popokutepetel написа:phd написа:Малко съм раздвоен за Митов. Навярно не става за треньор. Определено не е адекватен в изказванията. Обаче той единствен се престраши да поеме онзи отбор на Топузаков, докрета до финала и има идея какво иска да направи (дали може - друг въпрос).
Сега с един месец тренировки на 11-12 нови, част от които дойдоха преди седмица, ще го уволнят. А кой може да направи отбор от 12 нови на различно кондиционно ниво месец след старата на подготовката? Нормалните тимове тренират 2 месеца и излизат да играят официален мач, нали си спомняте кадрите от първия лагер в Австрия, втория не знам къде си от ерата на Стоилов? А там даже и нямаше 12 нови. А Тампере - имаше.
Така че не знам. Жал ми е за Митов. Че не осъзна с какво се захваща и че никой няма да го чака, въпреки уверенията на Борето. И че не може да си прецени възможностите. Сега с увото го чака една несправедливост. Но животът не е справедлив така или иначе.
С поемането на "оня отбор" на Тъпчо и последвалите събития доказа, че хептен не става за чеп за каца за зеле! Въпреки цялостното плачевно състояние на отбора, докаран от Тъпчо Левски имаше достатъчно комфортна преднина пред третия и достатъчно качествени футболисти да я задържи, че да не се стига до разни баражи и др. изцепки. Какво направи Жадното? Закотви на пейката основните футболисти с аргумент, че им изтичали договорите и щял да обиграва младите и тези, които ще останат в отбора. Това хубаво като идея, но напрактика какво се получи? Къде са в момента налаганите тогава с този аргумент Найденов, Краев, Кръстев, Боримиров, С. Иванов, С. Александров, Огнянов, Бурабия? Няма ги. Ми тогава кво е обигравал идиота? До идване на Жадното Левски имаше 3 загуби, той за 15 мача загуби 6. Отделно до идването на Митов защитата на Левски беше допуснала само 13 гола, а при него допусна за по-малко мачове 18. А на най-големия лаик му е ясно, че граденето на отбор почва със защитата. И за какво му беше да гони двамата Александрови? Айде Лукин ясно, искал много пари. Абе видими резултати. Със същия успех на обиграване можеше да си ползва и титулярите които изгонихме или си тръгнаха и поне загубите нямаше да са толкова. Ползата щеше да е, че поне до бараж нямаше да стигнем и да има една седмица повече за подготовка. Сега оправданието е нов, необигран отбор и закъсняла селекция и недостатъчно време за предподготовка. То хубаво, ама от това, което се вижда отбора играе все по-зле, а на основни постове нямаме футболисти. И колко време ще се обиграват и ще се навакса по очевидно сбъркана методика, защото те не могат да ходят второто полувреме? Този сезон е провален, а оставането на Жадното щото никой не искал да дойде ще провали и следващия сезон. Ако вече не го е провалило.
Изключително точно мнение, покриващо се с реалността...