Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 10 мар 2015 13:48

Победа за Лудогорец
51
33%
Равен
24
16%
Победа за Левски
78
51%

Общо гласове: 153

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Мнениеот metodito » 10 мар 2015 10:01

Проблемът не е толкова във вратарчето, а в този дето го доведе на Герена. Не може да имаш претенции за голям отбор и да нямаш правилна трансферна политика. Вратар с ръст 179 см автоматично не става за А група. Не ми се мисли колко по- качествени вратари изгонихме заради това недоразумение. През целия си управленски стаж в Левски "инжинерина" от Столипиново има само една вярна констатация: с този вратар който уцели вратата ни вкарва гол. Замислете се честно, с ръка на сърцето, и помислете- не е ли много странно развитието на мача в Делиормана. Като започнем от липсата на реакция при назначаването на този престъпен съдия, после интересния стартов състав, експерименталната постройка, примиренческото поведение на играчите, щастливата усмивка на треньора след 60- тата минута и т. н. Сигурно за определени хора азиатските залози са по- важни от участието на отбора ни в първата шестица, знам ли! Но ние сме Левски, от София. С още един отбор винаги се борим за призови места. Другото не ми се коментира.

Абе, пич ти някога заставал ли си на врата някога? Не ми отговаряй. Знам отговора. А мача гледа ли? Я пак кажи кой сбърка при гола. Я кажи на колко е години поне Пламен знаеш ли?

На времето такива като теб ругаеха Иванков и не го искаха в "Левски". После млъкнахте, нали?

Виж за болднатото сме на едно мнение. Относно залог... хехе, я пак помисли. Шестият! гостува на шампиона и втори в класирането.

Пламен е авоар за бъдещето. Не, не е във форма след контузията. За съжаление Гонзо натири Блажевич. На мен много ми допадаше.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 мар 2015 10:40

metodito написа:
Абе, пич ти някога заставал ли си на врата някога? Не ми отговаряй. Знам отговора. А мача гледа ли? Я пак кажи кой сбърка при гола. Я кажи на колко е години поне Пламен знаеш ли?

На времето такива като теб ругаеха Иванков и не го искаха в "Левски". После млъкнахте, нали?

Виж за болднатото сме на едно мнение. Относно залог... хехе, я пак помисли. Шестият! гостува на шампиона и втори в класирането.

Пламен е авоар за бъдещето. Не, не е във форма след контузията. За съжаление Гонзо натири Блажевич. На мен много ми допадаше.

Основна вина за гола има Пламен. Излизаща в аут топка я превърна в корнер от който падна гол. Ако говорим за самия корнер Пламен нямаше шанс с този ръст да спаси този удар. В негова защита мога да добавя липсата на играч на втора греда който би изчистил топката. Защо нямаше такъв трябва да се пита треньора.
Колкото до формата на Пламен и бъдещите му качества. Пламен не е в форма от 2 години най-малко. Да не говорим, че не показва и капка развитие. Може би трябва да поиграе един-два сезона в друг отбор в спокойна обстановка. Със сигурност мога да кажа, че не виновен само той за загубите на отбора, но е един от основните виновници.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 мар 2015 10:44

korteneca написа:Основна вина за гола има Пламен. Излизаща в аут топка я превърна в корнер от който падна гол. Ако говорим за самия корнер Пламен нямаше шанс с този ръст да спаси този удар. В негова защита мога да добавя липсата на играч на втора греда който би изчистил топката. Защо нямаше такъв трябва да се пита треньора.
Колкото до формата на Пламен и бъдещите му качества. Пламен не е в форма от 2 години най-малко. Да не говорим, че не показва и капка развитие. Може би трябва да поиграе един-два сезона в друг отбор в спокойна обстановка. Със сигурност мога да кажа, че не виновен само той за загубите на отбора, но е един от основните виновници.

А чия работа е да сложи човек на 2ра греда?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 10 мар 2015 10:49

W84me написа:А чия работа е да сложи човек на 2ра греда?

Има отбори които не ползват хора на гредите, например Атлетико М и това им коства ШЛ. Принципно това е работа на вратаря, но не знам дали Стоев не е дал подобни указания.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2015 11:26

korteneca написа:Основна вина за гола има Пламен. Излизаща в аут топка я превърна в корнер от който падна гол. Ако говорим за самия корнер Пламен нямаше шанс с този ръст да спаси този удар. В негова защита мога да добавя липсата на играч на втора греда който би изчистил топката. Защо нямаше такъв трябва да се пита треньора.

Аз съм на мнение, че той трябва да остане в отбора. Нека малко седне на пейката. Да, изкарването на топката в ъглов беше глупост на глупостите. Не, никой не го покри тоя де вкара гола. Кой го пазеше? Как ще изпуснеш човека си, ако въобще някой го е пазил? Грешката е тактическа и недопустима. Пламен е млад, и сега му адски трудно защото медиите са го емнали. Отделно са и "разбирачите". Добави контузията, след което е ясно, че го е страх от нова контузия и ето и представянето му. Моето мнение е, че той е добър вратар с бъдеще. Просто е супер млад.
Последна промяна от metodito на 10 мар 2015 11:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 мар 2015 11:27

metodito написа:

Аз съм на мнение, че той трябва да остане в отбора. Нека малко седне на пейката. Да, изкарването на топката в ъглов беше глупост на глупостите. Не, никой не го покри тоя де вкара гола. Кой го пазеше? Как ще изпуснеш човека си, ако въобще някой го е пазил? Грешката е тактическа и недопустима. Пламен е млад, и сега му адски трудно защото медиите са го емнали. Отделно са и "разбирачите". Моето мнение е, че той е добър вратар с бъдеще. Просто е супер млад.

Нину го пазеше в кавички :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2015 11:29

W84me написа:Нину го пазеше в кавички :mrgreen:

Оффф, ясно. Не трябваше ли да е Прохито?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 мар 2015 11:40

metodito написа:
W84me написа:Нину го пазеше в кавички :mrgreen:

Оффф, ясно. Не трябваше ли да е Прохито?

И аз така си мисля, но явно "постройката" е била друга :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 мар 2015 12:39

Значи да оставим на мира Пламен защото е млад и бъдещето е пред него. Нищо че всеки удар към врата е гол. Ще седим и ще чакаме. Другите си имат вратари които спасяват отборите си от загуби, а ние в името на развитието на един дребосък който не знае как да се позиционира за висока топка, не може да избие топка която отива под гредата или в ъглите или дори да си нареди хората пред него ще чакаме. Какво да порасне на ръст ли? Или други елементарни неща които научават още децата. По смешен вратар не съм виждал, но нали сме голям отбор, нека допускаме смешни голове за да се развива момчето, без значение дали можем да намерим вратар от ранга на бившите ни и да спрем да допускаме такива голове. Колко картбланш му давате вие които искате да остане? Още 5 години да ни вкарват с всеки удар или повече, нищо че има и други вратари на този свят. Сигурно защото се има за голям левскар. Ами то и аз съм и то сигурно повече от него, ама ако допусна една малка част от головете му, точно защото съм левскар ще се откажа сам да пазя на вратата на любимия ми отбор, защото не искам да губи глупаво още повече заради мен. Ако е наистина левскар ще се махне сам защото пречи, но явно е за заплатата като много други наемници.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2015 13:55

Не, просто казвам, че не трябва да се продава. Намеси се добре на няколко пъти в мач, и мисля, че резултатът, както можеше да е 0-0, така и да е 2 или 3 на 0. Нека седне на пейката, да се успокои. Блажо, който толкова харесвам пък имаше проблеми и той, но не мога да опиша как ме е яд, че беше изгонен! :evil: Да не говорим, че се и вписа много добре в отбора. И за Пламен беше добре покрай него да има опитен вратар. И между другото много отписаха рано-рано Йорго. На него му трябва игрово време. Да, помня какви голове му вкарахме тука. И спешно Прохазка да си отива на мястото!!! А за треньора на вратарите нямам думи.

Върни се в “Левски”