Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 28 мар 2017 15:49

modor написа:Аз съвсем се обърках вече :lol:

И аз. :?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2017 15:54

rhaegar написа:Интересна работа.

Е, интересна, интересна, колко па да е интересна. От написаното поне аз разбирам, че Мъри може да пие една студена вода за 70 000 лева. :lol: и че тея са го изпързаляли.
Предвид гореизложеното, Управителният съвет на клуба реши и внесе в съда иск за установяване на нищожността и несъстоятелността на претенциите на г-н Станимир Стоилов към ПФК Левски АД. За предприетите от нас мерки сме уведомили БФС.

Позицията на клуба е, че претенциите на г-н Стоилов към ПФК Левски са неоснователни. За прекратяването на трудовия му договор през май 2008 г. клубът разполага с подписани от него документи, от които е видно, че всичко дължимо е било изплатено. Г-н Стоилов не е оказвал консултантски услуги на ПФК Левски след сключването на консултантски договор с него през юни 2016 година и съответно клубът няма никакви задължения по този договор.
:mrgreen:

Помните ли в началото на годината, когато футбалерите се разсмърдяха, че се променил начина на премиране? Ако е било написано черно на бяло, "Левски", поне чужденците, щяха да го скъсат от съдене. Само че това са явно били някакви договорени пари в съблекалнята. Това разкрива начина на действие в нашите клубове. Но съм убеден, че и на Запад ги има тея неща...

То не, че е смешно... Ама който не чете. На мен ми е кошмар разговор със счетоводител. След 15 минути разговор за дължима сума, накрая се оказва, че аз съм дължал. И всичко по закон... :lol:
Последна промяна от metodito на 28 мар 2017 15:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 мар 2017 15:56

Аз си мисля дали път този "консултантски договор" не е бил един вид капаро, да ни поема след Люпко, но предвид че не е успял да се разбере с Астана и да си тръгне и пропадането на уговорката, затова да не са му платени тези пари :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 мар 2017 15:56

metodito написа:

Е, интересна, интересна, колко па да е интересна. От написаното поне аз разбирам, че Мъри може да пие една студена вода за 70 000 лева. :lol: и че тея са го изпързаляли.

Интересно ми е, какви "консултантски услуги" се е очаквало да извърши Мъри по този договор. И може ли да се докаже, че реално не ги е извършил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2017 16:01

rhaegar написа:
metodito написа:

Интересно ми е, какви "консултантски услуги" се е очаквало да извърши Мъри по този договор. И може ли да се докаже, че реално не ги е извършил.

Не знам. Според мен са го метнали с "чакай сега да го направим ей така, че тука да си спестиш и ти някакви кинти" или нещо подобно. Не знам какви данъци трябва да отчете в този случай. Може там да е заровено кучето. ;)
Нали знаеш как става обикновено: хитрата сврака... Може и да не е така. Но както казах, това счетоводителите и особено тея разтропаните счетоводители са опасна работа. Не съм наясно с данъчно право и въобще закони. Някой компетентен да каже.
Последна промяна от metodito на 28 мар 2017 16:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 мар 2017 16:05

Това са пари от премии които батков не е имал договор за тях с Мъри,всичко е било на устна договорка :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2017 16:08

mikata написа:Това са пари от премии които батков не е имал договор за тях с Мъри,всичко е било на устна договорка :roll:

Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване? След като черно на бяло на Мъри не се дължат кинти. По този начин ги "осветляват" и така не само "Левски", ми и Мъри го отнася. :roll: Да не стане накрая така, че Мъри да има да дава на "Левски" едни 70 000? :lol:

Това, ако беше в някаква бяла държава, досега данъчните да са почнали да душат. Толко смърди тая работа. Не знам дали Мъри не си вкарва автогол. Със сигурност накрая някоя от страните накрая ще плаче, ми само да не сме ние феновете. :|
Последна промяна от metodito на 28 мар 2017 16:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 мар 2017 16:15

metodito написа:Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване? След като черно на бяло на Мъри не се дължат кинти.

За пълното разбиране на ситуацията искаме да уточним, че между г-н Стоилов и клуба има подписан и консултантски договор с дата 01.06.2016 г. отново за сумата от 70 000 (седемдесет хиляди) лева и с идентичен срок за заплащане за периода от септември 2016 г. до юни 2017 г.

Доколкото разбирам от горното, в самият договор е заложен този срок на плащане, който явно е потвърден с допълнителното споразумение. Което се явява безсмислено, в такъв случай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2017 16:18

rhaegar написа:
metodito написа:Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване? След като черно на бяло на Мъри не се дължат кинти.

За пълното разбиране на ситуацията искаме да уточним, че между г-н Стоилов и клуба има подписан и консултантски договор с дата 01.06.2016 г. отново за сумата от 70 000 (седемдесет хиляди) лева и с идентичен срок за заплащане за периода от септември 2016 г. до юни 2017 г.

Доколкото разбирам от горното, в самият договор е заложен този срок на плащане, който явно е потвърден с допълнителното споразумение. Което се явява безсмислено, в такъв случай.

Да, видях. Аз коментирах теорията на mikata, че е възможно това да са пари обещани "на ушенце" от Батков. Не виждам защо и по-важното как ще ги "осветлят". Трябва да е имало нещо черно на бяло.

Поправете ме, ако греша, но "консултантски услуги" звучи, като "граждански договор" в нормалното законодателство - получавам кинти, но те (според случая) не ми ги облагат. Може ли тук да е направена някаква врътка?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 мар 2017 16:22

metodito написа:
mikata написа:Това са пари от премии които батков не е имал договор за тях с Мъри,всичко е било на устна договорка :roll:

Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване?

От Тръста са натиснали тонев, нали тогава бяха в управата :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”