https://topsport.bg/levski/levski-se-pr ... anoto.htmlТоз' младеж определено има попадения, но пропуска нещо важно. Много важно!!!!!!! Много!!!!
Шефовете не трябва да позволяват на тренерите да си разиграват коня, както си искат. Погледнте Луноходец, погледнете Юве, погледнете кой да е нормален клуб. Какво ще стане, ако идва тренер и си измива ръцете и казва: "Я, тея съм ги не подбирал. 'бете си майката, нищо няма да стане". Знаете ли, преди време когато гледах повече футбол, единствения симпатиченотбор в Германия ми беше Шалке. Това беше в периода, когато участваха в периода, когато играеха редовно в ШЛ. Изредиха се трима или четирим тренери на общо взето един състав с малки корекции, за да достигнат четвъртфинал в ШЛ. Тука какво виждаме? Идва некой си там и казва, чистим всичко, градим! И така до безкрай. Еми няма как да стане. И след 100 години, все същото ще е. Боримиров и Митов разбиха отбора на Гонзо и Стойчо, който според мен беше един много добър отбор. Заради самото самочувствие там, че ТЕ ще са хората. И никой не ги изрита тези тъпаци! Това, ако се случи на Запад, ще хвърчат глави! На зима по-малко от петима нови не чакайте. Поне толкова ще са. Роси ще си измие ръцете и ще си тръгне май-юни. Преди това ще е докарал някакви безхаберници, де са тука за заплатата. За това ви казвам, че съм против 9 чужденци-наемници-свободни агенти. По-добре българчета, де знаят какво е "Левски" и им пука, отколкото някакви анонимници, де днеска са тук, утре - не. И тея треньори да се озаптят малко! Не може той да идва и да ми сменя цял отбор! И като се провали, какво? Измива си ръцете!
Вие представяте ли си да изгонят Модрич, както го направиха с Мечката? Кво правим? Трябва да има наказуемост! Но! Срас е по-голям враг на "Левски" и от Батков. Този е еничар-комунист. Кофти комбинация...