Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: /анкета / Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2017 11:43

suni написа:Тези 37 млн. дружеството си ги обслужва, няма драми.

Това не са задължения и не се обслужват. Това е обща загуба от началото на дружеството.
Задълженията на Левски са 18 милиона. От тях-13 за трибуната. 2,5 към НАП и останалите-вътрешни към бивши собстеници и "разни". Изискуеми към момента са единствено тези към НАП-по сключен договор, на определени вноски.
Лека нощ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 07 юли 2017 11:53

Публикуването на ГФО за мене е отлична новина .Спасяваме се от лошия сценарии на 3 невнесени ГФО . Сектор Тонев все още не ни е дълг,той се изплаща от приходи на самия сектор (платения паркинг ,билети наеми за туй онуй и т.н.) ,ще ни стане дълг след няколко години и от феновете зависи точно колко голям ще е дълга (ако успеем да пълним сектора винаги можем да изплатим значителна част ,а остатъка на разсрочено плащане) .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2017 11:53

"През 2016 година, след като не е имало никакви дългове за данъци,..."
Никой ли не се радва на това??? :?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 юли 2017 12:07

Уважаеми привърженици,

във втория квалификационен кръг на Лига Европа Левски се изправя срещу Хайдук Сплит. В първата среща на 13.07.2017 г. (четвъртък) домакин е отборът на Хайдук, а началният час е 21:30 българско време.

На 5 юли 2017 г. Хайдук изпрати съобщение до Левски и Сутиеска с предварителна информация за предстоящия двубой на 13 юли в Сплит. Официалният стадион на отбора домакин "Полюд" е ангажиран за провеждане на музикален фестивал и затова срещата ще се играе на стадион "Hrvatskih vitezova" в Дугополие, предградие на Сплит. Този стадион е с капаците 5,200 места и въпреки че ние бяхме изискали 1000 билета за наши привърженици, за нас са определени залегналите в регламентите на УЕФА като минимум 5% от капацитета на стадиона или 250 места. Хайдук са отпечатали и вече изпратили към нас определените 250 билета. 125 билета ще бъдат предоставени на Националния клуб на привържениците (НКП) за продажба, а останалите ще бъдат разпределени от клуба. Цената на билетите определена от Хайдук е 11 евро (22 лева).

Искаме да Ви информираме, че от Хайдук са ни предупредили, че пропускателният режим за мача ще бъде много строг и хора без билети няма да бъдат допускани в района на стадиона. Клубът домакин вече ни е уведомил, че целият останал капаците на стадиона е разпродаден на картодържатели на отбора.

С цел да улесни пътуването, ПФК Левски предоставя възможността да пътувате с отбора със специално организиран чартърен полет със следното разписание:

заминаване на 12 юли в 05:20 (сутринта) и връщане на 14 юли в 00:45 (веднага след мача). За този полет пускаме в продажба:

- Пълен пакет – чартър, настаняване в двойна стая, трансфери и билет за мача на цена 420 евро на човек.

- Частичен пакет - чартър, трансфери (летище-център на града, стадион-летище) и билет за мача на цена 300 евро.

За резервации – Красимир Тасев, Елит Травел - 0889 566 090.

Продажбата на посочените пакети вече стартира и ще продължа до 18:00 часа на 10 юли (понеделник). Останали свободни билети от бройката от 125, които клубът ще разпределя, ще бъдат пуснати в продажба в 18:00 часа на 10 юли (понеделник) в официалния магазин на Герена. Както и за мача със Сутиеска, тези билети ще се продават на притежатели на клубна карта „Вековен“ или притежатели на сезонни билети.
https://levski.bg/news/details/176223
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 07 юли 2017 15:57

Bobby1177 написа:Може ли да сме толкова разкъсани в защита и накрая да сме даже като опълченци срещу тоя слаб отбор?!

Абе хора, вие от вчера ли гледате футбол?! Какво се очаква след като разпродадохме ЦЯЛАТА халфова линия от миналият сезон и почти всички по-качествени защитници? Цяло чудо е,че вчера на допуснахме гол...При 1-0 за Сутиеска не ми се мисли...

Но затова как изглежда един отбор е виновен само и единствено треньорът,както и от неговите качества(или липсата на такива). Митов е доказан некадърник, вчера на интервюто след мача беше напълнил памперса, пребледнял като платно обясняваше заучени фрази. Митов не може да предаде идеите си на играчите, отбора е огледало на треньорският потенциал и в Левски, и в Челси, и в Нефтохимик, и в Металик Сопот и в Шанхуай Шенхуа. С други думи, отбора изглежда така,както треньора ги е подредил на терена, какъвто разбор им е направил, както ги е мотивирал.

Нека се запитаме защо Левски за 4 месеца под негово ръководство не придоби вид? Някакъв? Какъвто и да е? Не мисля,че е поради липсата на играчи! Даже напротив. Нивото на този треньор е Септември Симитли при кмета или в най-добрият случай Тунджа Ямбол(при цялото ми уважение към тези отбори).

Точно поради тази причина, аз няма да се примиря с присъствието на този селски физкултурник НАЧЕЛО на ЛЕВСКИ СОФИЯ! Стойчо Стоев е МНОГОКРАТНО критикуван от мен, НО в сравнение с него изглежда като Анчелоти! За носителят на КЕШ с Цървена Звезда през 1991 година Люпко Петрович пък не искам и да пиша...Жъне успехи във Виетнам с техният еквивалент на Пирин.

Дано съм лош пророк, но футбола е логична игра и цирковете при нас тепърва предстоят!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юли 2017 16:18

Мисля във всеки коментар тука да напомням, че това е отбор на две седмици - и като подготовка, и като събрани играчи. Даже двама от тях днеска се запознават с останалите и сигурно утре ще поритат топка с тях...
Това - за всички, дето вече искат да ги събличат, че са играли слабо вчера и са завършили 0-0.
А, да, и един колега беше постнал клипче с играта на десното бекче от Сърбия, дето за нищо не ставало, с Лудогорец. Намерете си го, гледайте, а после го гонете.
И пак да кажа на всички възмутени - не пр****вайте и тоя тим на Левски. Все ги емвате треньорите на втората седмица, след тях и играчите и накрая печелим това, което печелим десет години подред. Спомнете си Беверен. Поучете се от историята десет години назад. Не става само с дуднене и претенции. Това е отбор на две седмици!!!
Ако им покажете подкрепа, ходите на мачовете в А - те ще ви се отплатят с игра, а клубът поне донякъде ще изплати сектора. Ако не - чака ни 11-тата поредна типична година и закриване. Тва е. От НАС зависи, разбирате ли?

П.С. И мене ме дразни Митов, адски е наивен и ще катастрофира, ако не вкара малко разум. Обаче, както писах и другаде, като викнат Виторио Павлов - какво?
П.С.2. Адски ми е кеф за 113-тимата от анкетката по-горе. Това, че не са познали им е донесло удовлетворение, поне малко. А на нелевскарите - симпатично раздразнение.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 07 юли 2017 16:30

eelche написа:
Bobby1177 написа:Може ли да сме толкова разкъсани в защита и накрая да сме даже като опълченци срещу тоя слаб отбор?!

Абе хора, вие от вчера ли гледате футбол?! Какво се очаква след като разпродадохме ЦЯЛАТА халфова линия от миналият сезон и почти всички по-качествени защитници? Цяло чудо е,че вчера на допуснахме гол...При 1-0 за Сутиеска не ми се мисли...

Но затова как изглежда един отбор е виновен само и единствено треньорът,както и от неговите качества(или липсата на такива). Митов е доказан некадърник, вчера на интервюто след мача беше напълнил памперса, пребледнял като платно обясняваше заучени фрази. Митов не може да предаде идеите си на играчите, отбора е огледало на треньорският потенциал и в Левски, и в Челси, и в Нефтохимик, и в Металик Сопот и в Шанхуай Шенхуа. С други думи, отбора изглежда така,както треньора ги е подредил на терена, какъвто разбор им е направил, както ги е мотивирал.

Нека се запитаме защо Левски за 4 месеца под негово ръководство не придоби вид? Някакъв? Какъвто и да е? Не мисля,че е поради липсата на играчи! Даже напротив. Нивото на този треньор е Септември Симитли при кмета или в най-добрият случай Тунджа Ямбол(при цялото ми уважение към тези отбори).

Точно поради тази причина, аз няма да се примиря с присъствието на този селски физкултурник НАЧЕЛО на ЛЕВСКИ СОФИЯ! Стойчо Стоев е МНОГОКРАТНО критикуван от мен, НО в сравнение с него изглежда като Анчелоти! За носителят на КЕШ с Цървена Звезда през 1991 година Люпко Петрович пък не искам и да пиша...Жъне успехи във Виетнам с техният еквивалент на Пирин.

Дано съм лош пророк, но футбола е логична игра и цирковете при нас тепърва предстоят!

Сигурно имаш право за треньорската работа по принцип, но аз лично бих оставил кредит на доверие на Митов.

Когато пое отбора от Илиян Илиев, направи нелоши резултати, изпусна купата злощастно, а мачът със Славия за титлата очевидно беше нередовен, да не използвам някоя по-силна дума (тогава нямахме и никакви сили за ШЛ и беше нормално Лудогорец да отидат).

Митов може да не е голям треньор и доказано име, но при сегащния бюджет на клуба, аз не виждам кого можем да очакваме за треньор. Люпко е страхотен, ама почнаха да му се смеят, че заспива на тренировките - на него му е през..., иска само да си живурка и да урежда някои сърби срещу комисиона. Иначе, че знае как да подреди отбор и знае какво е защита - спор няма. Играта наистина започва от това първо да умееш да се защитатваш...

Днес изгледах репортаж от мача - най-чистото им положение, където се удря в крака на нашия (Яблонски) и по случайност не влиза в мрежата - ми то е първо със съмнение за засада, после има съмнение за фал в нападение срещу Цветкович, после става рикошет от някаква нескопосана проява на Митрев и чак тогава се стига до удара, който така или иначе отразяваме.

После ударът на Сутиеска в ръката на нашия - ми ако не беше ръката му там, топката щеше да го удари някъде в гръдния кош/ корема, значи това изобщо не може да бъде дузпа. При 3-то им положение просто вратарят изби, а и беше подсигурен от друг защитник.

Ние също имахме няколко положения, особено от фала и добавката първото полувреме.

Но нашите има мнооого да учат как да задържат топката, да бавят, но с движение и пасове, а не с тъчове, корнери и лежане. То и dream team-а на Мъри спираше с футбола, щом поведеше в резултата...

Това е съвем нов отбор и може да очакваме повече от него след 1-2 години. Поне около 2019-2012 би трябвало да очакваме групова фаза в ЕКТ.

Сега трябва да се молим за по-малка загуба в Хърватска...

Само Левски!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юли 2017 16:34

Чудя се, дали няма да е добре да се споразумеем с каузата и да отложим мача ни по програма, който е на старта на първенството в неделя на 16 Юли? Все пак гостуването на Хайдук е на 13-ти вечерта, докато зелените пък би трябвало да играят реванша си от втория кръг на ШЛ на 19-ти. Това би било от полза и за двата отбора, за да могат най-оптимално да разходват всички сили в евротурнитрите. Не знам в каква кондиция са те, но ние определено няма да успеем да се възстановим както трябва за два-три дни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2017 17:33

Картотекирахме ли Гомес и Рошу?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юли 2017 20:38

Помислих, че Лудогорец ще поискат отлагане на мача от 1 кръг, но ние сме ги изпреварили. :lol:

Върни се в “Левски”