Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TodorT написа:Хм.... помните ли как преди месец Батков каза, че през зимния трансферен прозорец ще разчитаме само на .... свободни агенти!Месец по-късно взимаме защитник, чиято цена е 1 млн., говори се, че ще връщаме Гара-та срещу някаква сума пари, а днес попаднах някъде на информации, че се преговара и с Жо да се върне
Самият факт, че вече се мисли за сериозни трансфери, е не малко основание да смятаме, че Батков се е разделил с ЛЕВСКИ
Tommi написа:През последните години взехме като свободни агенти немалко добри играчи - Мюлдер, Грийн, Тасевски, Бардон, Томашич, Боримиров, Станислав Ангелов.
zlatan написа:МИЛЕНЕ,знам че ги разбираш нещата само ще те попитам нещо.
Как така Димов беше основен играч на Морето,Т.Христов също основен на Заралии,а ние какво направихме с тях.
Знам какво ще ми кажеш видиш ли не са издържали на напрежението Левски е друга класа и бла бла.
Кой сбърка състава в Търнава и сложихме Димов да замести Милиев-ТРЕНЕРА,ДИРЕКТОРА,БОСА.
Христов кой го закотви на пейката-пак той.Не забравям и добрите игри на Райков естествено.
Когато нямаш идеи как да сглобиш един отбор,когато имаш един недоказан специалист по физ.подготовка,когато нищо не разбираш от ТАКТИКА така става.И не си мисли че имаме люпилница за таланти и аз искам да имаме наши кадри ама няма има ги в СИН СИТИ.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
zlatan написа:МИЛЕНЕ,знам че ги разбираш нещата само ще те попитам нещо.
Как така Димов беше основен играч на Морето,Т.Христов също основен на Заралии,а ние какво направихме с тях.
Знам какво ще ми кажеш видиш ли не са издържали на напрежението Левски е друга класа и бла бла.
Кой сбърка състава в Търнава и сложихме Димов да замести Милиев-ТРЕНЕРА,ДИРЕКТОРА,БОСА.
Христов кой го закотви на пейката-пак той.Не забравям и добрите игри на Райков естествено.
Когато нямаш идеи как да сглобиш един отбор,когато имаш един недоказан специалист по физ.подготовка,когато нищо не разбираш от ТАКТИКА така става.И не си мисли че имаме люпилница за таланти и аз искам да имаме наши кадри ама няма има ги в СИН СИТИ.
george_speed75 написа:zlatan написа:МИЛЕНЕ,знам че ги разбираш нещата само ще те попитам нещо.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000116150244
Това е един нашите юноши набеден за "кадърен".Направи няколко тренировки с първия отбор.
Вижте само къде "работи" и му вижте абонаментите долу в ляво![]()
Е тва са нашите юноши
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта