Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Те Славия ще имат по-малко хора и от Монтана сигурно.
Абе, кой кретен насрочва мачовете в тая държава? Финал за купата в сряда? В работен ден и сигурно пак ще го плеснат от 6 часа, понеже не им се работи по тъмно.
thresh написа:rhaegar написа:Те Славия ще имат по-малко хора и от Монтана сигурно.
Абе, кой кретен насрочва мачовете в тая държава? Финал за купата в сряда? В работен ден и сигурно пак ще го плеснат от 6 часа, понеже не им се работи по тъмно.
Мача е от 19:30. Малко по-нормално е.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Neron написа:В Ивентим вече има схема с местата. Интересно е, че дават буферна зона между А и Б. Според тази схема голяма част от А вече е продадена?!?! Последно пуснати ли са билетите или не?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
TristaNNN написа:Аз искам да похваля Русев за маркетинговия трик да покани Джерард Бътлър в съблекалнята след мача с тирейците и да го остави да се пощрака с нашите футболисти. Щото тия дни във вестниците пише, че Бътлър е Левскар, Бътлър празнува победата с Левски и т.н. , а от днес и някои международни издания почнаха да раздухват случката. Това е много хубава реклама за клуба ни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта