Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот eelche » 16 авг 2017 20:55

Бабатунде Адениджи може да се смята за дълбока резерва в Левски.Новият треньор Делио Роси не смята да разчита повече на него.

Източник:Гонг.бг

Толкова по темата.Очаквам до края на трансферният прозорец в края на август да го преотстъпим в пакет с Нар на Морето, ако не успеем да ги харижем на някой за да не сме на загуба поне...Тунде за 56 мача да вкара едва 9 гола в смешната ни А група е повече от трагично.От една страна ако се потвърди инфото ще е тъпо,защото хлапето имаше физика и хъс, нооо...му липсваха основните познания във футбола.От друга страна не попадна и на треньори - Топузаков е с интелект на помашки oвчар, а Ники Сервитьора разви неговите качества като го прати на крилото...хахахахахахахаха.Даже не бих искал и да коментирам.

Някой ден Иво Тонев ми се иска да отговаря за всички схеми,които направи чрез/в Левски заедно със своите протежета и схемаджия номер 1 инж.Георги Иванов.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 авг 2017 21:52

eelche написа:Някой ден Иво Тонев ми се иска да отговаря за всички схеми,които направи чрез/в Левски заедно със своите протежета и схемаджия номер 1 инж.Георги Иванов.

Съвсем искрен въпрос -- в какви схеми е участвал Гонзо? Като страничен наблюдател, според мен наистина се опитваше да работи за Левски, но няма потенциала да постигне каквото и да е, и то не само в Левски, ами където и да е. Освен силно ограничените му възможности и капацитет като треньор и ръководител, егото му е твърде голямо и понякога действа в ущърб на клуба, само за да го задоволи и да не "падне по гръб". За схеми се иска интелект и подкрепа от по-горните етажи в йерархията на клуба. Гонзо няма акъл за тия неща, според мен.

А Адениджи и Нар се опитайте да ги пробутате някъде другаде, от Черно море нито пари за трансфери ще вземете, нито ще им се плащат дори половината заплати.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2017 21:58

Жалко за Тунде...Стоев му обясняваше основни постулати като "засада", "покриване", "пласиране". Дъртия му обясни също туй-онуй, но дотам. Да го сложат дясно крило е извращение.
Роси определено ще залага на тактически грамотните в отбора.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 16 авг 2017 22:16

sin4ec написа:Жалко за Тунде...Стоев му обясняваше основни постулати като "засада", "покриване", "пласиране". Дъртия му обясни също туй-онуй, но дотам. Да го сложат дясно крило е извращение.

[offtopic]Че то нямаше ли условие за минималния брой на играчите, с които може да започне отбора? Щото вероятността да не започнем мача е много голяма. :oops:[/offtopic]
ПП. Шегата на страна, но играчите ни в по-голямата ни част са тактически неграмотни и от сърце стискам палци новия треньор най сетне да ги научи на това що е тактика.
И само Левски оле

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2017 22:38

сини шампиони написа:
sin4ec написа:Жалко за Тунде...Стоев му обясняваше основни постулати като "засада", "покриване", "пласиране". Дъртия му обясни също туй-онуй, но дотам. Да го сложат дясно крило е извращение.

[offtopic]Че то нямаше ли условие за минималния брой на играчите, с които може да започне отбора? Щото вероятността да не започнем мача е много голяма. :oops:[/offtopic]
ПП. Шегата на страна, но играчите ни в по-голямата ни част са тактически неграмотни и от сърце стискам палци новия треньор най сетне да ги научи на това що е тактика.

Глупости. Митрев-Яблонски-Пиргов-Горанов-Цветкович- Рошу-Панайотов-Ангелов-Прохазка-Буш-Гомес-Вутов-Обертан-това са тактически грамотни играчи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 авг 2017 22:41

yavorescu написа:
eelche написа:Някой ден Иво Тонев ми се иска да отговаря за всички схеми,които направи чрез/в Левски заедно със своите протежета и схемаджия номер 1 инж.Георги Иванов.

Съвсем искрен въпрос -- в какви схеми е участвал Гонзо? Като страничен наблюдател, според мен наистина се опитваше да работи за Левски, но няма потенциала да постигне каквото и да е, и то не само в Левски, ами където и да е. Освен силно ограничените му възможности и капацитет като треньор и ръководител, егото му е твърде голямо и понякога действа в ущърб на клуба, само за да го задоволи и да не "падне по гръб". За схеми се иска интелект и подкрепа от по-горните етажи в йерархията на клуба. Гонзо няма акъл за тия неща, според мен.

А Адениджи и Нар се опитайте да ги пробутате някъде другаде, от Черно море нито пари за трансфери ще вземете, нито ще им се плащат дори половината заплати.

Аз като не-страничен наблюдател да отговоря.Приноса на инж.Георги Иванов - Рензо към сегашното игрово и финансово състояние на Левски е безспорен.Този човек беше наистина упорит,това не може да му се отрече! Въпреки многобройните му провали на трансферният пазар, на футболното игрище, на спортно-техническо ниво, той не спря мъчи с интелектуалният си капацитет и футболни познания години наред Левски! Нужно ли е да изброявам,че между 150 И 180 ФУТБОЛИСТИ ПРЕМИНАХА ПРЕЗ ЛЕВСКИ ОТ АВГУСТ 2009-ТА ДО АПРИЛ 2012 Г. 180 ФУТБОЛИСТИ! ДЕЙСТВАЩИ, С ДОГОВОРИ. ТРАНСФЕРНИ ПРОВАЛИ!

За всички тези футболисти той е дал разрешение.За много от тях е взел комисионна.АБСОЛЮТНО СИГУРЕН СЪМ! Инж.Георги Иванов по нищо не се различава от Стойчо Младенов - абсолютно доказан комисионер, с тая разлика,че оня е мотиватор, разбира от футбол и е невероятен провокатор,умеещ да печели психологическите воини извън терена.

Колко треньора смени и с колко от бившите легенди се изпокара?!Заради него Наско,Мъри,новият наставник на Лудогорец и още куп добри треньори отказваха да работят с Левски през годините.Хванаха го да преписва на треньорският изпит в НСА преди години и още му смеят на столипиновският му правопис.Забърка трансферният скандал с Базил Де Карвальо и Градев.Докара на проби футболист болен от хепатит "Ц" - Осман Джало...Изгони Сьорд Арс като неперспективен!Позволи си да затвори сектор "В" на "Герена" след един мач със Светкавица понеже му викали "Оставка".Записа срамни отпадания от Дебрецен в 3-ти кръг на ШЛ, Спартак Търнава.Загуби спечелен финал като ръководител през май 2015 година в Бургас срещу Черно море.Позволи си да се бърка в работата на Ясен Петров през пролетта на 2011 г. и да го държи като параван за да може да се упражнява в управлението на футболен отбор.Нужно ли е да изброявам още? НУЖНО ЛИ Е? Беше назначен за спортен директор защото имаше неистов натиск от всички фенски фракции върху Батков някъде след отпадането от Жилина през 2008 до късната пролет на 2009-та и Борат го назначи за буфер между него и феновете, защото все още имаше аурата на победител и гладиатор,излязъл срещу Вечният съперник почти осакатен.

Този тип завинаги зачеркна за мен представянето си като футболист с екипа на Левски с представянето и управлението си като директор в Левски.Левски беше изпаднал в безвремие,беше грохнал, рухнал, играехме някак си само заради името Левски. Как никой от вас не си задава въпроса как по време на управлението му, дълговете на клуб изведнъж нараснаха от 14.5 млн. лева до 21 млн. лева?! Когато избяга през 2012 избяга цялата синя общественост си отдъхна.Неизвестно за мен как, след юбилея през 2014-та,който беше като прощално изпращане с цялата информация за задължения и неизбежен фалит, този тип се завърна от другият край на България...да ни спасява клуба?!

Мога да продължавам до утре с провалите на този набеден специалист.Но ми писна да чете през ден новини за него и "гениалните" му прояви като ръководител и треньор.

Толкоз за Рензо - или добро или нищо.

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 авг 2017 22:53

eelche написа:Мога да продължавам до утре с провалите на този набеден специалист.

Изброил си предимно провалите, аз възражения нямам и няма как да имам, защото това са фактите, общо взето.

Аз питах за схемите. Освен комисионни при трансфери, в какви други схеми е участвал? Колко сигурно е, че е взимал комисионни? И кой му е позволявал, ако е така? Имаше почти същото текучество на футболисти и докато Гонзо не беше при вас, дори без да смятам този трансферен прозорец.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 авг 2017 02:28

yavorescu написа:
eelche написа:Мога да продължавам до утре с провалите на този набеден специалист.

Изброил си предимно провалите, аз възражения нямам и няма как да имам, защото това са фактите, общо взето.

Аз питах за схемите. Освен комисионни при трансфери, в какви други схеми е участвал?

Това малко ли е според теб? Пари от клуба,платени на мениджър,представляващ даден футболист.След това има такси,данъци и т.н.Гонзо работеше с определена група мениджъри.Колко селекции тип "5 напускащи" - "8 нови" се направиха под негово ръководство?Нужно ли е да ровя в нета назад от декември 2009-та до януари 2012-та?Тук има наистина хора с които спорим задочно като HONDA, но колко от футболистите,които Гонзо докара имаха игрова практика? И как се получава така,че футболисти с хронични контузии,болести и неиграли от цифра време акостираха при нас като "месии"?Какъв беше интереса на инж.Иванов да напълни отбора с млади,АНОНИМНИ,африкански футболисти неиграли в нито един отбор поне 6-9 месеца преди да дойдат при нас?Със сигурност е имало едни апетитни комисионни под масата идващи директно от клуба Левски.Да приемем,че един като Джалоу,Слори и т.н. е предложен на Левски от мениджър близък до Ел Инжинеро.Мениджърът обявява комисионна от да кажем от 100 000 евро.От тия 100 бона се дели 3 за футболиста,мениджъра и въпросният инж.Иванов.Подписва се един тлъст договор за между 8-10 000 евро на месец заплатка и африканчето доволно.Ако дай Боже, заиграе добре и привлече интереса Гонзи почва да потрива доволно ръчички.Ако пък получи повиквателна за националният си отбор Ел Инжинеро и ко. удрят джакпота.От евентуална трансферна продажба в договора има анекс за едни малки невинни процени пак по комисионни на мениджъри.Това не важи само за анонимниците,които докара,но и за много български играчи.И тук,приятели, тук идва момента в който бях постнал едно интервю на Николай Жейнов,в което се коментираше как Буш,Мапуку,Обертан,Гомез и Рошу и ко. струват колкото Адениджи...Едните играчи с визитка, другият гладен,млад,черен,момък от Африка,гонил тигрите в саваната дето е виждал топка само по телевизията...Абсолютно малко невинно пране на пари.Докато този тип се упражняваше в ръководене на Левски,кой си мислиш,че го е контролирал?Батков беше почти издъхнал през октомври 2011 докато не се намеси Бойко да ни прати ВТБ.Гонзо се беше обградил с удобни хора и треньори,които да не са му "контра".Някой запитвал ли се защо този човек не работи с един истински авторитет в треньорската професия?Със сигурност Батков и ко. са били част от далаверата,но за тях няма как да докажа с факти, докато Гонзо сам се пъчеше с поредните ментета на всеки трансферен прозорец.

В интерес на истината се замислих за трансферни попадения под негово ръководство.С ръка на сърцето, освен Дъстли Мюлдер(абсолютно завършен бек,с афинитет на играта в нападение) и Сержиньо Грийн,който беше един от най-добрите халфове играли изобщо в А група не се сещам.И двамата дойдоха в Левски след като кариерите им бяха достигнали връхните си точки и вече спортната им форма беше започнала да слиза надолу по футболният небосклон.Това обаче не ги прави неуспешни трансфери,даже напротив.Гарра Дембеле беше диаманта в неговите безумни селекции,но тук Коко Динев е фактора.Именно с разрешението на Динев Гарра дойде при нас иначе щяхме да си мечтаем за него.При нас наистина разви качествата си,но имаше и човек като Дарко зад него,който пипаше изключително елегантно топката.

Освен това трио не се сещам за други,общо взето той дойде на готово и както споменах в поста си по-горе беше наистина упорит в това което прави...ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА!

До утре мога да пиша,но не искам,писна ми...Изморих се да критикувам.Искам да гледам Левски да атакува смислено,както се видя в мача с Дунав,макар да се видя и "митовщина" както каза Мето.Умерен оптимист съм,но оптимист.Вече имаме ТРЕНЬОР с главна буква,а не жаден СЕРВИТЬОР начело.

САМО ЛЕВСКИ!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 авг 2017 07:44

eelche написа:
yavorescu написа:Аз питах за схемите. Освен комисионни при трансфери, в какви други схеми е участвал?

Това малко ли е според теб?

Изобщо не е малко, разбира се. Ако е вярно (може и да е, не споря). Факт е, че такъв тип "успешни" селекции правихте и без Гонзо.

С Жейнов имат някакъв личностен конфликт и не знам кой от двамата говори истината. Знам само, че поне два трансфера в Черно море се провалиха заради Гонзовите проблеми с Жейнов, което е недопустимо за треньор, който има претенциите да е професионалист. Да посъветваш футболист да си смени агента (Курьор), за да подпишеш с него, е крайно несериозно. Или пък да натириш привлечен играч (Шоко), само защото агента му е Жейнов... Адекватна постъпка за едно своенравно дете, не и за треньор/спортен директор на професионален ФК.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2017 09:16

Абсолютно всеки футболен ръководител в бг отборите с пари, е в тия схеми. Ако треньорът е по-авторитетен-също. Ако не е, взима някой лев, за да си трае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”