ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле
Нас не ни мисли. Лятото готвим стабилна селекция(4-5 класни играчи), така че ПСЖ и Реал Мадрид ще треперят... отново.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле
rhaegar написа:Спагетът явно крие данъци в Италия, едно от "седалищата" на фирмата му се води тука, та явно трябва да оправдае някак. Пак са някакви далавери, ако изобщо има нещо вярно.
Vura написа:ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле
Нас не ни мисли. Лятото готвим стабилна селекция(4-5 класни играчи), така че ПСЖ и Реал Мадрид ще треперят... отново.
kubrat написа:Vura написа:ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле
Митов харесал 5-6 бразилци, но нямал пари- направо му се обадете и ги вземайте![]()
![]()
Vura написа:ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

gihuelo написа:kubrat написа:Vura написа:ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле
Митов харесал 5-6 бразилци, но нямал пари- направо му се обадете и ги вземайте![]()
![]()
Само май в България няма ограничение за чужденците извъм ЕС:)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

gihuelo написа:twize написа:Италианец взима 10% от Левски
10% от акциите на Левски ще преминат в италиански ръце и съответно същата бройка от италианския Латина - в български. Това изненадващо съобщи вчера завърналият се като собственик на клуба от Серия "Б" Бенедето Манчини.
https://www.sportal.bg/news.php?news=659844
Това звучи интересно, стига да бъде потвърдено разбира се
Доста интересно даже!
Ако е пълна размяна на акции ,вероятно СР печели ,защото продава акции натоварени с 20 млн. дълг а взима акции на отбор от Б група на Италия. От друга страна господина от Италия взима акции на клуб от топ 10 по известност на Балканите. Но може и поредната схема на СР.
Ти не ги пробутвай тия с тировете, щото един тир има товароподемност 20 тона, направи си сметка колко милиарда може да събере, да не говориме за няколко тира. Ти изкара, че Левски е бил по-богат от Реал, Барса, Ман. Юнайтед, Милан, Ювентус и Интер взети на куп. Кой собственик е давал на отбора си пари с тирове? Не се усещаш какви ги приказваш и ти, откакто делиорманци ти смениха вярата!
И още нещо - направи сравнение на селекцията на Левски от тогава и тази на Лц. В едно интервю, след изгонването на Чорни, Батков каза, че след като Чорни му се е скарал за слабата игра на Левски му е отговорил - Да беше дал поне 10 лв. за отбора, пък тогава да ми държиш сметка! А това за "дорогие друзя" - първо не го помня, второ - ти явно си бил на повече мачове на Герена от мене, за да го знаеш, и трето - такива лозунги ги знаеме от едно светло минало и до къде ни докараха!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Спас Русев отрече спекулациите пред Дарик радио: „Не знам какви са тези италианци, информация е абсолютно невярна. Нямам никаква идея кой и какво си говори в Италия, но за първи път чувам нещо подобно. Това просто не е истина“.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, DoSomethingDifferent, ikar, kamilata3, khan uvigi, mrw8, nikiobicata, teerr, veni__85, Vesko85, vlong и 23 госта