пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .
) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- фифи перото
ralka_levskarka написа:BadBoy написа:Между другото някъде споменаха ли каква е клаузата за откупуване на правата му, защото същата едва ли е ниска и най-пресен пример ми е в Ловеч и техните бразилци.
Винисиус им беще под наем, а откупуващата клауза 1 000 000 евро и за това го освободиха.
Оня пък Кодо го бяха взели за 40 000 евро под наем, а откупуващата клауза 400 000 евро.
Щом това момче ще идва под наем, 100% има откупуваща клауза, из някой бразилски сайт може и да пише.ralka_levskarka написа:Венгер не го е взел само заради сумата която са искали за него.
То ест Арсенал не могат да извадят 130 000 за наем, нали така
ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя
Как му е името на неговия?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .
пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
))
Нали имаше едно изказване, че може да играем като малко отборче на Барселона или нещо такова
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- фифи перото
Batkoto написа:липсват ни,щото са във вашите заднициа сега сериозно по въпроса,не разбрахме звездата Галярдо от кой отбор е, ама явно дори не е и от плажа .. щото щяхте да се похвалите,че е играл на Копа Кабана, кой знае от кое племе по горното поречие на Амазонка е, сигурно са го изпратили със шамански ритуали
![]()
![]()
Липсват ви ,защото със сироп за кашлица не се става мъж , а Иван Иванов
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Batkoto написа:фифи перото написа:Batkoto написа:водещи,водещи .. колко да са водещи
Ти не разбираш!
Водещи са клубове,които водят.
Ти си от клуб ,който бута.
[offtopic]и го бутат де[/offtopic]
да, редовно ви бутаме по две три топки напоследък
досега ви буташе тара бе момче . той ще си остане и най-добрия ви централен нападател за всички времена:))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- ralka_levskarka
- Контакти:
фифи перото .. човече аз ако знаех
май самият той все още не знае или по точно не си е избрал 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .
пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста
))
Ако те слуша човек,май ни трябват 11 нови? Аз лично само за защитата се притеснявам..Пък и Костов май показа,че Милиев и Иванов не му се нравят много много.
110 години любов!
ralka_levskarka написа:ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя
И кой е моят отбор?
Жокер: В него играят постоянно различни футболисти...
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- фифи перото
ralka_levskarka написа:фифи перото .. човече аз ако знаехмай самият той все още не знае или по точно не си е избрал
Няма и да разбере!Името не са само произволна комбинация от букви ,като при тях
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- фифи перото
BadBoy написа:ralka_levskarka написа:ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя
И кой е моят отбор?
Жокер: В него играят постоянно различни футболисти...
Националният на..Заир?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!