Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот Вълчан » 15 яну 2025 19:45

Till.Lindemann написа:
Вълчан написа:Точно тогава не ставаше въпрос за уважение. Беше просташко.

Е да де, казваш, че собственикът на Левски е простак.
Добави и патологичен мошеник и лъжец и се присъединявам към теб.
Той лъже, Илиана маже.
Палмсбет плаща.
Семейството доволно.
Левски кучета го яли, а за СЕМЕЙСТВОТО МУ е куче-касичка.
Ще имаме успехи със Сираков, когато цъфнат налъмите!

Толкова са му възможностите като ръководител. Все пак никой друг не пожела да се надене. Въпреки това клубът съществува макар и на ръба. Да видим кой ще се наеме да оправи положението.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 яну 2025 19:52

Till.Lindemann написа:
realno написа:
Till.Lindemann написа:
realno написа:Без двама титуляри в защита, нормално са ни вкарат толкова много голове и по толкова глупав начин. Вижда се почерка и желанието на Веласкес да играем по испански, но за този начин на игра трябва класа, а при нас липсва.

Т.е. имаме копче, ама нямаме балтон :)))

Т.е. има много хляб да ядем докато стигнем Петолъчката. Нито имаме класата, нито имаме футболистите за играта, която иска да налага Веласкес, нито сме в края на подготвителния период като противника, а в самото начало, че да можем да им се противопоставим. Три основателни причини, че да паднем с такъв резултат. Другото е фенщина.

Другия мач като паднем от чехите, тогава какво ще ги оправдае?
Що си мисля, ча само последната контрола с Добруджа ще вземем.
Да видим :))

Разбира се, че може да паднем. Кое от написаното от мен е повод за оптимизъм? Казах, че нямаме класа и футболисти за налагания стил от Веласкес. Пропуснах да спомена и вратаря ни, който е пълна дупка и задължително имаме нужда от нов включително треньор на вратарите. Ако написаното по горе не се промени и от Добруджа може да паднем. Но няма как да си изкривя душата и да не кажа, че в играта на Левски имаше положителни неща, които ги нямаше при Генчев. В началото ги споменах. Но за постоянство и победи е нужна класа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 яну 2025 20:12

Capitano_5_Puyol написа:Аз се чудя докога ще търпите, и не е ли време да причакате някъде на улицата Ромислав-Палмислав Русев и изкукуригалия Борето-Мигача, затова че скачат като Матросов на амбразурата да бранят знаете кого... Аз ако бях левскар и софиянец, нямаше да ми мигне окото да ги трупясам тия плазмодии, стил Кличко. Изображение

Те трябва да трупясват всяко педалче съдия, позволил си на вара или със свирката да вдига ръка срещу отбора ми.
Плазмодии са твоите кумири наркопроизводители, които ти плащат тук.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 яну 2025 20:15

mikata написа:
NOMER14 написа:
mikata написа:Беше ясно,че ще ни бият като .утка в тъмното.

Лошите работи не ги прогнозирай.

Не е много трудно. Още 15г.ще сме на дъното :evil:

Е, Герб още 5 мандата ли ще изкарат?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 яну 2025 20:50

Capitano_5_Puyol написа:Аз се чудя докога ще търпите, и не е ли време да причакате някъде на улицата Ромислав-Палмислав Русев и изкукуригалия Борето-Мигача, затова че скачат като Матросов на амбразурата да бранят знаете кого... Аз ако бях левскар и софиянец, нямаше да ми мигне окото да ги трупясам тия плазмодии, стил Кличко. Изображение

Не знам левскар ли си, какъв си, но големи глупости дрънкаш. Освен че не показваш и никакво уважение към коментаторите, които са истински левскари, явно не ги и слушаш внимателно, защото Борето Касабов, научи му името, никога не е защитавал това ръководство. Томислав обича да шикалкави и да не е съвсем откровено понякога, но и той не заслужава такова отношение, което може да бъде само от чорбар. Не и от левскар. Така че по-полека с изцепките и спазвай добрия тон.
Щял да трупяса някой си. Като си толкова ербап иди трупясай някой съдия, който ни е отрязал главата или някой когото според теб тия двамата журналисти защитават, а той не го заслужавал. Ако всеки тръгне да бие журналисти щото не му харесва какво говорят, то няма да останат такива. А тия двамата специално са едни от добрите журналисти и са левскари и двамата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 яну 2025 20:51

Разликата в класите и физическата подготовка на двата отбора беше много сериозна, за да се правят каквито и да е заключения.
На мен ми приличаше на мач между мъже и юноши младша възраст.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 яну 2025 21:39

"Мнениеот THE G.A.M.E » 15 яну 2025 19:11

Разпнахме ги още след 1-вият мач / контрола / ... :lol:"
Какво значи "от първия мач"? Не забелязах да сме играли с 12 нови. Тези "юнаци" за първи мач ли се виждат?
Иначе този "филм" сме го гледали. Знаем как ще свърши. Докато тренерът се "запознае" с играчите подготовката ще свърши.
После ще слушаме:
Тази селекция не е моя.
Поех отбора в движение.
Получих тежко наследство.
И т.н.
"И така до края на света". Както се пееше в една песен. Да се готви следващия.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2025 21:42

Да, бе? На Мунчо лаладжията например, де я е прегледал Флашскора отгоре-отгоре, я не, не са му ясни дори и такива елементарни работи. Едва ли е гледал и един мач на Звезда, ама ги разбира нещата. :mrgreen:
Звезда явно са някакъв извънземен отбор,дано ни биели с малко???
Ние няма да сме във форма,но това е контрола и тази звезда не е онази звезда.
Равен или победа за нас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 яну 2025 21:58

TristaNNN написа:

Да, бе? На Мунчо лаладжията например, де я е прегледал Флашскора отгоре-отгоре, я не, не са му ясни дори и такива елементарни работи. Едва ли е гледал и един мач на Звезда, ама ги разбира нещата. :mrgreen:
Звезда явно са някакъв извънземен отбор,дано ни биели с малко???
Ние няма да сме във форма,но това е контрола и тази звезда не е онази звезда.
Равен или победа за нас.

То като много са ти ясни нещата ,къде беше преди мача.Сега много лесно ,бай ганьо разбирач.
Чудесно първо полувреме,лошо второ,за което допринесе и грешката на Майкон в началото.
Сипвам си ракия,за следващата простотия
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 яну 2025 22:11

vlong написа:Чудесно първо полувреме,лошо второ,за което допринесе и грешката на Майкон в началото.
Сипвам си ракия,за следващата простотия

Грешката беше на Лима, че върна кофти топка на Майкон, която хем беше трудна за овладяване, хем до него имаше двама човека. Та грешката реално тръгва от Лима, който след това осра чудесно извеждащо подаване на Бачев.
Аре наздраве.

Върни се в “Левски”