Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот Laetitia » 10 окт 2013 01:30

tprodanov написа:
Laetitia написа:Не за друго, но се е стигнало дотам, че нормалните левскари вече се чувстват като чужди сред (уж) свои. Общият син дом е превърнат в свърталище на качулки.
Любимият отбор се управлява от боклуци и наемници. На терена играят некадърници и бездушници.
Боже, пази Левски...

И когато някой най-накрая посмя да скочи на боклуците и наемниците, бива оплюван? :shock:
Ми добре, радвайте си се на Батков :mrgreen:
На какво/кого сте скочили бе, хора? Стига филми, на кой свят живеете?
Няколко човека, които със сигурност нямат завършен 10-ти клас, посегнаха на личната неприкосновеност на човек, направил един отбор шампион 2 поредни години, участвал и в най-големия разгром над ЦСКА като футболист.
Че то хора като Гибона, Мъри и Георги Василев е следвало да бъдат изгорени ритуално като вещици през Средновековието. Да, ама не, както казва един дърт журналист и агент на ДС.
Доволна съм все пак, че има и нормални и интелигентни хора, които твърдо застанаха срещу вчерашния срам.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 01:32

tprodanov написа:Това, че не си от Левски не е интересно. Тук не е лексикон, а форум. Проблемът е, че тезата ти издиша - изброи четири компонента, като ги приписа на вчерашната случка. От тях само два имат връзка, и двата не са верни. Толкова по тезите ти.

Малко цинично подходих, да, но наистина просто питам дали имате някаква идея, план, каквото и да е, а и просто според мен създалата се ситуация е безумна, дори и от гледна точка на просто един Българин. Смятам, че за да просперира футболът ни, трябва да имаме силни отбори, което включва и Левски, но не Петев е виновен за проблемите в отбора ви, а хората, които работят/работеха там.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 окт 2013 01:34

batmanlevski написа:онези с качулките са модерните деца и лица на капитализма в България ,това е същия този капитализъм който прави всичко възможно да съсипе Левски ,защото Левски е народа ,а народа на България не е от към страната на капиталистите които ограбват и разрушават от 1989 г. насам всичко Българско и родно

Хахахахахахха, ей това мнение мисля, че би трябвало да затвори страницата!!!

Laetitia написа: На какво/кого сте скочили бе, хора? Стига филми, на кой свят живеете?
Няколко човека, които със сигурност нямат завършен 10-ти клас, посегнаха на личната неприкосновеност на човек, направил един отбор шампион 2 поредни години, участвал и в най-големия разгром над ЦСКА като футболист.
Че то хора като Гибона, Мъри и Георги Василев е следвало да бъдат изгорени ритуално като вещици през Средновековието. Да, ама не, както казва един дърт журналист и агент на ДС.
Доволна съм все пак, че има и нормални и интелигентни хора, които твърдо застанаха срещу вчерашния срам.

Кой говори за Петев? На каква лична неприкосновеност му е скачано? Не видях да е бит, не видях да му е взето нещо лично. Празни приказки. Това, че Петев е участвал в разгрома над Цска какво общо има, каква е връзката? Да не би да е участвал като футболист на Левски? Твоето мерило Цска ли е? Жалка история...

grasiani написа:Съжалявали били за постъпката си,дръжки, кого баламосваш Батков нали ги видях като излизат пак как се държат нахално и предизвикателно, средни пръсти на камерите на телевизиите,и с тия хора да сме заедно- никога.Дано не съм лош пророк но на дербито може да се получат сблъсъци и то не с ония смърдящите,а с нашите примати..Понеже викали,крещели,биели, чупели,пребивали хвърляли те били най големите фенове на Левски откъде-накъде.Кой ви каза че това са действията които определят някой за по благонадежден фен от друг. Ние сме отбор с име- кауза ,не може така да се принизява така името на клуба от шепа негодяи.Името ни задължава да бъдем фенове по различни и с по голяма отговорност,не като някои други с 4 букви които не означават нищо.Е,това ли ни е левскарщината да се правим на големи бабаити и да унижаваме хората,в края на краищата всичко си има граници,и някои хора я прехвърлиха и трябва да бъдат заклеймени затова. Тука някои толкова примитивно разсъждават във форума или се правят нарочно че не разбират , че чак ми се повдига да водя спорове с тях,що за култура, що за низки страсти, що за нисък интелект,що за възпитание.

Разбира се, че никой не съжалява. Батков го изръси това, за да не се признае за напълно губещ от случката. Аз между другото, не видях някой да бие, да чупи и да пребива. Напротив, от сектор Б в момента се случват инициативи, които го правят значително по-полезен както за Левски, така и за цялото ни общество, в много по-голяма степен, от цялата сурия мишоци, списващи тук.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 окт 2013 01:37

badboy95 написа:
tprodanov написа:Това, че не си от Левски не е интересно. Тук не е лексикон, а форум. Проблемът е, че тезата ти издиша - изброи четири компонента, като ги приписа на вчерашната случка. От тях само два имат връзка, и двата не са верни. Толкова по тезите ти.

Малко цинично подходих, да, но наистина просто питам дали имате някаква идея, план, каквото и да е, а и просто според мен създалата се ситуация е безумна, дори и от гледна точка на просто един Българин. Смятам, че за да просперира футболът ни, трябва да имаме силни отбори, което включва и Левски, но не Петев е виновен за проблемите в отбора ви, а хората, които работят/работеха там.

Не беше цинично, а просто отражение на емоцията от губещите ти аргументи. Това е нормално, не се притеснявай :mrgreen:
По повод идеите - този въпрос е толкова тъп, колкото и аналогичния въпрос, който беше задаван на протестите - имате ли идея, знаете ли за какво протестирате. Протестирането (защото това вчера си беше жив протест) има един единствен смисъл - да покаже ясно, че така повече не може. Работа на отговорните (дали ще са политици или спортни ръководители, все тая) е да измислят решенията, с които да се подобри ситуацията.

Но щом питаш дали има идеи, да, има. Още от 2007ма насам, феновете водят разговори с Батков, на които се поставят конкретни искания. И то достатъчно детайлни в конкретиката си. Срещу тях винаги има само обещания и никаква реализация, от което пък резултатите са видни.
Това стига ли?

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 10 окт 2013 01:38

Много неща се изписаха и изговориха след вчерашната случка.Едно е ясно всички ни боли за състоянието,в което се намира любимият ни отбор,много от хората останаха потресени и засрамени след случилото се вчера,за други пък това е пътя Левски да излезе от кризата,в която се намира.Няма да пиша колко голям фен съм на отбора,как съм плакал от радост,как съм страдал при загуби,какви лишения съм правил за да подкрепям отбора и т.н,просто няма смисъл.Аз лично вчера не разбрах едно,не съм фен на Ив.Петев и негов защитник,но защо той трябваше да обере всичките негативи трупани от доста време насам.Нали уж,не всички,но хайде да кажем повечето сме на мнение,че Батков трябва да си ходи от Левски,а със него и Тонев,а някои дори са против и Наско,поне с такова впечатление съм останал.Е защо тогава вчера не беше потърсена сметка ПЪРВО на Батков и Тонев и после на Сираков,а някакъв наемник идва и обира всичкия негативизъм.Уважавам мнението на всеки,нормално е всички сме различни и всеки има различно мнение и всеки изразява мнението си по различен начин.Да много различни неща бяха пробвани от феновете,за да се промени нещо.Но някой,ако си мисли,че със вчерашното деяние на имащите се за велики фенове на Левски онези с качулките,които един лев не са дали за билет през живота си и Батков им плаща всички разходи,хореографии и пут..те му майни,нещо в Левски ще се промени към по-добро жестоко се лъже!Моля се да не съм прав.Сигурен съм,че те се гордеят с постъпката си и един ден ще я разправят на внуците си.Вчера до късно и днес цял ден говоря с приятели Левскари и повечето са на едно мнение,аз също го споделям.А именно,че тези 6,10,15,30 човека ли колко са били общо вън и вътре Левскари си мислят,че ние останалите не знаем какво направиха вчера и кой им го поръча жестоко се лъжат.Аз и всички приятели и познати Левскари,с които контактувам,а и техни такива повече няма да стъпим на стадиона,докато онова пиле и онези с качулките не се извинят на ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ и ВСИЧКИ СЪРЗАНИ С ИДЕЯТА ЛЕВСКИ и не кажат публично името на човека,който им плати и какво им обеща.Не,че не знаем кой е този човек,борим се от доста години срещу него,всички левскари го знаем,но не искам вече да споменавам името му само като си помисля как жертва Левски заради болните си амбиции.КУРВИ НА БАТКОВ,ООООООО КУРВИ НА БАТКОВ,КУУУРРРВИИИИ НААА БААТКОВВВВВВВ!!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 окт 2013 01:41

Тези, които защитават тази срамна проява, не спират да пишат за ръководството и за управлението на клуба през последните години. Добре де, Петев от ръководството ли е ? Той ли е виновен за това състояние на отбора ? Защо той отнесе гнева ? След като сте недоволни от управлението, не мислите ли, че не Петев, а Батков, Тонев и Сираков трябваше да са потърпевшите ? Ревете срещу тях, а нападате Петев, който няма и една минута на работа в клуба. В декларацията на НКП искате Тонев...Вие сериозно ли ? Той ни превърна в селски отбор. Днес Батков излиза доволен от срещата, как така ? Къде ви отиде недоволството ? Защо Батков си тръгва доволен ? Петев бил цскар...А Шишков какъв беше ? Ст. Ангелов, Старокин, Стоилов къде играха ? Не беше ли в ЦСКА ? Това обаче не ви пречи. Тази постъпка и коментарите, защитаващи я, са абсолютно неадекватни!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 01:42

tprodanov написа:
badboy95 написа:

Не беше цинично, а просто отражение на емоцията от губещите ти аргументи. Това е нормално, не се притеснявай :mrgreen:
По повод идеите - този въпрос е толкова тъп, колкото и аналогичния въпрос, който беше задаван на протестите - имате ли идея, знаете ли за какво протестирате. Протестирането (защото това вчера си беше жив протест) има един единствен смисъл - да покаже ясно, че така повече не може. Работа на отговорните (дали ще са политици или спортни ръководители, все тая) е да измислят решенията, с които да се подобри ситуацията.

Но щом питаш дали има идеи, да, има. Още от 2007ма насам, феновете водят разговори с Батков, на които се поставят конкретни искания. И то достатъчно детайлни в конкретиката си. Срещу тях винаги има само обещания и никаква реализация, от което пък резултатите са видни.
Това стига ли?

Честно казано, единственото във всичко това, което смятам за напълно нередно, каквито и аргументи да изпозлваш, е публичното унижение на Петев, ако беше някой друг, пряко отговорен за случващото се, напълно разбираемо, напълно съм съгласен, че почти навсякъде в България се е стигнало до там, че хората им е писнало да ги правят на шашави, въпросът е, че Петев не го заслужаваше това, ама изобщо.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 10 окт 2013 01:43

badboy95 написа: И какво ще стане след като ги изгоните, кой ще дойде, Абрамович ли? :lol: Не ме разсмивай, дай нещо по-конкретно, как ще ги махнете, кой ще дойде, колко време ще отнеме, някакъв план изобщо има ли, или всичко е просто въздух под налягане? А за Петев отново, с нищо не е заслужил да бъде така публично унижен, що не го направиха тва със Сираков или Батков? Та той даже още не беше на работа в отбора, няма нищо общо с Левски, но накрая обира почти целия пешкир, просто безумно според мен.

По тази логика нека не правим нищо, защото няма да стане по-добре :lol: и видя вече как ще ги махнем - първия го махнахме. И ние не искаме Абрамович да дойде в Левски (в това число не слагам глорихънтърчетата от тоя форум), а тази постъпка беше направена с цел да заявим принципна позиция, но това трудно ще го разбереш като не си от Левски, за един истински Левскар титлите и победите не са самоцел ;) А най-лесно е да седиш отстрани и да даваш акъл.
А и не съм съгласен за унижението на Петев - беше му казано съвсем нормално да свали фланелката, и че не е добре дошъл, но той реши, че феновете не могат да му казват такива неща, и че след като го изгониха от хранилката му в Разград и никъде другаде не го искат ще си виси на заплата в Левски пък никой няма да му търси сметка.
Последна промяна от 1914lsfc на 10 окт 2013 01:44, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 окт 2013 01:44

tprodanov написа:
Кой говори за Петев? На каква лична неприкосновеност му е скачано? Не видях да е бит, не видях да му е взето нещо лично. Празни приказки. Това, че Петев е участвал в разгрома над Цска какво общо има, каква е връзката? Да не би да е участвал като футболист на Левски? Твоето мерило Цска ли е? Жалка история...
Ами то това оставаше да се случи - да бъде пребит един човек пред погледа на хиеновидни журналисти, за които съм сигурна, че никой не би се намесил.
Ето това би било жалка история. ;)
Ти би ли приел да бъдеш съблечен насила, да бъдеш обиждан публично от хора, които крият лицето си с качулки? Не ми говори кое са празни приказки.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 окт 2013 01:45

България е разделена и левскарите също. Нормалността отдавна няма място на стадиона. Екцесиите са мерило за отдаденост, профанацията е необходимост, за да бъдеш разпознат като "фен", а не като левскар.

Това, което стана вчера, е позор, който няма прецедент не само в нашата - на Левски, история. Да съблечеш човек, дошъл да работи в Левски, без да намериш аргументи и език, за да изразиш недоверието си към него, без да водиш човешки разговор с него, е партизанска практика, когато не с качулки, а с кожени тужурки "другарите" раздаваха правосъдие.
Още по-позорно е е , че е нямало кой да го защити. А е имало не само качулати, а и такива, които се считат за икони на Левски.
Аз лично не знам как ще преглътна този срам. Никакви седем гола, никакви групи и купи не могат да го измият от челата ни ...

Върни се в “Левски”