Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Ботев би трябвало да са по-мотивирани за този мач.
1:2 от мен с два гола от.... статични положения![]()
ПП:.... мамин Алекс нема ли да дебютира вече?
Kris_men2000 написа:Точна прогноза от професионалист.Мача е 0:0 с много зор от наша страна.Ботев ще имат поне 5 чисти положения и една сериозна претенция за 100 процентова дузпа.От наша страна мъка,мъка,мъка и яко кюскане на топката.Анти футбол до втръсване.И след мача Жадното ще ни обяснява как има много работа да върши и как сме имали много възможности да бием но не сме били съсредоточени пред гола.А бе едно и също всеки мач на ЛЕВСКИ.Нищо ново под слънцето.
bsz1916 написа:Kris_men2000 написа:Точна прогноза от професионалист.Мача е 0:0 с много зор от наша страна.Ботев ще имат поне 5 чисти положения и една сериозна претенция за 100 процентова дузпа.От наша страна мъка,мъка,мъка и яко кюскане на топката.Анти футбол до втръсване.И след мача Жадното ще ни обяснява как има много работа да върши и как сме имали много възможности да бием но не сме били съсредоточени пред гола.А бе едно и също всеки мач на ЛЕВСКИ.Нищо ново под слънцето.
Последната титла за Левски е от далечната 2009 год. и е спечелена под ръководството на Емил Велев . Никога не съм бил привърженик или симпатизант на Левски , но винаги съм се чудил защо Велев никой от Левски не го търси , а се спрягат винаги анонимни некадърници като сегашния ви треньор и предшественика му или разни търгаши които " МНОГО ОБИЧАТ ЛЕВСКИ , НО САМО КОГАТО ТЕ СА В ЛЕВСКИ " ( цитирам Гонзо но мисля че всички ще се съгласят че думите му са самата истина ).
Kotooshu написа:bsz1916 написа:Kris_men2000 написа:Точна прогноза от професионалист.Мача е 0:0 с много зор от наша страна.Ботев ще имат поне 5 чисти положения и една сериозна претенция за 100 процентова дузпа.От наша страна мъка,мъка,мъка и яко кюскане на топката.Анти футбол до втръсване.И след мача Жадното ще ни обяснява как има много работа да върши и как сме имали много възможности да бием но не сме били съсредоточени пред гола.А бе едно и също всеки мач на ЛЕВСКИ.Нищо ново под слънцето.
Последната титла за Левски е от далечната 2009 год. и е спечелена под ръководството на Емил Велев . Никога не съм бил привърженик или симпатизант на Левски , но винаги съм се чудил защо Велев никой от Левски не го търси , а се спрягат винаги анонимни некадърници като сегашния ви треньор и предшественика му или разни търгаши които " МНОГО ОБИЧАТ ЛЕВСКИ , НО САМО КОГАТО ТЕ СА В ЛЕВСКИ " ( цитирам Гонзо но мисля че всички ще се съгласят че думите му са самата истина ).
Емил Велев - Кокала (Джеймс) не щепи басма на никой ... такива не са харесвани в Левски , това е една от причините да не е в Левски ... а неговите треньорски качества не смея да ги коментирам .
Captain Stottlemeyer написа:Странджата написа:.....Не казвам, че Левски е отбор, което е рязан като Дунав, но и Левски се е оплаквал от съдийство, както и всеки отбор, когато е съзирал несправедливости. Но да се мрази не е следствие от това, а е последица от нагласи - и то доста по-дълбоки от пристрастията към един или друг отбор.
+1Тук е заровено кучето...
![]()
По темата: Бием, ама квооттуй...
П.П. С две изречения да поясня: За петдесет и кусур години аз съм имал щастието да гледам на живо футболисти на "Левски", на които повечето от сегашните "футболисти" от отбора (да ме прощават момчетата, истината боли) не са достойни да носят дори саковете. От няколко години не гледам български футбол (с изключение на мачове на "Левски"), но и само това усилие ми коства много нерви и яд за безвъзвратно изгубеното време. А бе, момчета, като не можете да играете добре, поне вложете малко сърце в играта, опитайте се да се преборите (в буквалния смисъл) със съперника, изяжте тревата по игрището дето има един израз, ама паднете достойно! Няма да ме е яд и ще ви простя - по-слаби сте били, паднали сте, ама сте дали всичко от себе си... Да ама не...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта