повече.
Do Something Different!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 мар 2023 14:39

1914.1902 написа:Очевидно не помниш кога е била декларацията с ултиматума към БФС. Можеше да потърсиш преди за втори път да излъжеш.

Проверих и се оказах прав -->21.09.2022г. Към този момент с 3 отложени мача бяхте в борбата за титлата, Шолак, Молак и с готовност за друга орбита! За това и започнахте да скачате срещу БФС с декларации (по спомени бяха 2 или 3). След като разбрахте, че с орбитата няма да стане номера и ще трябва за пореден път БФС да ви прави услуга и да ви дава лиценз, изведнъж станахте тихи и хрисими. Това поведение може да се нарече само по един начин...

Върни се в “Левски”