19 юли 2017, 11:30
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-441395
..... и Лека нощ, Левски!
20 юли 2017 22:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Corwin написа:Това сигурно е първия и последен път, в който фенщината и първосигналността спасяват който и да е отбор в света от нещо лошо за него :D
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
realno написа:Пред нас със сигурност ще са Л-ц, оранджевото тире и Ботев. Помнете ми думата.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти.
vaskonti написа:popokutepetel написа:vaskonti написа:popokutepetel написа:vaskonti написа: Къде тук е пряката вина на треньора? Той ли трябва да мотивира играчите в такъв важен мач? .
Е то това ако не е работа на треньора, както и да им даде тактически указания и да ги подреди по определен начин аз ли да го направя![]()
![]()
![]()
Естествено, че това е вината и доказателството за некадърност на Жадното кое да е. Той така ги е подредил и им е казал да играят по този начин - на сигурно, без рискове, ако влезе нещо. И то хубаво влезе ама ....
Тактическите указание нямат връзка с желанието за игра и хъса. На тия днес и Моуриньо да ги беше инструктирал, ако играчите нямат желание за игра, все тая.
Нормално е да каже да се играе без рискове - имате да наваксвате само един гол и за това няма къде да се бърза още от първата минута. Но играта на сигурно не значи апатична игра, нито страхлива. Нищо не им пречеше на играчите да гонят всяка топка, особено в центъра. Мислиш ли, че инструкциите са били да не се гони топката, да не се пресира, дори да не се тича? Че не е много умен Митов, не е, ама чак пък толкова....
Не съм съгласен, че играчите нямаха желание за игра. Лошата подредба и очевидно тъпите указания бяха причина за беззъбата игра - ни напред - ни назад. А се видя и после като Левски поведе при максимален риск колко е кадърен треньора
Не си съгласен, ама просто виж, че в центъра ония правеха каквото си искат защото никой не ги гонеше. От там дойдоха и хилядите им атаки, от там дойде и това, че за целия мач имахте половин положение, което вкарахте. А нападателя на хърватите е некво уникално дърво, аз не съм виждал толкова вдървен и непохватен играч. Как е станал голмайснор там, не знам. И въпреки това ви правеха луди. Спасихте поне 4 гола с плонжове на защитници след опасни удари.
Другата сновна вина е на ръководството ви, дето поиска отлагане на мача с Лудогорец. Пълна глупост - отборът ви се нуждае от игрова практика, не от почвка. Хайдук играха оня ден и имаха ли проблем?
Така че, тоя мач го загубихте и заради треньора, но преди всичко заради липсата на доснатъчно хъс в играчите - нещо, което не се учи, а или го имаш или не, както и заради шефовете ви. Отделен въпрос е кой в клуба е поискал това отлагане - Боримиров или Митов. Или играчите.
Цецо Чука написа:Corwin написа:Това сигурно е първия и последен път, в който фенщината и първосигналността спасяват който и да е отбор в света от нещо лошо за него :D
Преди него беше Чандъра, по-преди беше Селския....ние имаме опит в тея неща, наречи го инстинкт ако искаш...
гражданин от село написа:Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти.
Знаеш ли енгелезки значи си тренер та дрънкаш.
Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Гонзо написа:С дедко тоя мач го вземахме без грам проблеми. Не знам дали някой си направи труда да изслуша интервюто на хърватския треньор. Адски интелигентен и начетен човек. Английският му вървеше адски гладко. Със сигурност не обяснява на играчите си тактиката с пръсти.
Лошото при Мики Маус е, че на него и на български говорът му не върви никак гладко. Тоест, освен че на чужденците нищо не може да обясни като хората, явно и на българите не може.![]()
.... говори някакви тъпи клишета, които си ги превърта след всеки провал, все някакви оправдания намира, ето, сега селекцията той си я прави, както и подготовката, какво циври, какво пак се оправдава ??!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта