Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 01 сеп 2020 12:28

tatusindo написа:
metodito написа:
tatusindo написа:Това пак не съм сигурен, че отговаря на истината, т.к. няколко пъти се спомена че единствено на Робърта и Холмар се плащат заплатите редовно , за да не може да разтрогнат и евентуално от тях се чака някой лев от трансфери ....

Да де, то Роби го заболяло гърлото преди мача с Локо Пд наистина. :lol:
Ми, не е... красиво така, ама в същото време са си в правото. И с Хубси не е красиво, ама и той си е в правото човека, независимо оня търгаш-мениджър кви ги разправяше по телето: "Той, ако бил", видиш ли...

Да бе, ама иска не иска стои, а не си е тръгнал още именно защото продължават да му плащат редовно ;)

Плащат ли му? Не знаех. Е за какво ги прави тея циркове?

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 01 сеп 2020 14:54

metodito написа:
tatusindo написа:
metodito написа:
tatusindo написа:Това пак не съм сигурен, че отговаря на истината, т.к. няколко пъти се спомена че единствено на Робърта и Холмар се плащат заплатите редовно , за да не може да разтрогнат и евентуално от тях се чака някой лев от трансфери ....

Ми, не е... красиво така, ама в същото време са си в правото. И с Хубси не е красиво, ама и той си е в правото човека, независимо оня търгаш-мениджър кви ги разправяше по телето: "Той, ако бил", видиш ли...

Да бе, ама иска не иска стои, а не си е тръгнал още именно защото продължават да му плащат редовно ;)

Ако не им плащаха щяха ли да стоят още и Робърта и Холмар - при положение че вече си заминаха Янис, Райнов и останалите :?: :?: :?:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Fbf

Мнениеот Fbf » 01 сеп 2020 14:56

Има спешна нужда от футболисти.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 сеп 2020 18:51

Те идват.. :mrgreen: ...няколко уж звезди със Български паспорти. Чудя се защо не поканят и Благо Георгиев та да се съберат светата троица. Тук маи се взема куцо и сакато само да е било футболист някога....Единственият футболист тук от новите е момчето на Милен Петков. Другите са въздухари....

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 сеп 2020 20:35

Оня куцият от Царско село се размина с Левски....31 мача 3 гола. Егати футболиста Бразилец. :) Господ си знае работата.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2020 23:28

Вълчан написа:Оня куцият от Царско село се размина с Левски....31 мача 3 гола. Егати футболиста Бразилец. :) Господ си знае работата.

Че и бял...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2020 23:32

Вълчан написа:Оня куцият от Царско село се размина с Левски....31 мача 3 гола. Егати футболиста Бразилец. :) Господ си знае работата.

Ама тука беше боготворен, когато се заговори, че ще акостира на Герена. Даже и тактически схеми с него се чертаеха май. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2020 03:35

tatusindo написа:
metodito написа:
tatusindo написа:
metodito написа:

Ако не им плащаха щяха ли да стоят още и Робърта и Холмар - при положение че вече си заминаха Янис, Райнов и останалите :?: :?: :?:

Е, аз заради това питам. Янис и Кали си намериха отбори. Фелипе и Мазурек се оказаха пичове - разтрогнаха по взаимно съгласие. За Мазурек не съм сигурен. Райнов написаха - не знам дали е вярно - че е отказал предложената оферта и също като горните си взе чао. Плюс това договора май му беше изтекъл. Ако Роби му плащат нямаше ли да участва с Локо Пд и с Монтана?

–––––––––––
Що се отнася до вината на (организираните фенове - всичките тези лакърдии са толкова грозни) и "наркоманите" за отдръпването на публиката, Модич, помисли какво влияние за решението на хората е оказало влизането на Дебелян в "Левски" чрез адвоката си. Идването на С.Русев - отявлен престъпник - герой на прехода, идването на Васко Зара - отявлен престъпник - мома на всички власти. Какво влияние оказва в момента Тити. Точно в този момент, когато хората настръхват срещу модела на Кой, ГРОБ, ШИши и всички останали, той да изпляска тази реплика. Това е толкова обидно, че не знам. Разбираш какво искам да кажа. През годините, публиката на "Левски" винаги е била анти-червена, анти-тоталитарна и когато виждаш как клубът е овладян от тези мърши, 30 години след прехода и освобождението му, няма как да не се отдръпнат хора също.

Не адвокатствам на организираните фенове и на онези нарко-убийци-контрапротестъри (за всички тези обвинения има основание - ако някой пита). Но политическите зависимост, плена, в който е "Левски", да не забравяме и агент Тара, както и резултатите на първия отбор и всичко случващо се около него в последните десетина сезона. А "Левски" като институция и нормалните фенове не са виновни, че клубът е в плен на всички тези безродници.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2020 08:06

Тоя Ната едва ли щеше да играе много при положение,че Спиро не можем да го продадем и ще остане. Ако вземем и Цонев и Славчев се оправи, не е и дефанзивен халф :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 02 сеп 2020 14:14

Май ще продаваме капитана.

Върни се в “Левски”