Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 31 окт 2017 12:39

И аз си мислех,че ще ни трябват 2-3 зимата,но срещу Лудогорец се видя,че трябват още и то качествени не само за бройка :roll:
Другото което ме притеснява е че Роси въобще не сменява схемата,не разменя крилата по-време на мач,може би трябва да се пробва с Обертан като нападател,а Вутов да играе зад него :oops:
Поне да пробва нещо ново,видяхте Херо,че всеки мач играе с различна схема :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2017 12:59

Айдееее, специалистите пак желаят и предвещават нова мащабна селекция на зима. :lol: А обиграване на отбора, кога? :? Айде стига вече с тия 5-6 нови и 5-6 изгонени! Така, с тоя порочен и непрестанен трансферен кръг, никога няма да заприличаме на отбор с претенциите на Левски, не и в близките 1-2 години, пък ако ще и Моуриньо да застане на синия щурвал.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 окт 2017 13:25

Спрете да пишете, един от шефовете на форума се появи и забрани! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 окт 2017 13:34

koisa написа:Имаме достатъчно играчи, с които можем да се разделим... Нар, Бабатунде, Сандберг, Ангелов, Любенов, Орачев...
Ако е вярно това за Рошу и Пиригов стават около 8 на дръвника. Че даже и Черната сила може да го отнесе... :oops:
Тъй, че като нищо зимата може да вземем 5-6 нови!

Като добавим Прохазка и Митрев, на които им изтичат договорите, а нови още не са им предлагани. Вутов е под наем до края на сезона... :?

Сандберг от кога не е играл :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2017 13:50

Че той играл ли е въобще? :mrgreen:

Аз също съм против смяната на половин отбор на всеки трансферен прозорец. Това беше патент на ония, нещо, за което им се смеехме, а станахме по-зле от тях в това отношение.
Единствената фрапираща нужда, която имаме в момента, е десен бек. Трябва да намерим качествен такъв и то спешно.

Искаме от Роси да дойде, да направи силен отбор от играчи, които са се видели за пръв път преди 2 месеца и да смачкаме всички, включително Лудогорец. Ако може това да стане за седмица-две, най-добре. Само че, няма да стане. Нито за 2 седмици, нито за 2 месеца. Така отбор не се прави. Без (или с много малко) пари да искаш да се съревноваваш с в пъти по-богат отбор, който се гради с години е нереално. Иска се време. Тази година целта на Роси е второ място, борба за купата и добро представяне в ЛЕ на есен. Ако лятото добавим още широчина и класа в състава, можем да опитаме да се борим за титлата.

И стига вече с тия крила. Колко топ отбора играят с типичните крила, от преди 10 години? Май само Байерн остана и то защото Робен и Рибери са по-шефове там от треньора и директорите. Някъде в документите за основаването на Левски ли пише, че задължително трябва да играем с 2 крила и нападател между тях, та това никога не може да се промени? Иска ми се да видя схема с двама нападатели, в която според мен настоящите ни такива ще са доста по-ефективни. Особено Буш, та той се мъчи сам напред и това е очевидно. Атлетико Мадрид игра финал на ШЛ с 4-4-2, ние не смеем да я приложим срещу Монтана и Верея на Герена.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 окт 2017 14:16

rhaegar написа:Че той играл ли е въобще? :mrgreen:

Аз също съм против смяната на половин отбор на всеки трансферен прозорец. Това беше патент на ония, нещо, за което им се смеехме, а станахме по-зле от тях в това отношение.
Единствената фрапираща нужда, която имаме в момента, е десен бек. Трябва да намерим качествен такъв и то спешно.

Искаме от Роси да дойде, да направи силен отбор от играчи, които са се видели за пръв път преди 2 месеца и да смачкаме всички, включително Лудогорец. Ако може това да стане за седмица-две, най-добре. Само че, няма да стане. Нито за 2 седмици, нито за 2 месеца. Така отбор не се прави. Без (или с много малко) пари да искаш да се съревноваваш с в пъти по-богат отбор, който се гради с години е нереално. Иска се време. Тази година целта на Роси е второ място, борба за купата и добро представяне в ЛЕ на есен. Ако лятото добавим още широчина и класа в състава, можем да опитаме да се борим за титлата.

И стига вече с тия крила. Колко топ отбора играят с типичните крила, от преди 10 години? Май само Байерн остана и то защото Робен и Рибери са по-шефове там от треньора и директорите. Някъде в документите за основаването на Левски ли пише, че задължително трябва да играем с 2 крила и нападател между тях, та това никога не може да се промени? Иска ми се да видя схема с двама нападатели, в която според мен настоящите ни такива ще са доста по-ефективни. Особено Буш, та той се мъчи сам напред и това е очевидно. Атлетико Мадрид игра финал на ШЛ с 4-4-2, ние не смеем да я приложим срещу Монтана и Верея на Герена.

Ебати мнението. :lol: :lol: В момента играем без крила и това е в основата да нямаме никаква острота в атаките. Ако поне Вутов и Роман бяха съответно в ляво и в дясно щеше да има повече топки към наказателното, без значение дали са центрирания, връщане към дъгата и тн, отколкото в момента.
Левски напрактика играе в 4-4-2, ако не си забелязал. Обертан и Буш често са в една линия, като французина има далеч повече свобода оперира както по фланговете, така и да се връща назад. Роман постоянно тегли навътре, дори често го виждаме почти до десния фланг.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2017 14:33

Serafim написа:Ебати мнението. :lol: :lol: В момента играем без крила и това е в основата да нямаме никаква острота в атаките. Ако поне Вутов и Роман бяха съответно в ляво и в дясно щеше да има повече топки към наказателното, без значение дали са центрирания, връщане към дъгата и тн, отколкото в момента.
Левски напрактика играе в 4-4-2, ако не си забелязал. Обертан и Буш често са в една линия, като французина има далеч повече свобода оперира както по фланговете, така и да се връща назад. Роман постоянно тегли навътре, дори често го виждаме почти до десния фланг.

Ами като нямаш типични крила, не се опитваш да превръщаш други играчи в техни подобия, а играеш според потенциала, с който разполагаш.
Не мисля, че това е 4-4-2 в класическия му вариант. Просто Обертан се опитва да се нагърби с всичко, дори и с играта в атака, защото Роман и Вутов са безполезни на тези си позиции и от тях помощ няма. Човекът се мъчи да играе за трима, което няма как да стане, дори и в нашето умряло първенство.
И файда от топки в наказателното, когато там няма кой да ги отиграе. Ще я изсипваме като английски отбор от 1975 година ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 окт 2017 14:38

modor написа:
koisa написа:Имаме достатъчно играчи, с които можем да се разделим... Нар, Бабатунде, Сандберг, Ангелов, Любенов, Орачев...
Ако е вярно това за Рошу и Пиригов стават около 8 на дръвника. Че даже и Черната сила може да го отнесе... :oops:

Като добавим Прохазка и Митрев, на които им изтичат договорите, а нови още не са им предлагани. Вутов е под наем до края на сезона... :?

Не знам, ама прибира доста солидна заплата, която спокойно може да отиде за по-добър играч. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2017 14:46

Само се чудя как форумните специалисти все още не са селектирали и позиционирали потенциалните попълнения поименно в правилната според тях печелишвша тактическа постройка. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2017 14:48

koisa написа:
modor написа:

Не знам, ама прибира доста солидна заплата, която спокойно може да отиде за по-добър играч. :oops:

Човекът се дърпа, не ще да разтрогва. Взима си парите по железния договор и припка за здраве. :)
[offtopic]

Върни се в “Левски”