Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 01 авг 2017 09:36

Константин Папазов ще коли и беси на "Герена" :o

Константин Папазов ще дърпа конците на "Герена" в сянка.
Тити няма да бъде назначаван на пост в клуба, нито ще получава някакви пари, но ще бъде част от взимането на важните решения в Левски, твърди "Тема Спорт". Една от основните задачи пред него е да направи пореден опит да върне в клуба Наско Сираков.
Папазов вчера се появи пред офиса на Спас Русев, когато се провеждаха преговорите с гласения за старши-треньор на Левски- Аврам Грант. Баскетболният специалист в негов стил се пошегува дали случайно не е пристигнал Майкъл Джордан, че са се събрали толкова много журналисти. Любопитното е, че той е много близък с друг доказан израелски треньор - Пини Гершон, който води преди години националния ни тим по баскетбол.
Тити участва дейно в процесите, които текат в Левски в момента, и държи връзка по важните въпроси със Спас Русев, а контактите му със сина на синия бос - Евгени, са почти ежедневни.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 авг 2017 09:37

onegavon написа:
THE G.A.M.E написа:Друга гледна точка - Все едно е дали дължиш 20 или 100 милки.
Ако нямаш възможност да погасиш дори и долната граница, що да не опиташ да удариш един джакпот ( за Левски явно е Шампионска Титла = Групи на "Шампионска Лига", ако не стане, минимум групи на Л.Е. ) ... Като хвърлиш един последен заем, за целта ?
Което прави настоящият сезон, до към мачовете от евротурнирите следващата година, жизнено важен за Клуба.

Вече, от къде е заемът, можем само да гадаем.

Проф.Томов залагаше на тази концепция.Не му се получи! ;) ;)

Дали? Знаете ли какви са били целите на проф. Томов?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2017 09:40

mikata написа:Константин Папазов ще коли и беси на "Герена" :o

Ми да почва!!! От Митов и Боримиров!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2017 09:42

onegavon написа:
THE G.A.M.E написа:Друга гледна точка - Все едно е дали дължиш 20 или 100 милки.
Ако нямаш възможност да погасиш дори и долната граница, що да не опиташ да удариш един джакпот ( за Левски явно е Шампионска Титла = Групи на "Шампионска Лига", ако не стане, минимум групи на Л.Е. ) ... Като хвърлиш един последен заем, за целта ?
Което прави настоящият сезон, до към мачовете от евротурнирите следващата година, жизнено важен за Клуба.

Вече, от къде е заемът, можем само да гадаем.

Защо да не му се е "получило"??? Не съм чел някъде да се чувства зле. Да пие антидепресанти... Да се е пропил...
Даже си мисля, че много си му е добре... :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2017 09:51

blue avalanche написа:
onegavon написа:

Защо да не му се е "получило"??? Не съм чел някъде да се чувства зле. Да пие антидепресанти... Да се е пропил...
Даже си мисля, че много си му е добре... :mrgreen:

То и на Русев може след 3-4 години да си му е много добре, ама да няма Левски. Ти как ще се чувстваш?

„Виждам какво се случва, но нито един човек от ръководството не ми се обади, за да ми каже. Или да ми честити победата например", каза Митов.

Тоя пък, съвсем е откачил. Да му честитят победа срещу бистришките тигри, да не си мисли, че още води Септември във В група?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 авг 2017 09:53

На клуба не му се получи.Той си е добре.

Да не се отклоняваме от темата.Ако се направи една кратка ретроспекция на поведението на Спас Русев. Трябва да признаем,че макар и късно тръгва по верния път.Метаморфозата при него е шокираща.От пълно безхаберие и лъжи в началото, после се премина към конфликти и изоставяне на автопилот.Сега изведнъж в началото на сезона пълен обрат към нормална селекция и сериозен треньор с визитка.Доста странно поведение за неговите години.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 авг 2017 10:00

onegavon написа:На клуба не му се получи.Той си е добре.

Да не се отклоняваме от темата.Ако се направи една кратка ретроспекция на поведението на Спас Русев. Трябва да признаем,че макар и късно тръгва по верния път.Метаморфозата при него е шокираща.От пълно безхаберие и лъжи в началото, после се премина към конфликти и изоставяне на автопилот.Сега изведнъж в началото на сезона пълен обрат към нормална селекция и сериозен треньор с визитка.Доста странно поведение за неговите години.

Явно е сменил доставчика и е на по-качествено бело.

Сериозно, мисля че му намекнаха да се заеме сериозно с клуба + лабавата игра на лудите. Колкото и еретично при срината гора Левски има шанс за пробив в ЕКТ поне за ЛЕ.

Така че с читава селекция и най-паче треньор може да се опита да кешира. Късно му дойде акъла, че с Жадното не става.

Дотук поне на хартия селекцията е прилична и няма тройчовски и наши от последните години изпълнения с надути комисионни.

Да видим за треньора, за АГ не ми се вярва, че ще дойде, желанието ми е жабаринот, НО ....
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2017 10:04

onegavon написа:На клуба не му се получи.Той си е добре.

Биполярно разстройство.. :roll: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2017 10:04

blue avalanche написа:Къде щяхме да сме с Мъри днес са само спекулации. Никой не може да каже...
Ако трябва да сме честни, Стоилов хич не беше склонен да използва юноши. Освен, ако не му се налагаше...

Ами, къде можеше... вижда се работата му в Казахстан. С един нищо и никакъв отбор, тази седмица е на прага да ги закара на плейоф за влизане в групите на ШЛ за поредна година. За малките не съм съгласен съвсем. Най-забавно ми беше как, ако си спомняш, след като "Левски" показа на цялата А група, че може с малките също да се постигне нещо при правилна работа, всички почнаха да говорят за "налагане на младите". Беше много модерно. :lol: Ама си оставаха само на приказки. А и аз не говоря само за малки юноши. Подозирам, че Дани в момента се пробва да направи нещо по рецептата на Мъри, но забравя две неща. Първото е Мъри. Второто е, че за да наложи Домо, Копи и Живко, той пробва в реални мачове много, над 30 сигурно, юноши и то давайки им реален шанс, а не три минути в края на решени мачове. И още нещо забравя Дани: себе си. Именно доверието към хора, забравени за голям футбол, като него и Йово и Станислав Ангелов беше ключа към онази рецепта: млади българи, двама-трима качествени легионери и опитни бг футболисти.
Последна промяна от metodito на 01 авг 2017 10:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 авг 2017 10:19

Защо Емо Велев се спряга за сигурен помощник на Гранд? Нали Никиту му е бил стажант? Па и преходът ще е по-плавен :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”