joro bad написа:Koragg написа:Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли?
Със Съветско име

Стига си му помагал,бре.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
joro bad написа:Koragg написа:Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли?
Със Съветско име
edmon_dantes написа:per4i написа:Мисля си , че всички забравяме за Иво Иванов,днес с Данчо бяха почти безгрешни, Мюлдер е може би най-класния бек в България, Дани Младенов също направи няколко пробива, Дарко обаче е половината отбор(сравнението е неуместно), но той е това което е Шави за Барцата, Жо всички го знаеме, но и той е подобрил центрирането, ГАРРА е уникален за Бг първенството играч, а на мен лично и Мариян Огнянов ми се понрави много, даде няколко отлични паса,и като цяло се справи много добре...Общо взето ако се задържи формата всичко в пръвенството ще е наред
Най-после някой да спомене Данчо Милиев и Иво Иванов. Браво, колега! Тези момчета от мач на мач стават все по-добри. В днешния мач не дадоха никакви шансове на локомотивци. Перфектни са. Да не забравяме и Мюлдер - класата си е класа. Откъде го намери Гонзо, не знам, ама си е находка. Жо и Тасевски са преобразени от миналия сезон. Като добавим и Веско Минев и Дани Младенов и най-вече Гарата, отбора придобива страхотен облик. Днес на мача с Локото беше истинско удоволствие да се наблюдава играта на Левски. Имаше и грешки, но без тях не може. Занапред трябва да се намалят до минимум. Като прибавим и новото попълнение Сержиньо, ставаме машина за победи. Дано подпише холандеца, че нищо не се знае.
Мачкай, лавино!
Koragg написа:danko_sot написа:Koragg написа:Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли?
Дори и когато биете и сте най-добре , пак си оставете на вашето си ниво
Ама ти много си му разбирал.Я, виж класирането и се спукай от яд.А аз да се насладя на поредната порция голове на синята гордост на България!
Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
maximalniq написа:Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
Това ми хареса.
danko_sot написа:
Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България
brossy написа:santiliana написа:Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е...
Да но записваме 6 точки срещу отбори който миналата година ни биеха и от 4 мача взехме 1 точка.Мисля че тази година сме шампиони.Дано сега бием и "Черноморец" и вече да ни награждават
Koragg написа:danko_sot написа:
Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България
Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта