Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2022 11:39

ugly bug написа:
NOMER14 написа:Тези камъни кой ги е оставил на стадиона?

Онзи ден Корема изсипа една гондола чакъл за да можете да си играете в "пясъчника".

Остави вчерашния мач. Хората в джобовете си носят освен семки и бонбонки и камъчки. На Тича пистата е покриха също с "камъчки". Трябва да има оглед преди дадено мероприятие и съоръжението да бъде затворено, ако не отговаря на условията. Трябва единен стандарт за т.нар. наши стадиони. Ако щеш, и за камерите на вар. Дори и за камерите на тв предаването.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 окт 2022 11:41

Само да те попитам бате Круме, сега Тасев и лекарите на Славия трябва ли да представят медицински за това, че са замеряни с камъни и шишета с вода за да има наказание за сините фенове или ще трябва да правят курбан, че не са ги уцелили.Чувам призиви да се откриват рецедивистите и тях да наказват, а не клуба.Това не е сериозно и никъде не се практикува, само дето в нормалните държави го отнасят и нарушителите и клубовете им, а тук както сме я подкарали с декларациите им се разминава и на олигофрените и на клубовете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 окт 2022 11:42

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
от peliforewer » 28 яну 2022 15:47

Ще Ви помоля известно време да не коментирате в Цензурата, няма смисъл да им правим темата.

На тези думи ли да се вярва, че същия потребител да говори за тежестта на думите ми? :D

Пак ти благодаря, че ме цитираш, това е от януари месец, пише ЗА ИЗВЕСТНО време, но ако ти е проблем, че имам мнение различно от твоето помоли ме да спра да пиша в тази тема и ще го направя, дано това ти донесе комфорт.

Вие и тогава не спирахте да пишете, дори ти, който даде призив към вашите фенове.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 окт 2022 11:47

1914.1902 написа:

Ще Ви помоля известно време да не коментирате в Цензурата, няма смисъл да им правим темата.

На тези думи ли да се вярва, че същия потребител да говори за тежестта на думите ми? :D

Думата на разгонена провинциална средношколка тежи повече, отколкото тази на припока.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 окт 2022 11:51

NOMER14 написа:
ugly bug написа:
NOMER14 написа:Тези камъни кой ги е оставил на стадиона?

Онзи ден Корема изсипа една гондола чакъл за да можете да си играете в "пясъчника".

Остави вчерашния мач. Хората в джобовете си носят освен семки и бонбонки и камъчки. На Тича пистата е покриха също с "камъчки". Трябва да има оглед преди дадено мероприятие и съоръжението да бъде затворено, ако не отговаря на условията. Трябва единен стандарт за т.нар. наши стадиони. Ако щеш, и за камерите на вар. Дори и за камерите на тв предаването.

Искаш да ми кажеш че ако тръгна да търся , няма да намеря камък на Герена, така ли ?
Стига с тези глупави оправдания и въпроси...
Може да си ги е поръчал по куриер...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 окт 2022 11:52

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Пак ти благодаря, че ме цитираш, това е от януари месец, пише ЗА ИЗВЕСТНО време, но ако ти е проблем, че имам мнение различно от твоето помоли ме да спра да пиша в тази тема и ще го направя, дано това ти донесе комфорт.

Вие и тогава не спирахте да пишете, дори ти, който даде призив към вашите фенове.

Явно и това ти е било проблем, поне за няколко дни не съм писал в тази тема, а доколкото си спомням в първия си коментар след това съм обяснил защо се включвам отново, но за по-сигурно ми провери досието, доколкото разбирам е при теб ʘ⁠‿⁠ʘ.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2022 12:05

Ако сравним хвърлянето на предмети за нараняване на някого и скандиранията на един мач с отбори с еднакви имена, ще се сетим за българската поговорка: Дълбока рана задравява, но лоша дума не се забравя.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 окт 2022 12:19

peliforewer написа:Само да те попитам бате Круме, сега Тасев и лекарите на Славия трябва ли да представят медицински за това, че са замеряни с камъни и шишета с вода за да има наказание за сините фенове или ще трябва да правят курбан, че не са ги уцелили.Чувам призиви да се откриват рецедивистите и тях да наказват, а не клуба.Това не е сериозно и никъде не се практикува, само дето в нормалните държави го отнасят и нарушителите и клубовете им, а тук както сме я подкарали с декларациите им се разминава и на олигофрените и на клубовете.

Охраната на мача е задължение на домакина. Това дали са почистили сектора за гости , дали са допуснали публика с шишета е изцяло по тяхна вина. Левски може да бъде единствено глобен заради феновете си.
Онзи ден един се удари в мен , отивам при затрахователа му и викам - Плащайте!!! Те ми викат - Дай протокола от КАТ или двустранния. Викам протокол нямам бе , снимки правих.........посмяха ми се и викат като Божинката - Ааааайде махай се :)))

П.С. Документите са досадна , но важна подробност когато искаш да докажеш правотата си!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 окт 2022 13:04

Значи ако някой ти източи виното от мазето охранявано с видеокамера и си заснел комшията как го налива в тубите без бележка от съседа удостоверяваща , че именно той е извършителя , то ...... всичко е точно.
А това със застрахователите доказва селския произход от покрайнините. Не е лесно да слезеш от каруцата и да се качиш на автомобил.
:-))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 окт 2022 13:43

ugly bug написа:Значи ако някой ти източи виното от мазето охранявано с видеокамера и си заснел комшията как го налива в тубите без бележка от съседа удостоверяваща , че именно той е извършителя , то ...... всичко е точно.
А това със застрахователите доказва селския произход от покрайнините. Не е лесно да слезеш от каруцата и да се качиш на автомобил.
:-))

Почти , но не съвем.
Да е точен примера , не трябва да разполагаш с видео как го източва , а със снимка как ухилен съседа ти излиза от мазето с някаква туба.

Върни се в “Левски”