tprodanov написа:delqnski47 написа: Много несериозен пост си плеснал ПродановПесни пеете против нас и на други мачове това го знаеш по кристално и от мене!!!
И имате най-различи...даже на мача с Черно Море пеехте 2 такива против ЦСКА!Не можеш да ми кажеш,че нашта публика била еди ква си,а вашта била най-добрата,най-културната и най,най,най.....глупости
А то че ние пеем против Левски е ясно!То всеки фен пее против вечния враг,не само за любимия си отбор!
Хехехе, Делянски, хайде стига. Песни против ЦСКА почти нямаме и ги пееме само срещу вас. Имаме куплети в песни, в които се споменавате, ама чак цяла песен рядко ви отделяме. Относно агитката, нема да е зле да ми покажеш къде точно казах коя агитка каква е. Написах само, че има разлика, а ти сам си извади извода и ги определи, благодаря за което![]()
Относно мача - мисля че няма да е красив мач. Точно щото ше е един от най-завързаните мачове в първенството. Грозно 1-0 за нас и връщане в играта. В края на сезона сме на 3 място, може и на 2ро.
Да де вие нямате цели песни,само за ''споменаване'' на ЦСКА!Имате си и песнички,и скандирания,и плакатчета против нас тъй че в туй не можеш да ме убедиш приятел!И мога да ти покажа в коя тема спорихме за агитката че вашта била света вода ненапита и много културна ли кво беше там,а пък нас ни изкара някви се едно от гората хванати!Нещо такова беше сигурен съм!Но сега просто не си спомням от хилядните теми в коя беше!