rsk написа:Не виждам причина да не вярваме на думите на легендата на Литекс Дуци Симонович, който има странна привързаност към четирибуквието.
А Васил Колев освен към доносите, към кого още има странна привързаност?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа:Не виждам причина да не вярваме на думите на легендата на Литекс Дуци Симонович, който има странна привързаност към четирибуквието.
rsk написа:Кажи Дуци що толкова обича Тире София :)))))
И защо трябва да му вярваме на него, какъв капацитет е той?
Ок, щом за теб в случая е важно в кой отбор е играл някой си който коментира или дава инфо за любимия ти отбор, ще ти цитирам ваш "играч" по същата тема:Ще видим и кой кой е.
Но по този повод вчера във видеото за Левски - Ботев (https://youtu.be/ju5q82uCYW8) казах нещо, което три пъти ще повторя днес. Единственият шанс на Левски при сделка с Юнайтед Груп е да влезе в орбитата на Спортс Репъблик, компанията, която управлява футболните активи и да няма никаква, ама никаква допирна точка с българските активи на тази компания и всякакви наместници, заместници и други подобни. Стане ли второто - спукана ни е работата.
rsk написа:А нещо из "първото" и "второто" да е станало? А въпросният Васил Колев посредник ли е по сделката?
Щото ако ще цитираме капацитети, дай да вадим твърдения на ваши капацитети, искаш ли?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:Ето, допълних го, за да звучи вярноzieek91 написа:...
И един въпрос. От както Нова тв, вестниците на Пеевски Телеграф и Монитор, Нетинфо с АБВ, Vesti, Dariknews, Gong от Домусчиев (Пеевски и Борисов) "преминаха" в Юнайтед груп, защо нито една от изброените медии и сайтове грам не се промениха, а си останаха същите прогерберски, продепесарски, проборисовски, пропеевски, продомусчийски, протирионски и пролитекс, както преди придобиването на собствеността им от "нови собственици". Да не би да са купени от българските активи на Юнайтед груп , както ги нарича вашия Васил Колев? Тоест собствениците май пак са си същите?!
....
]
Кажи ми една медия на шиши, която да не пролитексарска или поне да е и пролевскарска. Една?
"Сините" влизат в срещата след три поредни победи, а нова такава ще ги изравни по точки с лидера ЦСКА 1948.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
peliforewer написа:Може ли някой да обясни защо Филип Кръстев е още на терена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта