Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот mistreated » 04 авг 2014 12:15

honda написа:
mistreated написа:
W84me написа:
mistreated написа:Берое категорично са по-добрият отбор в момента и това, че имат само 2 точки от 3 мача не променя този факт. Време е да вземат първата си победа и да затвърдят доброто впечатление от предсезонната подготовка. 2:0 или 2:1 за старозагорци.

На база на кой мач определи, че са по-добрия отбор?

3:0 говори ли ти нещо?! Вчера също не бяха по-слабия отбор на терена от Литекс, но вместо те да си тръгнат с 3 точки, накрая изпуснаха и хикса. Същото се случи и в предния кръг срещу Ботев. Все някога каръкът ще им свърши, най-вероятно още срещу вас.

Разбирам ,че следиш всички мачове на всички български отбори. Какво ще кажеш за мача Берое-Черно Море, в коя минута и как изравниха беройци.
Иначе за мен този мач е троен,може да завърши по всички възможни начини. В момента Берое не е онзи много стабилен в защита отбор ,който беше миналата година . самия факт,че за едно полувреме срещу Литекс имаше 5-6 чисти положения пред тяхната врата,явно сме гледали различен мач с теб ,през второто полувреме Берое не знаеха ,къде се намират (не без активното съдействие и на съдията).
А ние в момента сме студио Х ,можем да бием всеки и можем да паднем от всеки. На мен ще ми бъде интересно да видя Левски срещу отбор излезнал да играе футбол, а не да руши, отбор ,който и ще ни напада. До момента нас също ни гони бесен карък от 3 мача има 3 удара във вратата ни и 3 гола. Реално за 3 мача срещу нас другите отбори създадоха едно положение и половина,но просто така се случи,че Б.Наков и Карачанаков(особено втория) направиха хубави удари от далечна дистанция и тези удари влезнаха.
според мен ,който вкара първи гол няма да загуби.

Не мога да ти кажа нищо за Берое - Черно море, просто защото не даваха мача по ТВ, а и не можах да го слушам по радиото. Относно вчерашния мач, може да си припомниш преди победния гол на Литекс какво положение пропуснаха Берое и дали не можеше те да си тръгнат с 3 точки. Напълно нормално е Литекс да имат повече положения, все пак не са Марек или Хасково, но и Берое стояха доста стабилно през по-голямата част от мача.
Вие не виждам как можете да "биете всеки" в момента (може би много ти е харесала играта срещу Локо Сф). Иначе да, от всеки може да паднете.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 авг 2014 17:48

Падате, и първи 3 загубени точки от новия ви стар треньор. 2:0.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 19:20

Вижте се какви сте оптимисти само.Или това животинче футбола ви е като прочетена книга?Поне от уважение към ЛЕВСКИ,което за някои тук знам ,че имате,напишете нещо положително или не пишете нищо.Кои са Берое?Голям европейски гранд или?Или са запазили стария отбор от миналата година и са надградили до неузнаваемост?
Този мач може да го вземем само на фланелка,но песимизмът в повечето от вас е надделял.Няма значение моята прогноза е положителна и твърдо заставам ЗА ЛЕВСКИ.
Изображение

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 04 авг 2014 19:56

Берое е време да бият. И този мач ще си го изкарат на жалкия футболен "отбор" от Подуене. Прогнозирам 3-4:0.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 20:02

2-4 [offtopic]и бай-бай Хубчев. Пък да хиксим или паднем... все тая...[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2014 11:21

Според мен ще спечелим мача, като съвсем не прогнозирам лесна победа. Предимството ни е, че Хубчев реално не знае как ще играе синия отбор. За едно признавам заралии и щабът им-подготвят отбора си след добро разузнаване на противниковите силни страни, като първо се стараят да ги неутрализират, а след това в атака каквото дойде. Сега няма какво да разузнават 8-)
Не изключвам и да се хвърлят в смели атаки, което мисля че ще е добре дошло за нас. Педро, Домо и евентуално Аниете имат потенциала да нищят на контра, но досега не им се удаде подобна възможност. Току виж в Стара Загора станат нещата :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 авг 2014 13:56

Най-сетне, първи мач за сезона :!:
Мачът е ясен! Или Берое ни свива сърмите и червената орда налазва или Гонзалес ги занулява, червена орда налазва и обявява, че БФС е синьо и Берое са ни легнали. Едно нещо е сигурно след тоя мач, червените ще налазят форума :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”