Ми тогава едни хора решиха да мятат бомби, и нещата бяха в Сектор "Б", не във "В" както каза г-н "Защитна плеяда"
Това и на мен не ми хареса, но само да те светна Милене, тогава нито Гонзо беше Директор, нито пък имаше НКП ! До колкото знам, ти се кефиш на Голди и НФК, а тази случка стана именно по тяхно време, а ти не каза ли, че си бил член именно на въпросното НФК ? Тогава какво е направил Гонзо и Гугутката ? "Адекватно мнение."
ТодорТ и Ривалдо10 обобщиха донякъде причините за празните трибуни ! Медиите насаждат агресия и негативизъм, ТОВА отблъсна хората, както и покъртително слабия ни футбол ! Да прибавим и това, че си има и хора, които си търсят оправдание да не са на стадиона...Факт е,че действията на СЗ преди години изгони доста агиткаджии, но сега всеки който ходи на мачове вижда, че нещата в Сектор Б се развиват и сме отново най-добрата агитка в България

Сантиляна, за съжаление последното не мога да го отрека ! Факт е, че преди години нещата са ставали спонтанно, че дори е било красиво, погледнато от определена гледна точка. Не мога да отрека, че нещата станаха уродливи ! Аз затова и не бих се нарекъл "ултрас", първото защото тук това звучи по-скоро позьорско и второ, защото се появиха кви ли не пишлегари които не знаят за кво живеят...носят нинджи и гледат лошо, вместо да пеят и да носят артикули на ЛЕВСКИ, но и това ще отмине ! Вижда се, че има млади момчета в агитката с доста капацитет и дърпат нещата нагоре, прави се организация и прочее и нещата след време ще станат, затова се дразня като тук някакви които не знаят как са нещата, говорят глупости които грам не са реални ! И още нещо, това не е масово в България, а в цял свят - от Африка до Южна Америка и из цяла Европа - не само тук !