miro_rz написа:Стана 2/3 дни спама не върви. Закривай темата!!!
Toдор Кантарджиев е наложил онлайн карантина на всички с тежки и леки припоподобни симптоми, както и на контактните им.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:miro_rz написа:Стана 2/3 дни спама не върви. Закривай темата!!!
Ми то какво да спориш:
- шивача предобрил с лепилото в Столипиново и пише, че някакъв умрял отбор ЦСКА бил играел с някакъв несъществуващ ПФК Левски 1914
- пелито е сложил емотиконите и не се интересува от нищо, освен ако не е написано в Блиц, Пик, Тема Спорт, Топспорт и прочие кафяви медии
- ред нека е застанал до бика (дето даже не е на Уол Стрийт) и се мъчи да преодолее загражданията, за да рече едно жу су и, ми туу и да оскубе бялата лястовица
- Митата брои като човек с шизофренично разтстройство - 1 за 5 и вадя някакви многохилядни бройки
- делянския се чуди как да не влезе в обшия хор, щото поне имам някакъв интелект, та го избива на шеги и т.н.
Е, как да се води дискусия? Малко става като в онзи лаф, че не трябва да се бориш със свиня - ти ще се окаляш, а на нея ще ѝ стане кеф. Та така. Аре успех довечера - всичко под 3 гола разлика за Бетис би било огромна сензация, но дано успеете да вземете нещо. Това с Рома (не съм гледал мача) си е постижение - мисля, че за последните 5 години ви е втори такъв успех, след отстраняването на Олимпиакос, което, като за Бг клуб си е супер.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:Пели, а ти разбра ли какво е искал да напише гагаузкия? Понякога я разбирам тази война София-провинция, макар да съм ѝ твърд противник, особено сред "гражданите" от "морската столица" - хаха, и те били столица, ама морска. И после защо имали комплекси - ми те са изтъкани от такива! Както и да е, да не прехвърляме спора - и във Варна има прекрасни хора, както и в София има абсолютни отрепки. Виж сред феновете на ЦСКА-София (София) нормални (необлъчени) хора не познавам. А някога имах приятели чорбари и си гледахме мачовете с кеф - включително аз с тях във В на Армията или те с мен в А на Герена...
TristaNNN написа:Колегата отвори спомени от едно време...
Понеже днес в ЕКТ играе български отбор, та се сетих как преди, вече доста, години, сядахме по кръчми и еврофутболи да гледаме мачовете на ЦСКА и Левски в Европа. Най-забавно беше, когато срещите бяха в един ден или една след друга. Създадохме си и нещо като традиция - при гол на червените, цесекистите черпят с бира всички на масата, при гол на Левски - сините търчат до бара. Хубави времена бяха, много мило ми стана като си припомних.
Що трябваше да правят тая лайнарщина цесекистите...не знам.
По жалба на Илиан Илиев
Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата и я разгледа по същество:
РЕШИ:
Жалбата на Илиан Илиев е допустима и частично основателна.
Ап.К. на основание чл.62 ал.3 и във връзка с чл.6, ал.1 и чл.16, ал.2 от ДП 2022/2023, изменя решението на ДК от 07.09.2022 г., като намалява наложеното наказание по чл. 34, ал.1, т.2, т.6, т.9, предложение 3 от ДП /2022/2023/ – от забрана за изпълняване на функции /ЗИФ/ за три на ЗИФ две срещи.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
peliforewer написа:TristaNNN написа:Колегата отвори спомени от едно време...
Понеже днес в ЕКТ играе български отбор, та се сетих как преди, вече доста, години, сядахме по кръчми и еврофутболи да гледаме мачовете на ЦСКА и Левски в Европа. Най-забавно беше, когато срещите бяха в един ден или една след друга. Създадохме си и нещо като традиция - при гол на червените, цесекистите черпят с бира всички на масата, при гол на Левски - сините търчат до бара. Хубави времена бяха, много мило ми стана като си припомних.
Що трябваше да правят тая лайнарщина цесекистите...не знам.
Аз продължавам да си гледам мачове с приятели левскари, не знам защо търсите някакви оправдания за това, че не можете да общувате нормално с други хора, или с такива които могат да имат различно от вашето мнение.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Google [Bot] и 14 госта