Кашчей написа:Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?
Batkoto написа:Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат
Та, според тежката ти дума- да остане или да не остане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?
Batkoto написа:Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат
konvoec написа:wilge написа:Левски в момента се нуждае по- скоро от двама централни защитници, отколкото от един централен нападател.
Не се прай на разбирач, че е сега ше те погнат. Антилевскар, разбирач
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:Та какво ли трябва да е мнението, за да не остане?Batkoto написа:Левски ни приема,ни предава .. руската банка е задръстила сметките с рубли и не могат да се отпушат
Та, според тежката ти дума- да остане или да не остане
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
W84me написа:Абе те Цска винаги купуват,абсолютно всеки полусезон имат по 10 нови и докъде я докараха!Тепърва ще трябва да играждат синхрон,ще имат трима наказани,продадоха Делев,Зику и Нелсън,работата с Платини и тя отива натам.Е,какво стана,трябват им 7 нови играчи,така по-добре ли е според вас?И ние ли да почнем да правим така?Това е много глупава политика,всеки сезон да градиш изцяло нов отбор.
Blue_Lion написа:Не е ли далеч по-добре нещата да станат малко по-бавно, но пък да са сигурни и ползотворни за Левски, вместо на 4ти януари да представим трима играчи които лятото трябва да ги представят в друг отбор ??? Честно казано, аз предпочитам да вземем добри играчи, а кога ще стане това не е такова голямо значение. А това, че розовите са взели някаква печка с 2 гола за 39 мача в последните две години въобще не ме грее ! В италианската преса писаха, че тези от Удинезе за некви туристи, а тоя от Реал не е играл мачове година и половина...смятайте тия ква селекция правят и вижте само за кви уникално кратки сроковеАз това не го искам в Левски !!!
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, helic, LoveAndPeace и 35 госта