Синият Болярин написа:Думичките са феърплей и коректност. Мен не ме вълнуват противоречията между ръководство и агитка в червения лагер. Нашите 15 лева са заради техните 10. Обаче мен не ме касае на колко оценяват собствената си продукция и съответно колко са преценили, че трябва да плащат техните хора. Касае ме, че тази година ще платя 3 пъти повече отколкото миналата. Негласно определената цена за гостуващите агитки из страната е по 5 лева. Навсякъде е така и всичко друго е провокация към гостуващия отбор. Наложи ли се да плащаме такива цени, задължително пролетният мач да е на Герена.
Защо ли?
1. Защото очевидно не се проявява коректност към другите отбори.
2. Домакинствайки на "Васил Левски" през този сезон те ще са привикнали с обстановката и по-лесно ще се приспособят към терена.
3. Защото нито сме милионери, нито сме идиоти.
Ползите от домакинство на Герена
На 1 август очаквам да сме повече от тях въпреки скъпите билети и формалното им домакинство. Длъжни сме да отговорим на тази провокация и да помогнем на любимия отбор да започне атаката на титлата по шампионски. Напролет хората няма да са по морето и завръщането на Герена осигурява присъствието на поне 15 хиляди левскари. В момента капацитетът на Герена е около 27000, а 6.9% квота означава само 1863 билета за червените. Разликата между Герена и националния е, че разположението на входовете и секторите на "Васил Левски" позволява две агитки в "А" и "В" докато на Герена не е точко така. Тоест за следващите първенства ние ще можем да си купуваме билети за националния а те няма да могат за Герена, освен квотата за "Г". Изходът им е да се върнат на армията, която е като Герена, но нямат пари да я ремонтират. Тъй че тия 15 лева ще ги преглътнем, ама ще си ги изплатим с лихвите.
А явно някои хора скоро не са гледали мач на Левски, защото на Герена седалките в клетката се демонтирани. Имат съвсем малко на горните редове, но и те ще се премахнат за мача.
Алооооо вие в европа не сте се сабирали толкова