Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 22:44

незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .

пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона :)) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 22:45

ralka_levskarka написа:
BadBoy написа:Между другото някъде споменаха ли каква е клаузата за откупуване на правата му, защото същата едва ли е ниска и най-пресен пример ми е в Ловеч и техните бразилци.
Винисиус им беще под наем, а откупуващата клауза 1 000 000 евро и за това го освободиха.
Оня пък Кодо го бяха взели за 40 000 евро под наем, а откупуващата клауза 400 000 евро.

Щом това момче ще идва под наем, 100% има откупуваща клауза, из някой бразилски сайт може и да пише.
ralka_levskarka написа:Венгер не го е взел само заради сумата която са искали за него.

То ест Арсенал не могат да извадят 130 000 за наем, нали така :)

ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя :)

Как му е името на неговия? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 яну 2012 22:45

zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .

пп Има и друг вариант разбира се ::)) да заприличаме на барселона :)) без типичния таран . Остана да се помолим на Тонев да вземе шави и иниеста :)))

Нали имаше едно изказване, че може да играем като малко отборче на Барселона или нещо такова :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 22:46

Batkoto написа:липсват ни,щото са във вашите задници :lol: а сега сериозно по въпроса,не разбрахме звездата Галярдо от кой отбор е, ама явно дори не е и от плажа .. щото щяхте да се похвалите,че е играл на Копа Кабана, кой знае от кое племе по горното поречие на Амазонка е, сигурно са го изпратили със шамански ритуали :lol: :lol: :lol:

Липсват ви ,защото със сироп за кашлица не се става мъж , а Иван Иванов :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 яну 2012 22:47

Batkoto написа:
фифи перото написа:
Batkoto написа:водещи,водещи .. колко да са водещи :lol:

Ти не разбираш!
Водещи са клубове,които водят.
Ти си от клуб ,който бута. :lol:

[offtopic]и го бутат де :mrgreen:[/offtopic]

да, редовно ви бутаме по две три топки напоследък ;)

досега ви буташе тара бе момче . той ще си остане и най-добрия ви централен нападател за всички времена:))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 яну 2012 22:47

фифи перото .. човече аз ако знаех :( май самият той все още не знае или по точно не си е избрал :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 яну 2012 22:51

zlobul написа:незнам как я мислят , ама с тази защита , без нито един читав разиграващ халф и без централен нападател ми се струва , че ще берем ядове .

Ако те слуша човек,май ни трябват 11 нови? Аз лично само за защитата се притеснявам..Пък и Костов май показа,че Милиев и Иванов не му се нравят много много.
110 години любов!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2012 22:52

ralka_levskarka написа:ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя :)

И кой е моят отбор? :)
Жокер: В него играят постоянно различни футболисти...
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 22:52

ralka_levskarka написа:фифи перото .. човече аз ако знаех :( май самият той все още не знае или по точно не си е избрал :lol:

Няма и да разбере!Името не са само произволна комбинация от букви ,като при тях :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 яну 2012 22:54

BadBoy написа:
ralka_levskarka написа:ми явно бе, питай ги, гледам си доста заинтересован от всички други отбори, но не и от твоя :)

И кой е моят отбор? :)
Жокер: В него играят постоянно различни футболисти...

Националният на..Заир? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”