А пък нашите черни са по-бели от вашите. Не виждам защо трябва да се засягат.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1982 написа:delqnski47 написа:Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.
Оранжев, ти май въобще не си разбрал защо беше опъната тая свастика, тя няма нищо общо с никакви негри и отбори.![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Като цяло холандецът не е никак лош халф и няма значение схемата, при него по скоро проблем са физиката, чупливоста и непостоянството.
За последното говореше един холандски журналист, след като го взехме, че именно липсата на постоянство е пречката, която спира Де Нойер за големите холандски отбори.
onegavon написа:Едва ли той ще иска пари. Те ще си налагат Кръстев, а сърбина върви към пенсия.
zap_lv написа:По-добре вратаря на Дунав да вземем .той е класа .С Кръстев ще правят страшна конкуренция ,а Митрев го бек Търки му е положението .В големите мачове се спича яко . Алвеша трябва да е резерва на някой нов ,който ще дойде от лятото ,Минев ще си намери конкуренция в лицето на Огнянов .Краев снощи доказа ,защо не трябва да взима заплатата ,която иска .Гаджев щем ,не щем се завръща като заместник на Краев ,а Бурабия ще помага на малките Юруков и Найденов . Сукуна е загадка ,Тунде като крило е добре .Африканските перли ще ги видим на есен за последно дали са се адаптирали,или ще ги подаряваме на Олборг .
Живко6461 написа:onegavon написа:Едва ли той ще иска пари. Те ще си налагат Кръстев, а сърбина върви към пенсия.
Защо твърдите, че "той", т.е. Николай Михайлов няма да иска пари?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
zap_lv написа:...Минев ще си намери конкуренция в лицето на Огнянов .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта