Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот milen.hristov » 14 дек 2011 09:49

metodito написа:Знае ли между другото някой, това, което имаше Мустакатото предвид, когато говореше за Мъри като за "оня с късите пръсти"?
Какво означава?

цитирай точно ''отрязаноите пръсти''.Мъри сам го каза в интрвю малко след уволнеието му,че със всеки продаден играч от неговият отбор,все едно са му рязали пръст от ръката

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 дек 2011 09:53

milen.hristov написа:
metodito написа:Знае ли между другото някой, това, което имаше Мустакатото предвид, когато говореше за Мъри като за "оня с късите пръсти"?
Какво означава?

цитирай точно ''отрязаноите пръсти''.Мъри сам го каза в интрвю малко след уволнеието му,че със всеки продаден играч от неговият отбор,все едно са му рязали пръст от ръката

ОК, благодаря.
Защото има такъв израз в българския - да . си с къси пръсти...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 дек 2011 15:40

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Всеки прави грешки, само че някои си ги признават и поправят в последствие(учат се от тях)

Как,ТОЧНО,се "поправя" "грешката" да разкървавиш,пред 20-тина деца,лицето на някого,след като си озверял като животно?И кога,ТОЧНО,се извини за репликата с автомата и прасетата,че съм пропуснал?

Мисля,че седмица по късно,се извини друг въпрос колко е било искрено),но да припомня,че тогава беше още играч.
Последен аз ще го защитавам за тези му постъпки,то и за това имам закачка с гугу и сз

Ако не ме лъже паметта, когато се изцепи за автомата беше спортно-технически директор на Левски!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 14 дек 2011 18:15

Мисля че беше 1-2 месеца преди да стане директор, след мача с който дебютира Вили Вуцов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 дек 2011 21:36

I.A написа:Мисля че беше 1-2 месеца преди да стане директор, след мача с който дебютира Вили Вуцов.

Точно така

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 дек 2011 10:47

Черноморец иска Жеан Карлос

С добре познато за българската футболна общественост име е на път да подпише договор Черноморец. Става дума за бразилския нападател Жеан Карлос, за когото през 2007 година Левски се бръкна с 990 хил. евро. Кариоката е една от опциите за засилване на конкуренцията в офанзивен план в селекцията на Димитър Димитров-Херо.

52-го-дишният специалист е добре запознат с качествата на Карлос, след като му беше треньор в руския Ам-кар Перм. След сравнително неуспешния си престой в Перм обаче кариерата на бразилеца тръгна надолу и последователно бе преотстъпван на Шинник Ярославл и бразилския Киара.

Мъри Стоилов пък се опита да възроди кариерата му и да го привлече в Анортозис, но до трансфер така или иначе не се стига. През миналата зима Жеан Карлос изкара неуспешни проби и в сръбския Войводина Нови Сад. Така след дълго лутане се наложи нападателят да се върне в родината си и в момента носи екипа на Капекоензе в трета дивизия.

Евентуалното му привличане в Черноморец няма да е обвързано със заплащането на трансферна сума за настоящия му клуб. Така завръщането на Карлос в България зависи изцяло от него и дали ще е удовлетворен от предложената му от бургазлии заплата.

Въпреки че в Левски не успя да се наложи, бразилецът на няколко пъти загатна, че притежава качества и привличането му ще бъде добър трансферен ход за Херо. Кариоката е нестандартен футболист, който има нюх към гола и със сигурност ще свърши добра работа в Черноморец, особено при очертаващото се напускане на Жужу и Анеси Абел.

„Тема спорт”
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2011 11:54

Levski 1914 написа:Черноморец иска Жеан Карлос
С добре познато за българската футболна общественост име е на път да подпише договор Черноморец. Става дума за бразилския нападател Жеан Карлос, за когото през 2007 година Левски се бръкна с 990 хил. евро. Кариоката е една от опциите за засилване на конкуренцията в офанзивен план в селекцията на Димитър Димитров-Херо.
52-го-дишният специалист е добре запознат с качествата на Карлос, след като му беше треньор в руския Ам-кар Перм. След сравнително неуспешния си престой в Перм обаче кариерата на бразилеца тръгна надолу и последователно бе преотстъпван на Шинник Ярославл и бразилския Киара.
Мъри Стоилов пък се опита да възроди кариерата му и да го привлече в Анортозис, но до трансфер така или иначе не се стига. През миналата зима Жеан Карлос изкара неуспешни проби и в сръбския Войводина Нови Сад. Така след дълго лутане се наложи нападателят да се върне в родината си и в момента носи екипа на Капекоензе в трета дивизия.
Евентуалното му привличане в Черноморец няма да е обвързано със заплащането на трансферна сума за настоящия му клуб. Така завръщането на Карлос в България зависи изцяло от него и дали ще е удовлетворен от предложената му от бургазлии заплата.
Въпреки че в Левски не успя да се наложи, бразилецът на няколко пъти загатна, че притежава качества и привличането му ще бъде добър трансферен ход за Херо. Кариоката е нестандартен футболист, който има нюх към гола и със сигурност ще свърши добра работа в Черноморец, особено при очертаващото се напускане на Жужу и Анеси Абел.

„Тема спорт”

Както се казва:"Хала да им е!"Явно на Херо не му е увряла главата в Амкар...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 15 дек 2011 15:51

Херо пък какво толкова е видял в този бразилец,чак се чудя!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2011 18:11

Аз пък няма да забравя, как Жеан като дебютира за Левски ( влезе резерва, но вече не се сещам, срещу кой играхме ) ... С 2-3 елегантни движения по крилото буквално направи смешни 3-4 човека от съперника ...
После имаше още 1-2 включвания като резерва, игра супер раздвижено и с лекота, като тогава всички се надпреварваха да вещаят златно бъдеще за "кариоката", ама в последствие се контузи нещо ( или пък разболя ... :roll: ) ... От там не игра почти месец и после всички знаем, какви пропуски зареди ...

И въпреки всичко, аз го смятам за един нереализирал се нападател, който иначе имаше ( можеби и- има ) ... Прекрасни футболни качества !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 дек 2011 20:06

Мъри притежаваше страхотен нюх - Дарко излезе без пари направо за неговата класа, Жо - стига да има късмета - ще жъне много успехи (но не и във Втора руска лига) и е млад още. Зе бе най-бързият футболист, който съм виждал в България. Мароканските скакалци бяха класа, но от един момент нататък... какво му стана на оная пиянка?
Тези футболисти трябваше да са гръбнака на План 2011. Представяте ли си с двама-трима таланти покрай тях какво щеше да е днес? Може би вчера щяхме да имаме мач с Андерлехт... или кой знае?
Жо като дойде си мислех, че са ни докарали някакво болно дете-жаба... В следващите години, той ми стана най-симпатичният чужденец на Герена с тая негова усмивка от ухо до ухо и сърцата игра. Аз без Тасевски вече не си представям този отбор. Бензукан беше изключително качествен футболист, но малшанса да се контузи (не, не е виновен Гонзо! за контузията му). Рабех бе изключителен! Но може би просто момче или просто прекалено своенравен. Помните ли онези от Баку и бразилеца, който бе въпрос на време да ни вкара гол? Един шут в главата от Рабех и си взехме мача. :mrgreen:
Така че е логично Жеан всъщност да е бил супер добър, но на южноамериканците им трябва време за аклиматизация към европейският футбол (Жо в началото бе като муха без глава)...

Върни се в “Левски”